středa 28. října 2015

Spotřebováno - říjen

Zdravím Vás a přeji krásný sváteční den! :)

Je neuvěřitelné, jak ten čas letí, další měsíc je skoro za námi. Proto přicházím s tradičním shrnutím o kosmetických produktech, které se mi za říjen podařilo spotřebovat. Tentokrát je to celkem deset kousků + dva vzorečky.



Tělové mléko Dermacol s limetkou a hroznem - 5/5
Moje stálice. Opakovaně si kupuji jak sprchový gel, tak i tělové mléko, jelikož tuhle parfemaci zbožňuji. Tělové mléko nemá žádné extra hydratační vlastnosti, já ale nemám problémy s velmi suchou pokožkou, pro mě je to ideál. Určitě to není moje poslední balení.

Sprchový gel Dermacol Karibský sen - 3/5
Tenhle měsíc se mi tady produkty od této značky nějak sešly :) Tohle byl průměrný sprchový gel s parfemací ananasu a kokosu. Z počátku se mi vůně moc líbila, ale po krátké době se mi docela omrzela a musela jsem se do jeho používání vyloženě nutit. Příště bych si vybrala jinou variantu. Jinak byl krémový, na pokožce moc příjemný a nijak mě nevysušoval.

Šampon Garnier Fructis Densify - 5/5
Tento šampon slibuje přifouknutí objemu vlasů a zároveň jejich zahuštění. Žádné takové změny jsem nezaznamenala, ale i přesto byl tenhle šampon jedním z nejlepších, jaké jsem kdy měla. Výborně pěnil, krásně voněl, vlasy po něm byly lesklé a zdravě vypadající. A hlavně mi prodloužil cyklus mytí vlasů o jeden den a to se cení, klidně bych po něm v budoucnu sáhla znovu. Samostatná recenze zde.


Deosprej Balea Pink Pomelo - 5/5
Deodoranty od této značky jsem si v poslední době velmi oblíbila a žádné jiné si už téměř nekupuji. Ani tenhle nebyl vyjímkou a moc mi vyhovoval. Měl svěží příjemnou parfemaci a dlouho mi v podpaží vydržel. Cítila jsem jeho vůni vždy při pohybu paží. Pokud jste deodoranty od Baley ještě nezkoušely, určitě na ně mrkněte. Dříve jsem k nim byla také skeptická, ale vážně je to za pár korun hodně muziky.

Avon sérum na suché konečky vlasů - 5/5
Další přípravek, který mě překvapil v pozitivním smyslu. Upřímně moc nevěřím tomu, že vám nějaká kosmetika dokáže zacelit roztřepené konečky. Ale věřím tomu, že se dá jejich třepení předcházet a právě v tom je tenhle olejíček super. Během jeho používání jsem neměla snad jediný roztřepený vlas. Používám i Mythic oil od Loreal, který je x-krát dražší a nevidím mezi nimi rozdíl. Navíc krásně voní. Recenze zde.

Sprchový olej Rituals - 5/5
Tenhle olejíček jsem kdysi někde vyhrála a k jeho používání jsem se dostala až teď. Moc hezky voněl, při aplikaci vytvořil jemnou mléčnou pěnu a pokožka po něm byla neskutečně vyživená a jemná na dotek jako kdybyste se namazaly krémem. Byl vážně super, já osobně však nejsem ochotná investovat do sprcháče tolik peněz, ale kdybych ho od někoho dostala, vůbec bych se nezlobila :)


Miss sporty base a top coat - 3/5
Používala jsem ho pouze jako top coat a nebyl špatný, ale mám jiné oblíbence. Preferuji gelové top coaty od Essence, které mi vyhovují o něco více, proto bych si tento už nepořídila.

Pískový lak Gabriella Salvete odstín 02 Sapphire - 5/5
Laky od Gabrielly mám moc ráda. Těchto pískových mám doma ještě několik, ale i přesto mě mrzí, že jsem se tomuto odstínu už podívala na dno. Skvěle se lakoval, pro pěkný efekt byly nutné dvě vrstvy a top coat. Výdrž byla skvělá, cca 4-5 dní. V akci ho můžete vidět zde.

Oriflame gel na akné - 2/5
Tento produkt mám doma už několik let a netuším, jestli ho Oriflame ještě vyrábí. Když se mi udělal nějaký pupínek, nanesla jsem na něj v silné vrstvě přes noc tento gel, ale žádné skvělé účinky jsem bohužel nezaznamenala. Těžko říct, jestli alespoň trochu funguje nebo ne, ale určitě vám přes noc pupínek nevyzmizíkuje. Teď mám stejný produkt od značky SebaMed, tak uvidíme, jak na tom bude ten.


