pátek 9. října 2015

Mary Kay Sheer Dimensios Pudr

Zdravím Vás mé milé čtenářky!

Před nějakou dobou jsem se zúčastnila na portálu Blogerky.cz výzvy, na jejímž základě mi byl zaslán tento rozjasňující pudr od Mary Kay + kabuki štětec pro jeho aplikaci. S touto značkou nemám příliš zkušeností. Mám od ní pouze jeden lak na nehty, který je ale super a pěla jsem na něj ódy. Proto jsem byla moc ráda, že můžu vyzkoušet další produkt ze širokého sortimentu Mary Kay.


Tento pudr je k dostání celkem ve čtyřech odstínech - Chiffon, Pearls, Lace a Ribbon. Já jsem si vybrala poslední zmiňovaný odstín, protože mě zaujala jak barva, tak i reliéf mašličky. Musím říct, že design pudru i štětce je naprosto nádherný. Obal tvářenky je vyroben z kvalitního plastu, přičemž dno je tvořeno plastem se zrcadlovým povrchem. Tenhle kousek bude určitě ozdobou každé kosmetické sbírky. Super je, že oba výrobky přijdou zabalené ve své vlastní krabičce. Pro někoho je to možná pitomost, ale já takovéhle detaily oceňuji.
Co tento výrobek ale vlastně slibuje? (oficiální popis) Zakončete svůj vzhled tímto jemným pudrem, který působí jako lehký dotyk čiré barvy, dodává pleti dimenzi, zdůrazňuje ji a vytváří její bezchybný vzhled. Kabuki štětcem přejeďte přes pudr, sklepněte přebytečné množství a lehce naneste na lícní kosti, čelo, spánky, bradu, krk a dekolt. Lehké přepudrování proteplí a jemně rozjasní pleť. Zkuste nanést více vrstev pudru, kdykoli chcete zvýraznit odstín barvy.
Já se musím přiznat, že se s tímto typem produktu setkávám poprvé. Neuměla jsem si představit, že si takhle růžovou barvu nanáším na celý obličej a docela jsem se toho bála, abych nebyla růžová jako prasátko. Nicméně jsem to samozřejmě vyzkoušela. Postupovala jsem dle návodu a na aplikaci na celý obličej jsem použila jejich kabuki štětec. Štětec je vyroben z přírodních štětin a je na pohled opravdu krásný. Já jsem ale asi zhýčkaná umělýma štětinama a tyhle mě při aplikaci jakoby "píchají" a není mi to příjemné. Avšak na aplikaci tohoto pudru je to skvělá vychytávka. Tento štětec nenabírá moc barvy, takže se nemusíte bát. Velmi mě překvapil výsledný efekt. Růžová barva není na pleti vůbec vidět, jenom dodá pleti svěží a zdravý vzhled. Nevím jak to vysvětlit, po jeho použití prostě vypadáte jak kdybyste spaly minimálně dvanáct hodin, jste odpočaté a svěží. Omlouvám se za své vyjadřovací schopnosti, ale opravdu nedokážu ten efekt lépe popsat. Prostě vaše pleť vypadá odpočatě a zdravě, tečka. Musím pochválit i to, jak jemně je tento pudr namletý a vůbec při aplikaci nepráší.
Poté jsem ho zkusila aplikovat pomocí mého vlastního štětce na lícní kosti jako tvářenku. Štětec s umělými štětinami už nabral více barvy a pudr se opravdu choval jako pěkně pigmentovaná tvářenka. Já osobně bych tento výrobek popsala jako takové dva v jednom - záleží pouze na typu použitého štětce, případně opakované aplikaci. Mně se na obličeji líbí jak na způsob pudru, tak na způsob tvářenky. Tento pudřík jsem obdržela teprve včera, takže vám zatím neřeknu jak je to s výdrží, ale pokud s ním budu spokojená i nadále, určitě se o něm zmíním ještě v nějakých oblíbencích.
Cena tohoto pudru je 750 Kč a kabuki štětce 390 Kč a k dostání je například zde.






Holky, zajímalo by mě, jak vás tenhle multifunkční produkt zaujal a zda používáte kosmetiku Mary Kay? :)

Užijte si víkend!

14 komentářů:

  1. S Mary Kay zkušenosti žádné nemám. Ale ten pudr vypadá naprosto dokonale, barvičkou i designem, normálně se na něj nemůžu vynadívat:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vypadá fakt krásně, jak v obalu, tak na pleti :)

      Vymazat
  2. Také jsem se zúčastnila, bohužel jsem vybrána nebyla. Pudr vypadá naprosto dokonale, design je úžasný.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je škoda, že tě nevybrali. Třeba příště :)

      Vymazat
  3. Mary Kay znám dobře, ale přijde mi, že má výrobky docela předražené a nelíbí se mi styl prodeje.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/2015/10/muj-blog-slavi-1-narozeniny-to-si.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak dnes už mají svůj vlastní web, takže si tam může každý vybrat co chce a koupit si to pomocí e-shopu. Jinak nějaké vnucování a katalogový prodej taky zrovna nevyhledávám... :)

      Vymazat
  4. Dneska jsem přijela Peti domů a taky na mě balíček čekal, takže jsem začala zkoušet a v pondělí bude článek. Mě zase přijde, že ten obal není kvalitní. Mám jinou barvu ale teda obličej prozáří hezky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se kvalitní zdá, každopádně ho s sebou budu vozit na kolej a zpět, tak uvidíme jak obstojí při cestování :D Tak to už se moc těším na tvou recenzi, zajímá mě, jak vypadají v reálu ostatní odstíny.

      Vymazat
  5. Odpovědi
    1. A zatím se zdá, že i bude super co se vlastností týče :)

      Vymazat
  6. Obal se mi taky zdá hodně kvalitní a prostě jsem si tuhle věc celkem zamilovala. Hlavně díky tomu, že vypadá tak luxusně! :D A ten kabuki je fajn :)

    Mary Kay Sheer Dimensions Powder & Kabuki Brush

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee jdu kouknout na tvoji recenzi! :) A tebe ten kabuki štětec při aplikaci nepíchá?

      Vymazat
  7. MK mám moc ráda a tento pudr vypadá fakt luxusně! :) Nejvíce se mi líbí to, jak je zapečený nebo jak to říci, zkrátka to jak vypadá v tom obale :) Škoda, že takto nevydrží věčně :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se taky moc líbí to nápadité a krásné provedení :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)