čtvrtek 21. května 2015

Oblíbenci - jaro

Ahoj holky! :)

Dnes jsem tu pro Vás s novým formátem článků na mém blogu. Rozhodla jsem se zavést rubriku o mých oblíbených kosmetických produktech + oblíbených random věcech. Jelikož oblíbenci se u mě nemění každý měsíc, bude pouze jeden článek za jedno roční období. A co mě baví na jaře?


V poslední době jsem si moc oblíbila krém na nohy od Baley. Je lehké gelové konzistence, jemně hydratační s příjemnou osvěžující vůní máty a červeného pomeranče. Poměrně rychle se vsakuje. Na jaro a léto podle mě ideální záležitost.

Na jaře jsem zase lehce obměnila moji líčící rutinu. Hodně sahám po malinové tvářence od Sephory (recenze), která mě hodně baví. Velmi nenápadná přirozená barvička s malinkými stříbrnými třpytkami, které ale nejsou na tváři téměř vidět.

Super je i leskortěnka od Essence z řady Stay with me, kterou už bohužel v drogerii neseženete. Já ji mám v odstínu 12 Material girl. Na rtech nelepí, jakoby se vpije do rtů a tím pádem je i výdrž poměrně slušná. A navíc naprosto krásně sladce voní.

Nedávno jsem začala používat řasenku Lash princess od téže značky. Zatím vám můžu říct, že mě nadchla a ráda bych si pořídila i druhou novější verzi. Více se dočtete v recenzi, která bude co nevidět :).

Labello lip buter (recenze) je moje láska na kterou už jsem pěla ódy v samostatném článku. Je to nejlepší balzám na rty, jaký jsem dosud vyzkoušela.


Nakonec tu mám ještě jednu nekosmetickou věc a to je sirup z agáve od značky Alnatura. S mamkou jsme si ho zamilovaly, super je do kaší, na lívance nebo třeba jenom na oslazení bílého jogurtu. K sehnání je v DM drogerii.

Jaké produkty jste si oblíbily v poslední době Vy?

Krásný den! :)

18 komentářů:

  1. Tak jsi mě předběhla, před týdnem jsem rozepsala článek na stejné téma taky s tím, že oblíbenci nebudou každý měsíc :D No nevadí :D Musím se podívat po té řasence :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máme nějaké stejné nápady :D Každopádně se na tvůj článek moc těším, tipů na dobré produkty/jídlo/filmy/knihy a vše další není nikdy dost :D

      Vymazat
  2. Moji oblíbenci jsou šminky od The Balm. Stále mě to nepřestává bavit :-)
    Na ten sirup už jsem koukala. Určitě to bude lepší než javorový

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se nedivím, od The Balm nic nevlastním, ale ty jejich obaly jsou rozkošné. Mně moc chutná i javorový, ráda je střídám :)

      Vymazat
  3. Já si tu Lash princess už prostě musím koupit, koukám po ní strašně dlouho! :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně moc vyhovuje, můžu prozradit, že za mě je to jedna z nejlepších řasenek, jaké jsem dosud zkoušela :)

      Vymazat
  4. Sirup z Agáve bych mohla vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud ti chutná např. javorový sirup, tak s tímhle budeš nejspíš taky spokojená :)

      Vymazat
  5. Ta řasenka vypadá pěkně, už několikrát jsem na ni koukala. Líbí se mi hodně její obal. Lip butter bych taky chtěla vyzkoušet a sirup z Agáve jakbysmet :)

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten obal se mi taky moc líbí, je takový hezky holčičí. Pokud se někde k těm máslíčkům dostaneš, určitě neváhej, je to bomba :)

      Vymazat
  6. labello a nivea lip butter su super suhlasim:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejlepší, mám borůvku a toužím ještě po kokosové verzi :)

      Vymazat
  7. agávový sirup som dostala v swape, a je super!
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  8. Ako som mohla prehliadnut ten krem na nohy? Este ze si o nom napisala!!!

    Dakujem :)

    Pozyvam na GA o balicek kozmetiky, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/05/giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)