pátek 10. dubna 2015

Pleťový peeling a tělový krém Athena's / testování s portálem Buď krásná

Krásný páteční den! :)

Znáte webové stránky Buď krásná.cz? Já jsem je donedávna neznala, ale jednou na mě na facebooku vyskočil link na jejich web. Byla tam výzva, že hledají blogerky pro testování kosmetiky. Zapsala jsem se tam a tak měsíc na to, mi přišel e-mail, že mi posílají na testování pečující kosmetiku od italské značky Athena's. Doma na mě čekal vzorek pleťového peelingu a tělového krému - oba po 30 ml.


Athena's je značka, která vznikla v Itálii. Vyznačuje se obsahem přírodních rostlinných surovin. Má veganský certifikát, což určitě milovníci biokosmetiky ocení. Co se líbí mně je to, že tato kosmetika není testována na zvířatech. Navíc neobsahuje ropné deriváty, barviva, silikony, parabeny, rozpouštědla, konzervační látky ani živočišné deriváty. 

Tělový krém obsahuje arganový olej, jojobový olej, bambucké máslo a výtažek z pomerančových květů. Slibuje zlepšení elasticity kůže, zlepšení krevní mikrocirkulace a tím má bojovat proti celulitidě. Tuto schopnost bohužel nemůžu posoudit, protože vzoreček byl vážně malý a vystačil mi pouze na pět použití. Můžu ale říct, že měl lehkou texturu, dobře se nanášel, rychle se vstřebával a vážně výborně hydratoval. Pokožka byla na dotek hebká a vyživená. Parfemace mi byla také moc příjemná, nic agresivního a těžkého. Pouze přirozená neutrální vůně. Tomuto výrobku nemám co vytknout, na tělové produkty nejsem příliš náročná. Jediným mínusem by mohla být cena, za 200 ml tohoto krému zaplatíte 378 Kč, což je na můj vkus moc.

 Peeling na obličej se pyšní obsahem sojového, arganového a olivového oleje, vitamínu E, pantenolu a výtažku z argánií. Peeling má lehkou krémovou konzistenci, která je na pleti moc příjemná. Absolutně nevysušuje, spíš naopak. Řekla bych, že vážně moc hezky hydratuje. Peelingová zrníčka jsou tak akorát hrubá. Na pleti je cítím, ale nemám pocit, že mi sedřou kůži. Na jedno použití ho stačí maličko. Po jeho aplikaci mám zcela odstraněné odumřelé kožní buňky, pleť je vyčištěná a krásně jemná na dotek. Navíc můj obličej po jeho použití vypadá zdravě - nevím, jak jinak to popsat, prostě je přirozeně projasněný. S tímhle peelingem jsem v konečném výsledku moc spokojena, používám ho ráda a troufám si říct, že je to jeden z nejlepších peelingů, které jsem vyzkoušela. Plné balení (75 ml) stojí 221 Kč. Za produkty na pleť jsem ochotna si připlatit, protože jsem v minulosti trpěla na různé ekzémy a další nepříjemnosti. Tenhle peeling bych si za plnou cenu nejspíš pořídila. V průběhu používání jsem nezaznamenala žádné negativní reakce jako svědění, pálení, pupínky nebo suché šupinky.
Oba produkty jsou k sehnání zde.




Znáte značku Athena's? Preferujete přírodní kosmetiku nebo složení neřešíte?

Budu se na Vás těšit u dalšího článku! :)

4 komentáře:

  1. značku nepoznám, ale oba produkty vyzerajú fajn :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  2. Peti neznám portál ani značku :) Já zatím to složení nějak neřeším ani tomu nerozumím

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě taky složení není prioritní, hlavní pro mě je, aby ten produkt splňoval to co slibuje, šetrné složení je už jen taková příjemná nadstavba :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)