neděle 26. dubna 2015

Mint lak na nehty od Loreal

Ahoj holky! :)

Přeji Vám krásný začátek nového týdne. Nezapomeňte si občas udělat čas jenom samy na sebe a dopřát si trochu relaxu s dobrým jídlem, filmem nebo knihou. Pro mě je formou odpočinku i péče o sebe a úprava nehtů. Pokud sháníte na jaro nebo léto lak na nehty v mint odstínu, tak zpozorněte.


Poslední dobou se opět začínám vyžívat v lakování nehtů, baví mě vymýšlet různé barevné kombinace a drobnůstky, které samotný povrch nehtu lehce ozvláštní. S vykukujícím sluníčkem sahám čím dál častěji po pastelových odstínech - hlavně růžové, oranžové, zelené a modré.
Tentokrát jsem si vybrala lak na nehty v mátovém odstínu od značky Loreal. Moc se mi líbí balení, které má zlaté víčko. Samotný odstín je krásný, na jaro a vábení sluníčka přímo ideální. Tím ale bohužel moje chvalozpěvy končí. Lak má poměrně tenký štěteček, já upřednostňuji spíše ty silnější, jelikož se mi s nimi lépe pracuje. Abyste dosáhly plného krytí je nutno nanést tři vrstvy. Já mám na fotkách vrstvy dvě a není to žádná sláva, ještě mi na pár místech prosvítá samotný povrch nehtu. Obsah balení je pouze 5 ml, takže tento lak vystačí vážně jenom na pár použití. Já jsem si ho lakovala podruhé a už mám spotřebovanou polovinu. Je fajn, že lak poměrně rychle zasychá. Asi za pět minut jsem ho měla suchý a mohla jsem vyrazit ven. Co je pro mě ale zásadní problém je výdrž. S top coatem mi na nehtech vydržel pouze půl dne! V pátek večer jsem ho nalakovala a v sobotu kolem poledne už jsem měla odloupané špičky nehtů. 
Tento lak navíc nepatří zrovna mezi nejlevnější - tohle maličké balení stojí kolem stovky.
Já za sebe určitě nedoporučuji a další laky od značky Loreal si už pravděpodobně nepořídím. Pokud sháníte lak na nehty v tomto odstínu, můžu doporučit lak od Rimmel - odstín je téměř totožný a kvalita je výborná! :)




Máte zkušenosti s laky na nehty Loreal? Jaké jsou Vaše oblíbené jarní odstíny? :)

Krásný den!

14 komentářů:

  1. Odstín je to krásný, škoda toho ostatního :( Po tom od Rity se možná podívám, taky mě to lakování v poslední době nějak chytlo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám mint lak z jejich klasické kolekce, ne od Rity, ale rozdíl v nich asi moc nebude :)

      Vymazat
  2. Já mám úplně přesně tenhle a vyhovuje mi naprosto neskutečně, vrstvy mi stačí dvě tenoučké, hrozně rychle schne, vydrží mi tak tři dny bez oprýskání a týden nositelnej... a hlavně je i po pěti lakováních pořád skoro plnej :D Tak mám asi divný nehty... :D

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? Tak to teda nechápu, asi nějaká chyba v matrixu :D

      Vymazat
  3. krásný lak, miluji mint barvu <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky, na jaře a v létě si na ní dost ujíždím :)

      Vymazat
  4. Od Loreal jsem ještě lak neměla :). Já mám mint lak od Rimmelu a je můj oblíbenej

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám právě taky ještě jeden od Rimmel a jsem s ním nadmíru spokojená :)

      Vymazat
  5. ja si kupujem miss sporty a som spokojna s vydrzou a vsetko a tato je velmi pekna farba mas pravdu trosku presvita ale niekedy ked sa to lepsie zatrie tak to neni ani vidiet:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám laky od Miss sporty taky hrozně ráda, za tu cenu jsou bezkonkurenční :)

      Vymazat
  6. Od Loreálu som ešte laky nemala, ale tento odtieň zháňam, tak sa určite pozriem po tom od Rimmelu :) ďakujem za tip! Ja som si nedávno kúpila svetlo/pastelovo fialový lak od Avonu a úplne ho zbožňujem :)
    GlitterCircus

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee tak ten by se mi taky hodil, fialový mám jenom jeden takový poměrně tmavší. Asi budu muset rozšířit sbírku :D

      Vymazat
  7. ja by som dala jeden prstík celý strieborný! ale inak je to super farba na leto :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by taky určitě bylo hezké, příště to třeba zase nějak obměním :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)