sobota 3. října 2015

Spotřebováno - září

Zdravím Vás mé milé čtenářky! 

Jelikož je začátek října a ještě se tady neobjevilo Spotřebováno za září, je načase to napravit. Minulý měsíc se mi podařilo spotřebovat celkem dvanáct kousků kosmetiky, tak se na to pojďme podívat.



Gel na holení Albert - 5/5
O tomhle produktu už jsem se zde několikrát zmiňovala. Stojí pár korun a je super. Je příjemný, dobře pění a voní. Společně s holícími gely od Baley si ho kupuji neustále dokola.

Mléko na opalování Astrid -3/5
Samotný obsah byl příjemný, krém se dobře roztíral, rychle se vsakoval a nezanechával pocit mastné pokožky. Opalováky od Astrid jsou klasika a já je mám moc ráda. U tohohle mě ale zklamal aplikátor. Měla jsem od něj velká očekávání, ale rozprašoval krém silně, takže jste měli krém všude okolo jen ne na sobě. Příště budu volit jiné balení.

Lak na vlasy Garnier - 5/5
Tento lak mi vyhovoval. Vlasy zafixoval, ale přitom neslepil a efekt dlouho vydržel. Co víc si přát?


Čistící pleťový gel Cadeavera - 5/5
Tenhle mycí gel byl naprosto úžasný. Byl mimořádně hustý a tudíž se s ním skvěle pracovalo. Moc hezky pěnil, pleť vyčistil, ale přitom nevysušoval. Na obličeji byl velmi příjemný a navíc nádherně voněl. Pokud ho seženu, ráda bych si ho pořídila znovu. Samostatná recenze zde.

Voda ve spreji Balea - 5/5
Klasika bez které se v létě neobejdu. Používám ji k osvěžení pleti na cestách, na což funguje skvěle. Nepotřebuji mít drahé termální vody, stačí mi tato obyčejná za pár korun. Určitě si ji pořídím znovu.

Tělové máslo Body & Soul - 5/5
Je kupované v zahraničí a u nás není k dostání, což je jeho jediná nevýhoda. Krásně vonělo, neskutečně hydratovalo, pokožka po něm byla vyživená a jemná. Podle mě prostě dokonalé tělové máslo. Pokud se dostanu do Müllera, ráda bych si ho pořídila znovu v jiné parfemaci. Více jsem o něm psala zde.


Krém na nohy Avon - 5/5
Tenhle krém mě neskutečně překvapil. Měl lehčí gelovo-krémovou konzistenci, ale přesto mi s chodidly dělal naprosté zázraky. Nohy jsem měla tak jemné jako ještě nikdy ne. Je to nejlepší krém na nohy, jaký jsem dosud vyzkoušela. V budoucnu si pořídím opět krém na nohy od Avonu, jen zkusím otestovat i další varianty.

Roztok na čočky Bausch + Lomb - 5/5
Mezi roztoky obecně nevidím žádné extra rozdíly. Tenhle mi taky vyhovoval, čočky dobře vyčistil a v očích byl příjemný.

Pleťový krém Avon Nutraeffects - 5/5
O těchto krémech od Avonu jste už určitě slyšeli. V nabídce mají více variant pro různé typy pleti. Já jsem si vybrala lehký hydratační gelový krém. Byl to opravdu spíše gel než krém, ale hydratoval skvěle. Nečekala jsem od něj nic extra, ale opak byl pravdou. Obličej jsem po něm měla jemný jak dětskou prdelku. Navíc se mi líbila lehká konzistence, která byla ideální v horkých letních měsících. Kdybych neměla na seznamu dalších x krémů, které chci vyzkoušet, koupila bych si ho znovu. Samostatná recenze zde.


BB krém Bioderma - 4/5
Tenhle produkt mi moc vyhovoval zvláště v létě. Bohužel expirační doba je pouze 6 měsíců od otevření. Nyní mi už zoxidoval a zkazil se, tak se s ním musím rozloučit. Měl hutnou konzistenci, snadno se nanášel jak prsty tak štětcem. Pleť hezky sjednotil, byl příjemný a na obličeji vydržel celý den až do odlíčení. Více zde.

Lesk na rty Miss sporty - 2/5
Odstín se mi moc líbil, ale jeho vlastnosti už tak moc ne. Na rtech byl extrémně lepkavý a vydržel jen chvíli. Navíc raději upřednostňuji jiný typ aplikátoru. Zkazil se, takže letí do koše a ani mě to nemrzí.

Gel na obočí Alverde - 5/5
Moje stálice. Dříve jsem si opakovaně kupovala hnědý odstín, teď však preferuji transparentní  + dobarvení obočí stínem. Obočí je krásně zafixované, každý chloupek drží na svém místě a celkově vypadá upraveně. Opravdu mu nemám co vytknout. Už používám nové balení.

Zkoušely jste některý ze zmíněných produktů? Těším se na Vaše komentáře! :)

Krásný víkend!

14 komentářů:

  1. Letošní léto bych bez vody ve spreji Balea snad nepřežila, vypotřebovala jsem tři balení:-D A na to tělové máslo Body & Soul bych si hned dala říct, škoda, že u nás není:-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem proti tobě lůzr, u mě padlo za vlast jen jedno :D

      Vymazat
  2. Ani nevím, že Albert má gel na holení, ten vyzkouším, až mi dojde můj. Teď mám zrovna grepový od Baley :)
    Přímo tyto produkty ozkoušené nemám

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ho zkus, za tu cenu je fajn a relativně dlouho vydrží :)

      Vymazat
  3. Mám ten NutraEffects krém a úplně s tebou souhlasím, je boží, hlavně přes léto! :) To tělové máslo se mi taky líbí.... :3

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že to vidíme stejně. Je opravdu moc fajn :)

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. Ten mě taky láká. Až dodělám zásoby, tak ho pravděpodobně zkusím :)

      Vymazat
  5. Na léto bych chtěla vyzkoušet krém na obličej z Avonu :) Jinak jsem měla jen ten lesk na rty, ale doputoval ke mně už zkažený, takže nemohu napsat svoje zkušenosti.

    OdpovědětVymazat
  6. tenhle lak na vlasy od Garnieru úplně božsky voní, ale zas na mé vlasy potřebuji silnější fixaci :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja si lakuji jenom ofinu nebo neposlusne vlasy z culiku, tak mi staci mirna fixace :-)

      Vymazat
  7. Vodu Balea jsem taky v létě používala, byla super, měla příjemný rozstřik. Gel na obočí Alverde používám, fixuji s ním obočí po nabarvení stínem a tužkou. Je perfektní :)

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)