středa 5. srpna 2015

Tělové máslo Body & Soul

Zdravím Vás! :)

Dnes bych Vám ráda řekla můj názor na tělové máslo, které jsem si v poslední době velmi oblíbila. O mé oblibě svědčí i to, že ho co nevidět spotřebuji, ale určitě si předtím zaslouží samostatnou recenzi.


Toto tělové máslo jsem si pořídila v zimě v rakouském Mülleru. Je od značky Body & Soul, což je privátní značka této drogerie. Cenově bych produkty této značky přirovnala například k naší Balee, takže nic drahého.
Moc se mi líbí bytelné balení z pevného plastu. Obecně mám raději u mazadel na tělo kalíšek než tubu. Líbí se mi, že vidím kolik produktu mi ještě zbývá a taky to, že krém spotřebujete díky tomuto obalu do poslední kapky. Já jsem si vybrala variantu s granátovým jablkem a brusinkami. Musím říct, že jednotlivé složky bych tam nerozeznala, cítím pouze neutrální, ale velmi svěží a příjemnou vůni. Na letní období ideální. Co musím pochválit je to, že toto máslo je konzistencí opravdu máslo! Je neskutečně hutné, ale přitom se poměrně snadno roztírá a velmi rychle se vsakuje, což mě překvapilo. Do dvou minut od aplikace se klidně můžu obléct a nehrozí, že bych si ulepila nebo ušpinila oblečení. Hydratační schopnost je výborná. Teď v létě mívám poměrně vysušené lokty, ale od té doby, co používám toto máslo zmíněný problém vůbec nemám. Velmi kladně hodnotím také to, že se vůně na těle dlouho drží. Stalo se mi, že jsem ji ze sebe cítila i ráno po probuzení. Za těch pár euro je to vážně skvělý produkt, který se určitě vyplatí. Pokud budete mít cestu do zahraničí a bude poblíž Müller, určitě se tam zajděte podívat a toto máslo vyzkoušejte, pokud máte podobné produkty rády. Nenašla jsem na něm nic, co bych mu mohla vytknout, jsem velmi spokojená. Ze stejné řady mám ještě krém na ruce, který také vůbec není špatný.




Znáte tuto značku? Máte rády tělová másla?

V komentářích se budu těšit na Vaše postřehy. Užívejte sluníčka! :)

7 komentářů:

  1. vypadá moc dobře a určitě musí skvěle vonět :) tělová másla miluju! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Voní naprosto božsky, co ti budu povídat :) Já taky preferuji tělová másla nejvíce.

      Vymazat
  2. Tak to musí být bomba, ráda bych ho zkusila, protože ta jeho konzistence už jen z fotky vypadá moc dobře :)

    Beauty Products | Summer 2015

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Konzistence je neskutečná a navíc k tomu ta vůně... :)

      Vymazat
  3. Ta vůně musí být úžasná.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/08/makeup-10x-jinak-paletka-e-style-charm.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Voní vážně krásně svěže. Hned jakmile jsem si ho pořídila a očichala mi bylo jasné, že si ho musím schovat až na léto :)

      Vymazat
  4. Peti, máslo vůbec neznám, já jsem ještě v zahraniční drogerce nebyla :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)