pátek 16. října 2015

Kosmetika Moje

Zdravím Vás mé milé čtenářky! :)

Dnes bych Vám ráda řekla pár slov o kosmetice značky Moje. Tato značka je ryze česká, což oceňuji, vždy si ráda zakoupím české výrobky. Navíc je tato kosmetika velmi levná, doslova za pár korun. Dnes se budeme bavit o očních stínech, tužkách na oči, rtěnce a tvářence. Do budoucna mám ještě připravený článek o lacích na nehty a ještě mám v zásobě dvě řasenky. Až se na ně dostane řada, určitě se o nich zde taky zmíním. Na celý sortiment značky Moje se můžete podívat zde.



Trio očních stínů - odstín 06
V nabídce najdete velké množství kombinací odstínů, jak barevných, tak i přirozenějších. Já jsem si vybrala trio v odstínech hnědé. Tyto barvy nosím nejčastěji a myslím, že "nude" barev není nikdy dost. Stíny jsou skvěle namleté, dobře se nanáší štětcem a jednoduše se ztrácí případné ostré přechody. Pigmentace je střední, přičemž nejméně pigmentovaná je světle hnědá barva. Určitě s nimi nevytvoříte výrazné večerní líčení, na oku vypadají spíše nenápadně a přirozeně. Pro mě ideál na každodenní líčení nebo když chci k nenápadným očím zvolit výrazné rty. Moc se mi taky líbí malé kompaktní pevné balení, které je ideální na cestování a nemusíte s sebou tahat velké paletky nebo naopak více monostínů. Používám je společně s bází od Alverde, která není nic extra, ale žádné slévání stínů jsem nezaznamenala, drží dobře. Pokud chcete velmi pigmentované a výrazné stíny, tak toto nebude nic pro vás. Ale pro běžné uživatele nebo začátečníky je to dobrá volba. Nemusíte se bát, že byste to se stíny přehnaly. Od té doby, co je mám po nich sahám až překvapivě často, což o něčem svědčí.


Hydratační a balzámová rtěnka odstín 3
Tahle červená kráska u mě aspiruje na objev roku! Získala si mě už po několika použitích a nic se na tom nezměnilo ani po dlouhodobém používání. Rtěnka se dobře nanáší, na rtech nedělá žádné fleky ani nežmolkuje. Po aplikaci vůbec necítím, že jsem si ji nanesla na rty, protože vůbec nevysušuje. Naopak bych řekla, že i lehce hydratuje. Přitom na rtech vypadá krásně a co mě překvapilo úplně nejvíc je to, že drží. Přežila se mnou celé dopoledne včetně pití. Rtěnka se mírně vpije do pokožky rtů, takže ikdyž zmizí vrchní vrstva, rty stejně zůstávají krásně zabarvené. Já jí nemám co vytknout a nejraději bych ve své skromné sbírce rtěnek měla všechny odstíny.



Hedvábně jemná růž odstín 6
Tato tvářenka má nenápadný růžový odstín se studeným podtónem a troufám si říct, že bude slušet většině žen a dívek. Z počátku jsem z ní byla zklamaná, jelikož byla strašně málo pigmentovaná a nebyla na pleti vůbec vidět. Ale jakmile jsem se dostala pod tu horní vrstvu, pigmentace se rapidně zlepšila a momentálně ji používám velmi ráda. Je úplně matná, neobsahuje žádný shimmer ani třpytky a moc se mi líbí v kombinaci s rozjasňovačem nebo lesklým bronzerem. Balení je na šroubovací mechanismus, což by mohlo někomu vadit a zdržovat ho například při ranním makeupu. Mě to však nijak neobtěžuje a celkově jsem nakonec s touto tvářenkou spokojená. Dodá obličeji přirozený zdravý vzhled, ale nemusíte se bát, že byste vypadaly jak Marfušky :). Na pleti mi vydrží téměř celý den.



Dlouhodržící tužky na oči - odstíny 4, 6, 9
Tyhle tužky mě v nabídce zaujaly hned na první pohled. Ráda nosím barevné linky na horním víčku, proto když jsem viděla výběr barev, musela jsem si objednat alespoň tři tužky na vyzkoušení. Tehdy na ně byla nějaká akce, takže mě jedna vyšla na 10 Kč (no nekup to :D). Vybrala jsem si takovou béžovou barvičku, khaki a tmavě fialovu. Samy o sobě vypadají moc hezky, bohužel aplikace už je horší. Na víčku se na ně musí docela zatlačit a přejet alespoň dvakrát, aby byla barva jakž takž sytá a to pro mě není úplně komfortní. Navíc nemůžu souhlasit s tím, že jsou dlouhodržící. Jsem zvyklá na své oblíbené tužky od Milani a tyhle jim bohužel nesahají ani po kotníky. Asi po třech hodinách mi linky začnou mizet a večer už nemám na víčku téměř nic. Fialový odstín je na tom nepatrně lépe, ale taky žádná sláva. Tyto tužky na oči za sebe bohužel doporučit nemohu, ač jsem na ně slyšela poměrně dost pozitivních ohlasů. Mně nevyhovují, jenom mi leží doma a nemůžu se donutit k tomu je aspoň jednou za čas použít.



Jak můžete vidět, mě si tato značka docela získala a klidně bych si od nich v budoucnu zase nějakou kosmetiku objednala, jelikož sortiment mají poměrně veliký. Zejména laky na nehty o kterých bude řeč zase jindy.

Zajímalo by mě, jestli znáte kosmetiku Moje? Máte tip na nějakou podobnou hydratační rtěnku?

Krásný víkend!

12 komentářů:

  1. Trio stinu mam cerne a pigmentace je tedy vice nez slusna. S tvarenkou jsem taky moc spokojena a pastelky chci vyzkouset :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám tedy stíny, které jsou pigmentované lépe. Pastelky určitě zkus, jsou vážně boží! :)

      Vymazat
  2. Kosmetiku znám, ale ještě jsem od nich nic nezkoušela, ale lákají mě tužky na oči :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tužky vypadají na pohled sice krásně, ale vlastnostmi mě bohužel zklamaly.

      Vymazat
  3. Moc pěkný článek, značku vůbec neznám a určitě vyzkouším, děkuju za tip:)

    Adel z adeljulisova.blogspot.cz
    Velká podzimní GIWEAWAY o šperky, peněženku a hodinky!

    OdpovědětVymazat
  4. Trio očních stínů a tvářenka, to jsou teda krásné produkty :)

    OdpovědětVymazat
  5. značku znám, zkoušela jsem pár produktů a oblíbila jsem si řasenku a lak na nehty :)
    z tvé recenze bych určitě ráda zkusila tu balzámovou rtěnku, vypadá skvěle <3

    OdpovědětVymazat
  6. Mám dvě řasenky, lesk na rty a nějaké laky na nehty, se vším jsem spokojená a teď mně ještě zaujala ta hydratační balzámová rtěnka:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu určitě zkus, je super. Ale koukala jsem, že mají na e-shopu už jenom dva odstíny, doufám, že je nevyprodávají :/

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)