pátek 17. dubna 2015

Bioderma Hydrabio Sérum

Krásnou sobotu Vám všem! :)

Dnes Vám přináším recenzi na hydratační sérum od Biodermy. Pokud mě nějakou dobu sledujete, víte, že Bioderma je má oblíbená značka, nesedl mi od nich zatím pouze jeden produkt - mycí gel. Co myslíte, zařadí se toto sérum k oblíbencům nebo propadákům? 


Oficiální popis: Znečištění, stres a chlad narušují buněčnou aktivitu pokožky každý den. Následně se pokožka stává dehydratovaná a napnutá. Hydrabio sérum je první hloubková péče o pokožku díky patentu Aquagenium. Patentovaný biologický komplex látek pozitivně stimuluje hydrataci buněk pokožky, ovlivňuje hloubkovou hydrataci a udržuje hydrataci i na povrchu pokožky. Patentovaný přírodní D.A.F. komplex zvyšuje toleranci pokožky. S dlouhodobou hydratací pokožka získává lesk a pružnost. Krém je nekomedogenní.

Mně se moc líbí balení s praktickou pumpičkou a uzávěrem "na zámek". Pokud chcete aplikovat sérum, musíte otočit horní částí obalu, dokud se neozve cvaknutí a tím se aktivuje mačkací mechanismus. Nemůže se tak stát, že by se třeba pumpička zmáčkla někde v tašce sama a obsah by vytekl ven. Pumpička se dá následně odšroubovat celá, takže pohodlně dostanete ven i zbytek produktu, což oceňuji. Nesnáším, když vím, že balení ještě není prázdné, ale musím ho vyhodit, protože se do něj nijak nedostanu.
Konzistence séra je hodně gelová. Musím se přiznat, že toto je historicky má první zkušenost se sérem, takže nevím jestli mají podobnou konzistenci séra i od jiných značek, nebo je toto vyjímka. Každopádně se moc příjemně aplikuje, na pleti má lehce chladivý efekt, rychle se vsakuje a nezanechává pleť mastnou. Musím říct, že já jsem z něj byla naprosto odvařená (jediný výstižný výraz :D) už po prvním použití. Je to hodně velký rozdíl oproti běžným krémům, které jsem používala dosud. Sérum se dá používat buď samostatně na vyčištěnou pleť nebo na něj lze následně ještě aplikovat krém. Já používám pouze sérum, protože pleť nechci zbytečně zatěžovat ještě krémem a na samotný efekt si nemůžu stěžovat. Po jeho použití mám pleť jemnou jako dětskou prdelku. Obličej je na dotyk neuvěřitelně jemný, jakoby nacucaný vodou, póry jsou méně viditelné a pleť vypadá neskutečně zdravě. Rozdíl je vážně vidět a hlavně cítit na dotyk. Po žádném krému jsem takhle jemnou pleť neměla a to si většinou pečující produkty na pleť vybírám ne úplně nejlevnější. Bála jsem se, aby se mi po jeho delším používání nezačaly ucpávat póry a tvořit pupínky, ale naštěstí se tak nestalo. Toto sérum používám každý den ráno po umytí a vyčištění obličeje už asi třetí měsíc a mé pleti moc svědčí. Parfemaci nemá téměř žádnou, cítím z něj jen čistou přírodní vůni.
Mínusem je vyšší cena, toto sérum běžně stojí kolem 550 Kč. Pokud Vám však nevadí připlatit si za kvalitní produkt na pleť, určitě doporučuji vyzkoušet. Já mám normální pleť se smíšenou T-zónou a suššími oblastmi kolem nosu a úst a sedlo mi skvěle.




Používáte kosmetiku od Biodermy? Máte zkušenosti s nějakým sérem? Ráda bych vyzkoušela séra i od jiných značek. Budu Vám vděčná za případné tipy! :)

Těším se u dalšího článku! 

4 komentáře:

  1. Já měla jen malou verzi z testovací sady. Nejdřív jsem byla spokojená, ale pak mi sérum začalo ucpávat póry. Ale možná to bylo i tím, že jsem se pod ním třeba zpotila nebo tak. Každopádně obecně mám radši oleje :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To nevím čím to může být, mně se tohle vážně neděje. Já se těch olejů na obličej zatím pořád nějak bojím :D :)

      Vymazat
  2. Super článek, já jsem měla od této řady krém a byla jsem s ním velice spokojená.
    Zvu tě na můj blog.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krém mám taky a v zimě mi sedí skvěle, teď už je na mě moc mastný..

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)