čtvrtek 12. února 2015

Nude nehty s Essence

Zdravím Vás moje milé čtenářky! :)

Jak se máte? Mně už v pondělí začíná letní semestr, proto se snažím užívat si posledních dní volna plnými doušky. Dnes jsem si pro vás připravila po delší době opět jeden lakovací článek a tentokrát budou mít hlavní slovo dva laky značky Essence. A jak jsem s nimi spokojená?


Na nehtech jsem zkombinovala dva laky, jako podklad lak z nude řady v odstínu 03 Cotton candy a na palci a prostředníčku jsem ho ozvláštnila malými třpytkami laku 03 Mr. Big. Nevadilo by mi, kdyby třpytečky byly větší, takhle je výsledek jen velice nenápadný. Oba dva laky se skvěle lakují, mají fajn štěteček i konzistenci. Jediné co jim musím vytknout je výdrž. Ráno si nehty nalakuji a večer už je mám z části oloupané. Naštěstí u nude laků to není tak znát, takže jsem ochotna to nějak akceptovat, ale z tohoto důvodu už si barevné laky od Essence nekupuji. Třeba laky od Miss Sporty, které jsou ještě levnější mi dělají mnohem lepší službu. Nehty přesahující prsty jsem ještě zespodu vykreslila bílou tužkou od Avonu a výsledek podle mě vypadá moc hezky. 
V poslední době jsem si lakovala nehty pouze barevně, většinou nějakou vínovou nebo hnědou. "Nahé" odstíny pro mě jsou příjemná změna a určitě je teď zase budu nosit častěji.



Jak jste na tom Vy? Dáváte přednost výrazným barvičkám nebo raději tlumeným a nenápadným odstínům?

PS: Příště se můžete těšit na giveaway! 

Mějte se krásně! :)

4 komentáře:

  1. Já mám doma 2 laky v nude odstínu,ale radši mám ty výraznější :) Tyto vypadají pěkně
    Tak ať se Ti v novém semestru daří :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U mě se střídá období barevných a nude laků. Moc děkuji :)

      Vymazat
  2. krasna kombinacia! Ja laky striedam podla nalady :)


    Pozyvam na Valentinsku giveaway, tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/02/valentinska-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)