úterý 13. října 2015

Pleťová maska Freeman s černým uhlím

Zdravím Vás holky!

Jak se máte? Já pomalu začínám řešit bakalářskou práci, seminárky a další věci související se studiem na VŠ. Mnohé z Vás to jistě mají stejně. Občas bych se ráda vrátila do školky, kde jedinou mojí povinností bylo jít si po obědě lehnout. To jsem ale trošku odbočila.
Dnes bych vám ráda představila pleťovou masku, kterou už nějaký ten pátek používám a konečně jsem si na ni vytvořila ucelený názor.


Tato maska od značky Freeman obsahuje mimo jiné černý cukr a dřevěné uhlí. Tím, že obsahuje částečky cukru funguje zároveň i jako peeling, je to takové dva v jednom. Podle popisku na zadní straně produktu by tato maska měla absorbovat mastnotu, odstraňovat nečistoty a odumřelé kožní buňky bez vysušení pokožky. To zní dobře ne? První co musím vyzdvihnout jako klad je vůně, která je poměrně sladká a mně osobně je moc příjemná. Bonusem je i černá barva se kterou můžete strašit okolí :D. Přestože v sobě má maska peelingové částečky, tak se na obličej nanáší dobře. Během působení masky cítím, jak se mi pleť jakoby zahřívá a po aplikaci mám obličej načervenalý, ale nemůžu říct, že by mě na pleti nějak pálila nebo dráždila. Je to takový příjemný tepelný efekt. V návodu píší, že se má maska po zaschnutí smýt vlažnou vodou. Ale tím, že maska obsahuje především cukr, tak nemá šanci nikdy zaschnout. Konzistence zůstává stále stejná jako po nanesení i kdybych ji nechala působit hodinu. 
Já osobně tuto čistící masku používám tak, že si ji po odlíčení nanesu na navlhčený obličej, nechám působit cca 20 - 30 minut, poté si navlhčím dlaně a krouživými pohyby masku pomalu smývám, čímž zároveň 
provádím peeling. Částice cukru jsou poměrně velké a hrubé, což by někomu mohlo vadit a určitě to nebude nic na citlivou pleť. Já mám raději hrubší peelingy, takže jsem v tomto ohledu spokojená.
A teď už k tomu nejdůležitějšímu a to k účinkům. Jako peeling funguje skvěle, tam nemám vůbec žádné výhrady, ale jako maska na mě nemá žádný vliv. Slibovala jsem si od ní eliminaci černých teček na které trpím zejména v oblsati nosu, ale žádnou změnu k lepšímu jsem nezaznamenala. Tuto masku používám jednou týdně a ani z dlouhodobého hlediska nemá na čistotu mé pleti žádný vliv. Rozhodla jsem se tedy, že ji budu používat pouze jako peeling bez jakéhokoliv předchozího působení. Pleť je po použití jemná, hebká na dotek a rozjasněná.
Takže pokud sháníte něco, co vám vyčistí pleť, tak bohužel nemůžu doporučit. V tomto ohledu jsem byla mnohem více spokojená s avokádovou maskou téže značky. Ovšem jako peeling na obroušení pokožky je to skvělá volba.



Zkoušely jste nějakou pleťovou masku od značky Freeman?

Pokud máte nějaký tip na kosmetický produkt, který dokáže vytáhnout černé tečky, neváhejte mi ho napsat do komentářů prosím :)

Krásný den!

17 komentářů:

  1. Masku jsem měla také a byla suprová.
    Zvu tě k mé narozeninové soutěži
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/2015/10/muj-blog-slavi-1-narozeniny-to-si.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? To na mě bohužel nemá téměř žádný efekt.. :/

      Vymazat
  2. Vypadá zajímavě, masky od Freemana mám ráda :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle je zatím moje druhá a určitě je budu zkoušet i nadále. Je to jediná značka pleťových masek, která mě v drogerii zaujme :)

      Vymazat
  3. Ta barva vypadá docela strašidelně, ale obsahuje uhlí, tak to odpovídá:-) A černé tečky je věčný boj, vůbec nevím co s nimi, když už něco zabere, tak je to chvilkový efekt..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se ta barva právě strašně líbí, vždycky s ní na obličeji straším malou sestru :D

      Vymazat
  4. Mně se hrozně líbí ta barva i správně "dark" obal, ale na masky jsem líná a na tohle velké balení bych asi neměla nervy. Možná ji zkusím v pytlíčkové verzi, pokud ji teda dělají...? :D

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V malé verzi jsem ji ještě neviděla. Měla jsem co dělat, abych ji vůbec sehnala :D

      Vymazat
  5. Já tuhle masku ještě nezkoušela, ale super tip :) Také bych potřebovala něco na černé tečky :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já tuhle masku ještě nezkoušela, ale super tip :) Také bych potřebovala něco na černé tečky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já uvažuji o tom, že zkusím takové ty čistící pásky na nos od Nivey :)

      Vymazat
  7. Ja už ani neverím takým bludom že ked reklamuju zbavíte sa čiernych bodiek pretože možeš vyskúšať všeličo aj tak tam ostanu. ja si ich niekedy vytlačím a mám stym pokoj,, ale takýto piling určite nie je na škodu poriadne vyčistiť pleť, takýto hribší piling som ešte veru nemala a freeman nepoznam vôbec

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Po této značce se určitě mrkni, je přírodní a kromě masek mají i tělová mléka apod. Já se černých teček taky jednou za čas zbavuji klasickou manuální cestou, protože je na nose prostě nemůžu vystát a rozčilují mě :D :(

      Vymazat
  8. Kdysi, když se začala na blozích objevovat, jsem ji chtěla, ale nemohla jsem ji sehnat :D Pak jsem na ni zapomněla a teď už vím, že ji ani nepotřebuju, protože peelingů mám dost. Měla jsem od téhle značky už pár masek a ani jedna mi nepřišla moc zázračná :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem ji taky sháněla dlouho a nakonec jsem ji objevila překvapivě v Albertu :) Tohle je od Freemana zatím moje druhá maska. Z té avokádové jsem byla docela nadšená, ale tahle není nic, co bych potřebovala znovu :)

      Vymazat
  9. Moc pěkně napsané.. :-) Jak jsem psala, já ho miluji jako peeling na ruce.. :)

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Já peelingy na ruce sice běžně nepoužívám, ale asi ho tak taky zkusím využít :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)