neděle 8. února 2015

Spotřebováno - leden

Zdravím Vás holky!

Po týdenní odmlce vás vítám u nového článku. Hory jsem si maximálně užila, jsem odpočatá a plna nových sil. Připravuji pro vás spoustu recenzí a ráda bych také opět fotila outfity a líčení. Dnes bude ale jiný článek a to o produktech, které jsem spotřebovala v lednu. Celkem jsem se podívala na dno jedenácti kusům pečující kosmetiky.



Garnier tonikum pro smíšenou pleť- 4/5
Tenhle výrobek je fajn, měla jsem ho už podruhé. Pleť hezky dočistí, nijak přehnaně nevysušuje a navíc krásně voní. Žádné zápory jsem na něm nenašla a klidně bych si ho pořídila za nějaký čas znovu.

Ryor oční gel - 4/5
Gel příjemně chladil, je to ideální pomocník na unavené oči například při dlouhodobé práci s počítačem. Vždy mě hezky "probudil" a já jsem mohla pokračovat dál v práci. Myslela jsem si, že se bez něj obejdu, ale tak nějak jsem si na něj zvykla a nejspíš si ho koupím znovu. Efekt je vážně pouze osvěžení očního okolí, žádné hydratační účinky nečekejte. 

Bione Cosmetics konopný pleťový krém - 5/5
Tento krém je pro mě naprostý zázrak! Je lehoučký, rychle se vstřebává, ale přitom pleť krásně vyživí a hydratuje. Navíc jsem se díky němu zbavila ekzému, který jsem měla na bradě a kolem úst. Určitě doporučuji vyzkoušet, za tu cenu nemá konkurenci.


Tekutá mýdla no name značek - 5/5
Nemám jim co vytknout. Ruce po nich byly dobře umyté a navíc voňavé. To je vše co po tekutých mýdlech na ruce vyžaduji, já jsem spokojená.


Kallos maska na vlasy Latte - 5/5
Produkty na vlasy této značky jsou extra levné, ale vůbec ne špatné. Maska Latte byla fajn, moc hezky voněla a vůně ve vlasech vydržela. Konzistence byla příjemná, vlasy byly krásně lesklé, jemné a šly dobře rozčesat. Určitě v budoucnu vyzkouším zase nějakou jinou variantu. 

Lak na vlasy Nivea Ultra strong - 5/5
Laky na vlasy od Nivey mám moc ráda a ani tenhle nebyl vyjímkou. Hezky vlasy zafixoval a přitom neslepoval. Bonusem navíc byla příjemná vůně.

Tužidlo Wellaflex - 5/5
Musím se přiznat, že mezi tužidly nevidím moc rozdíl. Všechny mi udělají trochu objem a vlasy díky nim drží svůj tvar. S tímhle jsem byla moc spokojená.


Krém na ruce Dermacol - 3/5
Tento produkt byl moc příjemný, ale pro mě bohužel málo hydratační. Musela jsem ho aplikovat tak každé tři hodiny. Parfemace byla neutrální krémová. Mezi krémy na ruce mám jiné favority a tenhle bych si už znovu nepořídila.

Deodorant Rexona Clear aqua - 4/5
Deodoranty od této značky mám moc ráda a často si je kupuji, většinou ale ve formě spreje. Tato varianta byla příjemná, deodorant se jednoduše aplikoval a vážně fungoval. Jediné co mi na něm vadilo bylo to, že na oblečení dělal bílé skvrny. Používala jsem ho proto pouze když jsem na sobě měla tílka, ne trička.

Holítka All about beauty - 1/5
Takovéhle věci vám obvykle neukazuji, ale teď jsem musela. Tyhle žiletky jsou děs a hrůza. Zvlhčující proužek se hned rozmočil a vznikl tam místo něj nepěkný sliz, který se táhl všude okolo. Určitě nedoporučuji!

Máte s některým z uvedených produktů zkušenosti? Budu ráda za každý Váš komentář!

Krásný den! :)

6 komentářů:

  1. laky na vlasy od Nivei jsou snad nejlepší, také jsem s nimi moc spokojená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je mám mnohem radši než třeba laky od Syoss. Za málo peněz, hodně muziky :)

      Vymazat
  2. Myslím, že jsem kdysi měla to tonikum. Nebo minimálně čistící gel ze stejné řady, každopádně ta vůně byla fakt super :) Krém od Bione používám především ráno a je moc fajn :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Čistící gel používám teď a zatím se mi zdá taky dobrý :)

      Vymazat
  3. Antiperspiranty od Rexony mám hodně ráda a kupuju si jak spreje, tak tyhle vysunovací a jsem spokojená :)
    Masku od Kaloos bych vyzkoušela ráda a nalákala jsi mě na ten konopný krém na obličej - je hodně hydratační? Teď mám úplně suchou pleť
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je poměrně dost hydratační, ale vůbec není mastný. Mazala jsem si s ním obličej ráno a na noc jsem používala Biodermu Atoderm nutritive a úplně jsem se zbavila suchých šupinek na obličeji :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)