středa 18. února 2015

Čistící tonikum s výtažkem z mandlí

Zdravím Vás moje milé čtenářky! :)

Dnes jsem si pro vás připravila opět jednu recenzi, tentokrát na pleťové tonikum od české značky Bione Cosmetics. Od této značky jsem měla konopný krém na obličej, který mě nadchnul a medový odličovač očí, který mě naopak poměrně zklamal. Ale protože vždy ráda podpořím český trh, rozhodla jsem se zakoupit další produkt od této značky. A jak u mě obstál?


Balení je klasické, typické pro tuto značku. Je vytvořeno z pevného plastu, uzávěr pevně drží a otvor, kterým se produkt dostává ven je ideálně velký. Nestane se, že by se vám vylilo zbytečně velké množství tekutiny.
Když jsem si toto tonikum kupovala, musím se přiznat, že jsem ho v obchodě neotevřela a nepřivoněla si k němu. O to víc jsem byla překvapená při prvním použití. Po otevření lahvičky jsem ucítila silnou, pronikavou vůni mandlí, která mi byla nepříjemná. S ulehčením ale musím říct, že ji při samotném čištění pleti vůni skoro vůbec necítím. Cítím jen slabou neutrální parfemaci, která mi nijak nevadí.
Co vás ale asi zajímá nejvíc je čistící schopnost. Já tento výrobek používám ráno po probuzení a večer na dočištění pleti, poté co si obličej vyčistím mycím gelem. A musím říct, že jsem s jeho účinky nadmíru spokojená! Tonikum pleť krásně zbaví posledních nečistot a navíc po jeho použití necítím žádné pnutí a nutnost jít si obličej hned namazat krémem. Vážně se mi zdá, že mě toto tonikum ani trochu nevysušuje.  Navíc ani nemám pocit ulepené pleti, narozdíl od jiných mnohých tonik.
Plusem pro někoho rozhodně může být, že daný produkt neobsahuje parabeny ani silikony, ikdyž mně je to vcelku jedno a není to pro mě prioritní. Příjemným bonusem však je, že obsahuje panthenol, allantoin a lipoamin, které by měly pokožku vyživovat a upravovat její pH do fyziologické úrovně.




Já osobně musím říct, že mě toto tonikum velmi příjemně překvapilo a určitě to není můj poslední kousek od této značky. Bione Cosmetics je podle mě kvalitní značka, navíc za příznivé ceny. Je škoda, že se o ní tak málo mluví, podle mě by si zasloužila mnohem více pozornosti.

Máte nějaké zkušenosti s produkty této značky? Jak jste s nimi spokojené?

Těším se u příštího článku!

4 komentáře:

  1. vobec ho nepoznam ale na prvy dojem sa mi riadne pači aj obal aj všetko:)

    OdpovědětVymazat
  2. Dík za tip, podívám se po něm :) Na tuhle značku jsem četla dost rozporuplné recenze, hlavně na odličovače, ale risknu to :)

    OdpovědětVymazat
  3. vypadá skvěle:) tuto značku jsem dřív zkoušela, měla jsem také tonikum a byla jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  4. Zrovna mám doma nějaký sprej na vlasy, ale zatím jsem ho neotevřela :) dala bych si ty kokinka :D
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)