pátek 8. května 2015

Essence paletka stínů na obočí

Ahoj moje milé čtenářky! :)

Dnes pro Vás mám recenzi na paletku od značky Essence, která obsahuje stíny na úpravu obočí. Celkem obsahuje tři různé odstíny hnědé + rozjasňující stín pod obočí. Dají se ale výborně použít i k líčení očí, vyzkoušeno na vlastní kůži! :D


Co si neodpustím a musím to pochválit hned na úvod je balení. Je přesně podle mého gusta, řekla bych, že lehce inspirované značkou Benefit. Je z tvrdého kvalitního kartonu, uzavírá se na magnet a design s motivem psích tlapek mě dostal. Přiznám se obal byl hlavním důvodem, proč jsem si tento set pořídila. Je super, že součástí balení je i zrcátko, malá pinzetka a aplikátor na oční stíny a obočí. Pinzeta je celkem dobře použitelná, ale aplikátor za mě ne. Jsem zvyklá na své štětce a tato kvalita pro mě už není dostačující ani příjemná. Vlastnosti aplikátoru jsou mi však celkem fuk, zvědavá jsem byla především na stíny a ty mě nadchly!
Jsou takové máslovitější konzistence, výborně se nanáší na víčko a vůbec nepráší, což oceňuji nejvíce. U mnoha stínů mívám problém právě s jejich prášivostí. Nebaví mě, když se chci hezky nalíčit, ale místo toho mám opadané stíny po celé tváři. 
Co se pigmentace týče jsem velmi mile překvapená - na fotkách můžete vidět jednotlivé odstíny na ruce. Stíny používám s bází od Alverde a na očích mi vydrží pěkné cca devět až deset hodin. Nevšimla jsem si, že by se mi během dne nějak stékaly v záhybech oka. Z mého povídání už vám asi došlo, že stíny používám i jako oční stíny, ne jen na obočí, což je jejich primární funkce. Obočí si vyplňuji nejtmavším stínem v odstínu Love brunettes a ostatní odstíny přece nenechám jen tak ležet ladem. Co se týče vlastností stínu na samotném obočí, musím říct, že ho mám po celý den ve stejném stavu, jako ráno po aplikaci.
Tato paletka mě vážně ani trochu nezklamala, využívám ji velmi často. Je to ideální paletka na cestování - je malá, skladná, hravě si s ní upravíte obočí, vykouzlíte denní líčení i večerní hnědé kouřovky. Na to, že je to Essence je ta kvalita opravdu neskutečná. Měla jsem od Essence kdysi pár mono stínů, ale ta kvalita se vůbec nedá srovnávat, tohle je vážně bomba, vůbec této koupě nelituji. 
Tento set seženete v drogeriích za cenu 180 Kč. Pokud jste na neutrální hnědé odstíny, tak doporučuji všemi deseti. Moc jsem od ní nečekala, ale jsem velmi příjemně překvapena! :)
Škoda, že u nás nejsou k dostání i další paletky z této kolekce - kromě varianty na obočí existují ještě varianty klasických očních stínů i paletka obsahující tvářenky.







Máte některá tento set? Líbí se Vám balení nebo ne?

Užijte si víkend!

24 komentářů:

  1. Já na ni právě koukala, a mrzelo mě, že bych ji nevyužila, protože by se na mě hodil jeden jediný odstín - dokonce jsem přemýšlela, že se jich zeptám, proč nemůžou udělat paletku pro blondýnky o třech podobných odstínech, pro brunetky, pro zrzky... :D Jako oční stíny je super použití, na to jsem vůbec nepomyslela... já ale na hnědou nejsem, takže jsou pro mě pořád docela nepoužitelné... :D Balení je bombové :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Já mám právě na očích nejraději odstíny hnědé, růžové a zlaté, takže ji vážně maximálně využívám :)

      Vymazat
  2. Jéé to je rozkošný balení! Od essence mám na obočí ten klasický duo kit a tohle je naprosto božský a využila bych všechny odstíny, musím si to sehnat. :)

    www.gatetoneverland.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Balení je roztomilounké a i ta velikost je ideální, odstíny se mi líbí, už abych šla do Rossmannu :D
    tribanany.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Obal je úžasný, obsah pěkně uspořádaný. Asi mi nějak unikla, třeba na ni ještě narazím :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že je ve stálé kolekci, není to žádná limitka, takže k sehání určitě bude :)

      Vymazat
  5. Vypadá fakt super. Je pravda, že ten obal je boží, to Essence vychytala :)

    OdpovědětVymazat
  6. Super paletka, já mám od essencu tu starší a příliš často ji nepoužívám, ale to bude tím, že jsem malinko líná a ráno pospíchám.
    Já se musím podívat po této paletce.
    Krásný den a zvu tě na můj blog.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě je obočí základ, protože to moje je strašně řídké a téměř neviditelné, tak ho musím trošku vylepšit :)

      Vymazat
  7. Skvělý nápad, to se essence povedlo, mě se to asi líbí víc, jako paletka na oči :-)

    Zvu tě na blog :-)
    http://wormake.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. už jsem na ní koukala a přemýšlím, že bych si jí také koupila ... vypadá totiž skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  9. Vypadá dobře, zrovna přemýšlím, že si nějakou takovou paletku pořídím :)
    PS: U mě na blogu zrovna probíhá GIVEAWAY, tak budu moc ráda, když se zapojíš!:)
    www.lovies47.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se po ní podívej, stojí za to :) děkuji za pozvání, ráda navštívím tvůj blog :)

      Vymazat
  10. Přesně, balení se mi také moc líbí a pokud bych do paletky šla, určitě by to bylo zčásti jenom kvůli obalu. Oceňuju, že Essence si dala práci i s malými pomocníky a najdeme tak zde kromě aplikátoru a zrcátka také pinzetu. I uvnitř vypadá paletka skvěle, super! Kdybych neměla skoro novou paletku na obočí (záhadně a překvapivě také od Essence), určitě bych tuhle vyzkoušela. Je sice pravda, že cena je na tuhle značku trochu vyšší, ale stejně si myslím, že pokud opravdu dělá výše zmíněné, je to báječné!
    http://beautyandfashionlovers.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám naprosto stejný názor, děkuji za vyčerpávající komentář :)

      Vymazat
  11. Když jsem si této paletky v drogerce všimla, hned jsem k ní nadšeně běžela. Má krásný obal zvenku i zevnitř. Jenže bohužel jsou na mě stíny moc tmavé. Vůbec si je neumím představit na svém světlém obočí :-) Souhlasím, že je škoda, že se k nám nedostanou i další paletky. Určitě bych si vybrala

    http://jsikrasna.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně zaujala už když jsem jí poprvé viděla na internetu. Mně se právě líbí výraznější obočí i k blondýnkám, podle mě není vůbec na škodu, když je obočí o malinko tmavší než vlasy :)

      Vymazat
  12. Paletku nemám, ale vypadá moc hezky. Myslím, že ke koupi láká už jen samotný obal.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, balení je vizuálně moc hezky provedené a překvapivě i kvalitní :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)