pondělí 20. dubna 2015

Makeup Maybelline Affinitone Mineral

Zdravím Vás moje milé čtenářky! :)

Jak se máte? Nám už začínají první zápočty a zkoušky, takže je možné, že teď nebudou články tak pravidelně jako doposud. Dnes bych Vám ráda řekla, co si myslím o makeupu Affinitone mineral od značky Maybelline.


Oficiální popis: Exkluzivní tekutý make-up Maybelline Affinitone Mineral je tou nejlepší volbou pro vaši citlivou pleť! Make-up obsahuje 100% mikro-minerální pigmenty, které pleť dokonale hydratují a vyživují. Vaše pleť získá dokonale zdravý a zároveň přirozený vzhled! Make-up Affinitone Mineral si snadno poradí s drobnými nedokonalostmi pleti a krásně rozzáří váš obličej! Hedvábná textura make-upu se snadno nanáší a lehce přilne k pleti po celý den. Make-up je bez parfermace a neobsahuje olej.
K sehnání např. na http://www.parfums.cz/.

Balení je z bytelného skla doplněno plastovým víčkem. Součástí je pumpička, kdy jedno pumpnutí vystačí hezky na celý obličej. První co musím makeupu vytknout je odstín. Mám ho v odstínu č. 10 Ivory, což by měl být nejsvětlejší odstín. Já nejsem žádná bledulka, většinou nemám problém s tím, že by na mě byl nějaký makeup moc tmavý, ale tenhle je bohužel vyjímkou. Určitě bych ho nenazvala jako Ivory, je tmavší, navíc je lehce do oranžova a na pleti ještě tak o odstín ztmavne. Musím ho strašně dlouho zapracovávat štětcem do pleti, aby nebyl patrný rozdíl mezi obličejem a krkem. 
Makeup je tekutější konzistence, což mi nevadí, naopak to tak mám ráda. Musím ale říct, že jeho efekt se mi na pleti nelíbí a vůbec mě neuchvátil. Strašně zalézá do pórů, zvýrazňuje sebemenší nedokonalosti jako např. suché šupinky kolem nosu a tak za dvě hodiny od nanesení mám mastné čelo i přesto, že běžně se mi téměř vůbec nemastí. Je vhodný pro citlivou pleť což mohu potvrdit, na pleti byl příjemný a nedělaly se mi po něm žádné pupínky ani ekzém. Je téměř bez parfemace což oceňuji. Výsledný efekt se mi ale vůbec nelíbí, to raději půjdu ven  bez makeupu než tohle. Zalézá mi do pórů a po několika hodinách se na obličeji začnou tvořit nevzhledné mapy. Navíc výdrž není taky nic moc, horko těžko zvládne na mé pleti půl dne, potom už po něm na T-zóně není ani stopy. Zkusím ho spotřebovat tím způsobem, že ho smíchám půl na půl s jiným lepším makeupem a snad pro něj tak najdu využití. Nerada vyhazuji věci, které nejsou spotřebované pokud to není bezpodmínečně nutné. 
Toto je můj druhý makeup od Maybelline a ani z toho předchozího jsem nebyla nadšená. Navíc na mě doma čekají ještě dva makeupy od téže značky, ale v tmavších odstínech. Ty budu zkoušet až v létě a budu doufat, že budou lepší než tento.






Zkoušely jste tento makeup? Máte rády značku Maybelline?

Krásný den! :)

8 komentářů:

  1. T...t...t...tohle že je nejsvětlejší odstín?! Já jdu fakt někam umřít s tím, že na tomhle světě není místo pro upírky...

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  2. tento makeup jsem před nějakou dobou také zkoušela a za mě nic moc, vůbec na pleti nevydržel :(

    OdpovědětVymazat
  3. Páni, vůbec jsem ho v drogérii nezaznamenala.... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si právě myslím, že v drogeriích není vůbec k sehnání, taky jsem ho tam neviděla... Já jsem ho kupovala na parfums.cz

      Vymazat
  4. Nepoužívam make-up už len z dôvodu, že by sa pre mňa nenašiel odtieň :D
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)