středa 20. května 2015

Isana - šampon na objem, který vážně funguje?

Zdravím Vás moje milé čtenářky! :)

Dnes bych se ráda po delší době opět zmínila o vlasové péči. Konkrétně o šamponu značky Isana professional. Isana je privátní značka drogerie Rossmann. Já jsem od ní kdysi měla dva bezoplachové spreje na vlasy, které vůbec nebyly špatné. A jak si vedl tento šampon?


Tento šampon je určen pro jemné a slabé vlasy. Mimo jiné obsahuje kolagen a výtažek z vodní lilie a slibuje vlasům dodání objemu. Pro někoho může být výhodou, že neobsahuje silikony. Já se přiznám, že složení kosmetiky příliš neřeším a je mi jedno jestli tam jsou silkony, parabeny nebo další hojně diskutované (škodlivé?) složky. Důležité pro mě je, jestli daný produkt plní to, co slibuje. 
Samotný šampon je gelové konistence a není nijak zabarvený. Má velmi jemnou nespecifickou vůni. Pokud si myji vlasy tímto šamponem, používám ho o malinko více než u šamponů jiných značek. Abych měla pocit umytých vlasů, je pro mě důležité, aby šampon pěnil. Tento kousek právě pění méně než jsem zvyklá, ale i přesto vlasy krásně umyje. Co se dodání objemu týče, musím říct, že po několika prvních použitích jsem byla nadšená a velmi překvapená! Moje vlasy byly krásně jemné a viditelně objemnější a takové jakoby nadýchané, pořád jsem si do nich musela sahat. Asi po pátém použití se tento efekt začal pomalu vytrácet a nebyl tak patrný, protože si na něj mé vlasy nejspíš zvykly. I přesto ale výsledek vypadá moc dobře, vlasy jsou čisté, hebké a nadýchané. Já jsem s tímto šamponem moc spokojená. Patří do levnější cenové kategorie - stojí asi čtyřicet korun, ale je vážně super. Pokud vás taky trápí zplihlé vlasy bez objemu, určitě doporučuji vyzkoušet. Já ho momentálně střídám ještě s jedným šamponem jiné značky, což mi naprosto vyhovuje. Až spotřebuji své zásoby vlasové kosmetiky, určitě si zase něco od Isany pořídím.



Znáte značku Isana? Máte nějaký tip na produkt dodávající vlasům objem? :)

To je pro dnešek vše, já jdu pokračovat v učení. Krásný den!

14 komentářů:

  1. Šampony Isana jsem nikdy nezkoušela, ale používám stabilně tužidlo této značky. Takže vlasovou kosmetiku asi umí. :) Řekla bych, že tyhle privátní značky DM (Balea) a Rossmann (Isana) jsou kvalitou asi srovnatelné. :) Jen Balea má mnohem hezčí design produktů.
    http://gatetoneverland.blogspot.cz/2015/05/jak-skladuji-svou-kosmetiku-2015.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se docela vzhled produktů od Isany líbí, nenadchne ale ani neurazí :)

      Vymazat
  2. tenhle šampon je pro mě novinku, ráda se na něj mrknu :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/beauty-bag.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se po něm v drogerce podívej, pokud bys taky ráda objemnější vlasy :)

      Vymazat
  3. Od Isany jsem nikdy nic neměla, ale tohle zní dobře :) Představuji si to jako hloubkově čistící Baleu, která ale byla dražší, pokud si dobře pamatuju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hloubkově čistící péči od Baley jsem neměla, ale zkoušela jsem taky řadu na objem vlasů od Baley z profesionální řady a to byl vážně propadák...Isana mi sedla mnohem víc :)

      Vymazat
  4. Tuto značku příliš neznám, ale na dobrý šampon se ráda podívám :-))
    Děkuji za tip a pěkný článek.
    Zvu Tě na můj blog. :-))

    OdpovědětVymazat
  5. Od Isany jsem zatím nic nezkoušela. Objem řeším pořád a ted se chystám vyzkoušet šampon na objem Aussie :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aussie mě taky dost láká, ale zatím mi vždycky bylo líto dát za něj plnou cenu, radši si počkám až bude v nějaké slevičce :)

      Vymazat
  6. Od Isany jsem teď měla suchý šampon a teda nic moc, bohužel. Jinak mám od této značky ráda sprchové gely, antibakteriální gel a tekutá mýdla na ruce :)

    Monča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám zatím zkušenost jenom s jejich vlasovou kosmetikou, ale ráda bych právě vyzkoušela i sprcháče apod. :)

      Vymazat
  7. Jak jsem psala v článku, mě objem skvěle vytváří šampon Aussie přímo na objem :). Isana značku znám, už kolikrát jsem na ni v Rossmanu koukala, ale zatím jsem nic z vlasové péče nezkoušela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Konečně budu muset něco od Aussie taky vyzkoušet, když na tuto značku pějí všichni takové ódy :) Díky za tip!

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)