Sprchový gel Ziaja s vůní pomeranče - 4/5
Mezi sprchovými gely rozdíly moc nedělám, tenhle pěkně voněl, dobře pěnil a měl krémovou konzistenci. Klidně bych si ho pořídila v plném balení.

Tetesept koupelová sůl - 3/5
Moc příjemná záležitost s mojí oblíbenou kokosovou vůní. Zbarvila vodu do mléčné barvy a krásně ji ovoněla, jen bych ocenila, kdyby více pěnila, to mi dost chybělo.

Balzám na rty Balea Juicy Orange - 2/5
Tenhle balzámek měl konzistenci jako vazelína a nijak mi k srdci nepřirostl. Parfemace na můj vkus byla příliš chemická a vyživující schopnost taky žádná sláva. Mám mnohem lepší balzámky. Tomuhle už prošla expirační doba, takže ho vyhazuji, ikdyž je v něm ještě polovina.

Spotřebovaly jste v říjnu nějakou kosmetiku, která Vám bude chybět, případně si pořídíte další balení?

Těším se na Vaše komentáře, krásný den! :)

14 komentářů:

  1. Sprcháče od Dermacolu mám strašně ráda, zbožňuju ten Melounový :) super článek
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Melounový je super, ten moc ráda používám zejména v letních měsících :)

      Vymazat
  2. Peti, zrovna asi před týdnem jsem si koupila ten sprej od Baley přesně tento a pak ještě jeden z momentální limitky :). Voní krásně a jsou super.
    Kokosový sprcháč od Dermacolu jsem taky měla a pořád mi připomínal nějakou vůni jídla nebo něco, ale pořád nemůžu přijít na to co :D
    S vůní limetky a hroznů jsem taky měla sprcháč a ten byl skvělej
    Za to olejíček na vlasy od Avonu mi nevyhovoval

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten deosprej z aktuální limitky mám taky, zatím ho nepoužívám, ale moc hezky voní. Ten sprcháč je podle mě jasná Piňa Colada :D Vážně? Já jsem s tím olejíčkem právě maximálně spokojená, nijak mi vlasy neslepoval a vážně pomáhal. Klidně bych si pořídila další balení.

      Vymazat
  3. Pěkný článek :) žádný z těchto produktů jsem nezkoušela, ale ráda bych vyzkoušela nějaký pískový lak od Gabrielly Salvete :)

    Nikys beauty blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji! :) Určitě vyzkoušej, mají poměrně široký výběr odstínů a vážně dlouho mi na nehtech vydrží.

      Vymazat
  4. Sérum na suché konečky vlasů od Avonu je fajn, měla jsem dvě balení a byla jsem spokojená:-) A ten deo sprej Pink Pomelo jsem ani neviděla, že má Balea v nabídce, po tom se určitě podívám:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, mně taky moc vyhovoval. Určitě mrkni, myslím, že to nebyla žádná limitka. Ještě minulý týden jsem ho viděla v regálech :)

      Vymazat
  5. Top coat od MS mám taky a skoro už jsem na dně. Každopádně na něj mám stejný názor ty, taky bych si ho už asi znovu nekoupila.

    Sweater Weather Tag

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám teď nějaký XXXL od Essence a nehty po něm vypadají jak gelové a krásně se lesknou :)

      Vymazat
  6. Od Dermacolu jsem měla jen tělová mléka a na sprcháče se teprv chystám. Deodoranty Balea jsou boží, na doma už nepoužívám nic jiného :) A Mythic oil mám také a zaplatila jsem za něj u kadeřnice dost, takže dík za tip na levnější variantu. Mám z Avonu koupený ten olejíček s vanilkovou vůní, tak snad bude fajn jako ten zelený :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem vůbec nezaznamenala, že mají nějaký olejíček s vůní vanilky. Na to budu muset mrknout :)

      Vymazat
  7. Skúsenosti mám so sprejom od Balea, ten je fajn a majú viaceré úžasné vône. Šampón od garnier mi však vôbec nevyhovoval tak ako tebe, strašne mi zvýrazňoval suchú končeky :/. Sérum od Avonu je na ne ale super :). Rada by som tiež vyskúšala niečo od značky Rituals, tento olej vyzerá naozaj fajn, ale tiež mi príde táto značka predražená :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě mrzí, že ti ten šampon nesedl. Já jsem na něj četla povětšinou samé kladné recenze a ani já nejsem vyjímkou. Je ale jasné, že každému vyhovuje něco trošku jiného :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)