čtvrtek 22. října 2015

Bílé nehty s Gabriellou

Zdravím Vás mé milé čtenářky!

Dlouho tu nebyl žádný nehtový článek, tak to dneska pojďme napravit. Jestli bych něco nakupovala pořád a stále, tak jsou to právě laky na nehty. Mám jich spoustu a vím, že je nemůžu v dohledné době spotřebovat, ale když vidím nějaký pěkný odstín, který je navíc nedejbože v akci, tak prostě neodolám :).


Nedávno mi do sbírky přibyl bílý lak od Gabrielly Salvete v odstínu 148. Je to krásná bílá barvička, bez jakéhokoliv shimmeru. Jednoduše se s ním pracuje, štěteček je optimální velikosti. Kryje poměrně dobře už v jedné vrstvě, ale pro opravdu pěknou sytou barvu jsou nutné vrstvy dvě. Super je, že velmi rychle schne. Tentokrát jsem ho zkombinovala s efektovým lakem od Essence v odstínu 24 Party never ends. Je to průhledný lak, který obsahuje spoustu třpytek různých tvarů a barev. Tento lak se stal poslední dobou mým velkým oblíbencem a ráda s ním ozvláštňuji jakékoliv jednobarevné laky na nehty. Před nějakou dobou byly tyhle třpytkové top coaty ve stojanu Essence ve výprodejích asi za 30 Kč a to už se vážně vyplatí. Ráda bych si pořídila ještě nějaké další varianty s jinými druhy glitrů. Tohle duo mi na nehtech vydrželo bez poškození 4 dny, pak už se mi začaly olupovat konečky. Nutno říct, že se mi tahle kombinace velmi zalíbila a budu ji teď asi nosit častěji. Připomíná mi napadaný bílý sníh, což ve mě už evokuje Vánoce. (Mimochodem nám už dnes před Tescem aranžují Vánoční strom, to se mi zdá kapánek přehnané... :D).
Laků od Gabrielly mám více, stejně tak jako top coatů od Essence a obě značky můžu s klidným svědomím doporučit i přesto, že klasické jednobarevné laky od Essence mi vůbec nevyhovují.


Jakou barvu laků nosíte na nehtech často? Používáte bílé laky?

Moc se těším na Vaše názory v komentářích, krásný den! :)

10 komentářů:

  1. Peti, bílý lak mám momentálně nový od Essence, protože můj bývalý od Rimmel mi došel. A mám i přesně tyto třpytky a ten lak mám moc ráda, ale teda to odlakování je vždycky booj :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně ty laky od Essence vůbec nevydrží, ikdyž je pravda, že ty nové inovované "gel" laky jsem ještě nezkoušela. To odlakování je zdlouhavé, ale jednou za čas se to dá :)

      Vymazat
  2. Máš krásné nehtíky, tady ty "white style" manikúry se mi už dlouho líbí, ale bojím se, že na mně to nebude nic moc :/ Každopádně díky za tip na Gabby, jsem ráda, že aspoň jeden bílý lak na trhu za něco stojí :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám ráda všechny pastelové barvičky, ale tahle bílá je taky parádní, ten efektový lak tomu dodal úplně jiný nádech, paráda:-) Jo a v nakupování laků jsme na tom stejně, pořád si říkám, že už nesmím kupovat, ale copak jde odolat tolika krásným barvám, navíc často v akcích nebo výprodejích?:-D

    OdpovědětVymazat
  4. Odpovědi
    1. Sama bílá barva se mi zdála nudná, tentokrát jsem chtěla něco veselejšího :)

      Vymazat
  5. Bílý lak se mi moc líbí, akorát nemám žádný dobrý, což mě štve. Asi si koupím zrovna tento od GS a jinak se ti to povedlo. Mně se to moc líbí :)

    Narozeninová giveaway :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za pochvalu. Tenhle lak je vážně super, velmi mile mě svými vlastnostmi překvapil.

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)