pátek 20. února 2015

Rozmazlování s Rituals...

Zdravím Vás holky! :)

Jak si užíváte víkendu? My se dnes s přítelem chystáme po delší době na badminton, tak už se těším, až si zase trochu protáhnu tělo. Snažím se teď jíst o něco zdravěji a trochu na sobě pracovat, protože léto se blíží mílovými kroky a kdo by nechtěl vypadat do plavek dobře, že? :D
Dnes bych vám ale ráda řekla svůj názor na dva produkty od značky Rituals.


Tato značka byla založena v roce 2000 a je první značkou na světě, která uvedla kombinaci luxusní domácí a tělové kosmetiky. V jejich sortimentu najdete různé kosmetické produkty na tělo i pleť, parfémy, dekorativní kosmetiku, ale i svíčky a čaje. Mottem této značky je snaha proměnit naše každodenní činnosti v rituály naplněné významem. Produkty značky Rituals navíc nejsou testovány na zvířatech, což je skvělé.
Já jsem měla možnost vyzkoušet sprchový olej a sprchový gel ve spreji z řady Sakura spring. Tato řada obsahuje rýžové mléko a třešňové květy. Musím říct, že vůně byla moc příjemná a překvapilo mě, že poměrně dost intenzivní, což jsem nečekala. Sprchová pěna mi dokázala krásně provonět celou koupelnu. Kdysi jsem měla jeden sprchový gel ve spreji od Baley a musím říct, že se to vůbec nedá srovnat. Tahle pěna je vážně super. Aplikace je jednoduchá, nepotřebujete žádnou žínku, gel se sám krásně napění a stačí ho jen maličko. Já mám 50 ml balení, ale vystačilo mi na dva týdny každodenního používání. Pěna mi pokožku vůbec nevysušovala, spíše naopak. Má kůže po její aplikaci byla poměrně hezky hydratovaná. Tento výrobek mě nadchnul a určitě si časem pořídím plné balení, ale zase vyzkouším nějakou jinou parfemaci. Na denní používání je to pro mě trošku drahá "sranda", ale jednou za čas je potřeba udělat si něčím radost a obměnit klasické sprcháče, takže proč ne :).
Druhým produktem je miniaturka sprchového oleje ze kterého jsem měla z počátku trochu strach. Nedávno jsem zkoušela jeden sprchový olej, ale měla jsem pocit, že mě vůbec neumyje, protože vůbec nepěnil. Navíc má pokožka po něm byla poměrně mastná a celkově to byl propadák a odradilo mě to od používání olejů do sprchy. Ale zahodila jsem předsudky a pustila se do testování tohoto oleje od Rituals. Vůně je stejná jako u sprchové pěny, moc příjemná, poměrně intenzivní a co mě nejvíc překvapilo je to, že je z pokožky cítit i po osušení, což je paráda! Samotný olej je moc příjemný a při kontaktu s vodou mírně pění, tak jak to mám ráda. Když se s ním umyji, tak poté vůbec nemám pocit mastné kůže, je krásně hebká a vyživená. Musím říct, že tenhle olej mě vážně překvapil a naprosto změnil můj dosavadní negativní názor na sprchové oleje. 




Já musím říct, že jsem z obou produktů upřímně nadšená! Určitě si do zásoby koupím další sprchovou pěnu a budu ji používat, když si budu chtít užít pěkný relax ve vaně, třeba po náročném dni. Cena 200 ml balení je něco kolem 250 Kč, co není zas tak strašné, když vezmu v potaz to, jak je skvělá a jak dlouho vydrží.

Máte nějaké zkušenosti se značkou Rituals? Zvlášť by mě zajímalo, jestli je stejně dobrá také jejich dekorativka. Pokud jste některé jejich produkty zkoušely, budu ráda, když mi napíšete do komentářů.

Krásný víkend! :)

9 komentářů:

  1. Tu sprchovu penu milujem. Mala som ju raz, bola užasná!! Škoda len že u nás na SK ju nikde nedostať...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je vážně škoda. Ani z e-shopu nezasílají na Slovensko?

      Vymazat
  2. Od této značky jsem ještě vůbec nic nezkoušela. Vlastně když tak přemýšlím, tak jsem na ni asi ještě nikde nenarazila :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, občas narazím na nějakou recenzi, ale osobně jsem to ještě neviděla.

      Vymazat
    2. Holky je k dostání buď na jejich e-shopu nebo v šesti obchodních centrech v Praze, jinde zatím bohužel ne :/

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. To mě taky, moc mě překvapil svými účinky :)

      Vymazat
  4. Rituals je super, mám tu značku moc ráda. Měla jsem několikrát ty pěny, a potom ještě pár věcí na vlasy a všechno bylo super :). Dekorativku jsem zatím nezkoušela, ale taky mě láká. Nejvíc bych chtěla zkusit ty jejich tělové krémy, voní fakt krásně. Jen ta cena :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tělové krémy mě taky lákají a ještě se mi strašně líbí obaly lesků na rty, ale jaký je samotný obsah netuším :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)