sobota 11. dubna 2015

Tvářenka Milani Luminoso

Přeji Vám krásnou slunečnou neděli! :)

Dnes pro Vás mám po nějaké době recenzi na jeden kousek z dekorativní kosmetiky. Před třemi měsíci jsem dělala objednávku kosmetiky Milani, což je má oblíbená značka. Kosmetika Milani pochází z USA a není testována na zvířatech. Dnes se mrkneme na zoubek tvářence v odstínu 05 Luminoso.


Hned na úvod musím vyzdvihnout nádherné zlaté balení. Je z pevného plastu a vypadá luxusně. Tvářenka se dá odklopit a pod ní je ukryto malé zrcátko a štěteček, který se dá v případě nouze použít.
Jedná se o zapečenou tvářenku, značka Milani má v nabídce širokou škálu barev, takže si vybere určitě každý. Já jsem sáhla po krásné broskvové barvičce, která mi ve sbírce chyběla. Je to moc hezká neutrální barva s lehkým zlatým třpytem. Na pleti vypadá přirozeně, obličeji dodá pouze zdravý nádech a lehce ji rozjasní. Není nijak extra výrazná, ale přitom výborně pigmentovaná, takže se hodí na běžné denní nošení. Většinou ji nanáším štětcem na tvářenku z e-bay a téměř vůbec nepráší. Co mě na ní mimo jiné překvapilo je její výdrž. Pokud daný den nijak nesportuji a nezpotím se, na obličeji mi vydrží viditelná až do večera!
Za sebe musím říct, že tomuto produktu nemám absolutně co vytknout, žádné mínus jsem na ní nenašla. Ráda bych si pořídila ještě jiné další produkty od značky Milani. Od této značky mám ještě oční stíny a dvě jumbo tužky na oči a se všemi produkty jsem spokojená. Jestli tuto značku neznáte, nebo s ní nemáte žádné zkušenosti, tak doporučuji vřele vyzkoušet.
Obsah tvářenky je 3,5 g (zatím vůbec neubývá a to ji teď používám téměř každý den) a stojí 152 Kč. 
K sehnání je tady. O žádné kamenné prodejně, kde by byla dostupná nevím.



Znáte značku Milani? Jaký produkt byste mi doporučily? :)

Krásný slunečný den!
 

11 komentářů:

  1. Od téhle značky jsem ještě nic nezkoušela, ale tvářenka vypadá moc hezky. Podobný odstín mám od Rimmel, ale je na mě až moc oranžová :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám všechny tvářenky do růžova nebo červena, tohle je moje první broskvová a na pleti nevypadá oranžově vůbec, jen hezky zdravě :)

      Vymazat
  2. Pěkná tvářenka, já mám objednaný bronzer, tak jsem zvědavá. :-))
    zvu tě na můj blog.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bronzer mě taky lákal, když jsem dělala objednávku. Ráda si na něj pak přečtu recenzi :)

      Vymazat
  3. Milani značku mám, mně se hrozně líbí ty jejich růžičkový tvářenky :)

    OdpovědětVymazat
  4. vypadá skvěle :) značku Milani přímo miluji, hlavně jejich rtěnky jsou moc povedené <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S jejich rtěnkami zatím žádnou zkušenost nemám, doufám, že se to časem změní :D :)

      Vymazat
  5. moc pěkný odstín :-).
    Zvu vás všechny na giveaway, ve které můžete vyhrát úžasné sérum na řasy určené pro zhuštění, prodloužení a větší objem řas :-).

    OdpovědětVymazat
  6. Tvářenku Luminoso mám taky, je skvělá. Z těch zapečených je jedna z nejlepších, ty ostatní většinou obsahují příliš mnoho shimmeru, což by někomu mohlo vadit. Milani má skvělé rtěnky, výborná je ta nová matná řada. Perfektní je i báze pod oční stíny a špatné nejsou ani linkovače Ultrafine Liquid Eyeliner a Eye Tech Extreme :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám od Milani jenom tenhle odstín a vážně si ho nemůžu vynachválit, hodí se snad k jakémukoliv líčení :) Jejich rtěnky bych taky ráda vyzkoušela, ale ještě miluji jejich jumbo tužky na oči, ty jsou super!

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)