úterý 5. května 2015

Spotřebováno - duben

Ahoj holky, přeji Vám krásnou středu! :)

Dnes Vám přináším můj názor na produkty, které jsem spotřebovala v dubnu. Celkem je to dvanáct kousků, z toho tři vzorečky. Kromě pečující kosmetiky se mi podařilo podívat se na dno taky jednomu laku na nehty a jedné řasence. Tak jdeme na to!



Micelární voda Nivea - 5/5
Moc příjemná micelárka, srovnatelná s Lorealem a Garnierem. Dobře odličovala, neměla jsem po jejím použití pocit ulepené pleti. Byla bez parfemace, což mám ráda. Nemám co vytknout.

Bioderma Sensibio Rich - 5/5
Hydratační krém pro citlivou pleť. Moc mi vyhovoval, zvlášť v zimě, jelikož je hutnější. Neucpával mi póry, netvořilo se mi po něm akné ani ekzémy. Déle se vsakoval, což mi nevadí. Klidně bych si ho pořídila znovu.
Recenze zde.

Balea krém na nohy - 4/5
Moc příjemná záležitost. Krém je hodně olejový a mastnější, více mi ale vyhovuje krém na nohy s Ureou, který je od téže značky. Déle mi trvalo než jsem si zvykla na netypickou parfemaci. Znovu bych si ho asi nepořídila, mám jiné favority.
Recenze zde.


Deodorant Rexona Biorythm - 3/5
Průměrný deodorant, příjemně neutrálně voněl, svoji funkci plnil poměrně dobře. Bohužel mi dělal bílé skvrny na tmavém oblečení. Momentálně jsem maximálně spokojená s deodoranty od Baley, od Rexony si dám zase na nějakou dobu pauzu.

Oční a pleťový odličovač Bione Cosmetics - 1/5
Děs a hrůza! Strašně mě štípal v očích a klasickou nevoděodolnou řasenku mi vůbec neodlíčil. Parfemace mi taky zrovna dvakrát nepadla do noty. Na odličování pleti nebyl špatný, já jsem si ho ale pořídila primárně na oči a podle toho ho taky hodnotím.
Recenze zde.

Roztok na kontaktní čočky Visiomax - 5/5
Byl moc fajn, čočky přes noc hezky vyčistil a zbavil nečistot. Upřímně nevidím rozdíl mezi tímto produktem a podobnými přípravky od jiných, mnohonásobně dražších značek. Určitě si ho pořídím znovu.


Řasenka Maybelline Falsies Volum´express - 3/5
Za mě nejlepší řasenka od značky Maybelline. Napříč všemi značkami mám ale ozkoušené řasenky, které mi sedí lépe, znovu bych si ji proto nepořídila.
Více zde.

Lak na nehty Essence - 1/5
S laky na nehty od Essence mám obecně jeden velký problém - malou výdrž. Dopoledne si nalakuji nehty a odpoledne už mám oloupané špičky a to i když použiji top coat. Odstín je sice krásný, ale vlastnosti bohužel mizerné. Laky od Essence už si nekupuji, pouze v limitovaných edicích, pokud mě nějaká zaujme. Mnohem více mi sedí např. laky od Miss Sporty.

Tělový krém Athena´s - 5/5
Měla jsem jenom malý vzoreček, na těle byl moc příjemný. Krásně voněl a pokožku celého těla slušně hydratoval. Rychle se vstřebával a nelepil. Má mít zpevňující účinky, to jsem ale díky malému množství nezaznamenala.
Recenze zde.



Čistící gel + pleťový krém pro smíšenou pleť Mary Kay - 3/5
Oba produkty moc hezky čistě voněly. Na pleti byly příjemné, ale na druhou stranu to nebyl žádný zázrak. Podle vzorečků nemůžu objektivně soudit, ale myslím, že stejnou službu mi udělají i produkty z drogerie.

Pleťový krém Yves Rocher Elixir 7.9 - 4/5
Tento krém mě moc zaujal. Má krásnou přirozenou vůni a konzistenci, která mi vyhovuje. Zalíbil se mi dokonce tak moc, že jsem uvažovala o koupi plného balení. Na internetových stránka YR jsem ho však nenašla, nevíte někdo, jestli se ještě prodává nebo ho stáhli z výroby? Z této řady jsem tam objevila jen sérum.

Máte zkušenost s některým z výrobků? Budu Vám vděčná za vaše názory v komentářích :)

Krásný den!

11 komentářů:

  1. Zaujala mě micelárka, určitě ji jednou zkusím :) Řasenka taky vypadá dobře, mám ráda Rocketku, ale téhle bych se rozhodně nebránila :) Možná jsem kdysi měla tu Rexonu, ale jistá si nejsem, právě růžový obal si nemůžu vybavit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyzkoušej, je moc fajn. To mě Rocketka zase vůbec nesedla, strašně se mi rozmazávala kolem očí :/

      Vymazat
  2. Zaujaly mě oba krémy, jak Baleácký, tak Bioderma :) Ty vzorečky od MK jsem teď používala taky a mně voní jako Herkules nebo nějaké tekuté lepidlo :D S názorem, že se vlastnostmi až tak neliší od běžných drogerkových produktů můžu jen souhlasit...

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se právě zdají vlastnosti taky takové normální, proto se mi nechce dávat za jeden jejich výrobek 500 Kč a více..

      Vymazat
  3. Micelárku od Nivei už jsem měla 3x a pro mě zatím nejlepší micelárka :). Teď mám tu od Garnieru, je taky fajn, odlíčí i když to trvá o chvilku dýl než s Niveou a pak má po Garnier teda mírně sušší oči

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně zase o něco víc než Nivea vyhovoval ten Garnier, jinak se mi ale zdály téměř totožné :)

      Vymazat
  4. Řasenku jsem měla a byla super, krém na nohy Balea také.
    Pěkné produkty.
    Zvu tě na můj blog.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Biodermu bych chtěla zkusit a micelárku od nivea taky :)

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud budeš mít příležitost, určitě je vyzkoušej, mně oba moc vyhovovaly :)

      Vymazat
  6. http://www.yves-rocher.cz/denni_pece_na_normalni_a_smisenou_plet_1

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)