úterý 24. února 2015

Schauma - Fresh it Up!

Ahoj holky, jak se Vám daří? :)

Chřipkové období dolehlo už i na mě, mám velkou rýmu, ucpané dutiny, bolesti hlavy a krku. Tak doufám, že to bude brzo v pořádku, protože o víkendu je u nás ples, který si nechci nechat ujít. 
Dnes jsem si pro vás připravila po delší době recenzi na produkt z vlasové kosmetiky. Šampony a kondicionéry obvykle moc neřeším, moje vlasy vypadají víceméně po všem stejně. Šampon od Schaumy Fresh it up! mě však zaujal svým obalem a popisem, proto jsem neodolala a vhodila ho do nákupního košíku. A jak jsem s ním byla spokojená?


Jak už jsem řekla v úvodu, na šamponu mě nejvíc zaujal obal, který je krásný a vyloženě holčičí. Tento výrobek je určen pro vlasy, které jsou mastné u kořínků a zároveň ale pro suché konečky, což je přesně můj případ. Etiketa na balení slibuje, že vaše vlasy budou silné a lesklé. Šampon neobsahuje žádné silikony, což pro někoho může být výhodou, já to však nějak neřeším a klidně používám i šampony se silikony. 
Samotná konzistence šamponu je krémová, stejně jako většina šamponů od této značky. Musím říct, že nádherně voní. Na obalu píší, že obsahuje mučenku, přiznám se, že netuším jak mučenka voní. Každopádně vůně je krásná, květinová a poměrně intenzivní, bohužel ale ve vlasech po umytí už cítit není. Šampon moc hezky pění, na pokožce hlavy je příjemný, ale je nutno po umytí použít kondicionér nebo masku. Když použiji jenom samotný šampon, tak mám problém vlasy rozčesat a to používám Tangle teezer, se kterým obvykle rozčešu vlasy naprosto hravě. 
První den po umytí jsou vlasy krásně nadýchané, plné objemu a vypadají vážně moc hezky. Musím říct, že mě ten efekt poměrně nadchnul. Druhý den už se však začínají lehce mastit u kořínků a třetí den už je mám totálně mastné, svědí mě pokožka hlavy a musím je umýt, tak jako s každým jiným šamponem. Nevšimla jsem si, že by tento výrobek nějak cíleně působil přímo na mastné kořínky a suché konečky. Když pominu ten první den, kdy jsou vlasy opravdu krásné, tak mi udělá službu jako jakýkoliv jiný šampon. Znovu bych si ho asi nepořídila a raději bych se poohlédla někde jinde. Já tento šampon hodnotím spíše jako lepší průměr, ale samozřejmě jinak může působit na moje vlasy a jinak na ty vaše.




Máte rády značku Schauma? Zkoušely jste tuto variantu?

Všech Vašich komentářů si moc vážím a dělají mi ohromnou radost!

Krásný den! :)

8 komentářů:

  1. Kdysi jsem ho očichávala a zjistila jsem, že tu vůni znám, musel tak vonět nějaký šampon z mého dětství. Každopádně ta silná vůně mě odradila, takže jsem ho ani nezkoušela. Stejně moc nevěřím tomu, že by jedna věc zvládla odmastit kořínky a vyživit konečky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se naopak ta vůně moc líbila :) Je pravda, že je to trochu scifi, ale stejně jsem se nechala nalákat :D

      Vymazat
  2. Obal je hezký, ale kvůli tomu si ho určitě nekoupím :-)
    Zvu tě ke mě na giveaway! :-)
    http://thedefinitelydifferent.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Dřív jsme pořád kupovali Schaumu a teďka už jsem dlouho neměla šampon od Schaumy, ale když jsem je dříve používala, byla jsem spokojená :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně jeden čas moc vyhovovala ta jejich hnědá řada a navíc taky moc hezky voněla :)

      Vymazat
  4. Já tenkrát zkoušela jeden šampon od Shaumy, ale nesedl mi a od té doby jsem žádný nezkoušela. Akorát mě dříve vždy bavila, ta reklama: to né já, ale moje nová Shauma.:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee vidíš, na to bych si ani nevzpomněla, to bylo super :D

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)