úterý 24. května 2016

10 kosmetických faktů o mně

Zdravím Vás holky! :)

V poslední době nemám na blog tolik času kolik bych chtěla, protože se mi blíží státnice a téměř pořád se učím. Musím si ale samozřejmě i odpočinout a ideálním relaxem je pro mě psaní článků sem na blog. Veru nedávno vydala zajímavý článek o kosmetických faktech a označila mě a další blogerky, aby rovněž napsaly deset faktů o sobě a kosmetice. Velmi ráda jsem se tohoto úkolu zhostila, protože je to zase něco trošku jiného než obvykle. Tak jdeme na to! :)

1. Velmi ráda zkouším novou kosmetiku, takže když už si něco pořídím opakovaně, musím s tím být opravdu nadmíru spokojená.

2. Nevadí mi investovat větší částky do péče o pleť. Používám především kosmetiku z lékáren nebo nějaké značky s přírodnějším složením. Od té doby co se mi po jednom krému od Baley udělala strašná alergická reakce, si už krémy z drogerie vůbec nepořizuji.


3. V budoucnu bych ráda měla kosmetický stolek, kde bych měla uloženou všechnu svoji dekorativní i pečující kosmetiku.

4. Rtěnky nenosím úplně pravidelně, na běžné denní nošení preferuji balzámky nebo lesky. Přesto si ráda pořizuji další a další rtěnky, ale pak je mi líto, že je nespotřebovávám tak rychle, jak bych chtěla. Vlastně se mi ještě nikdy nepodařilo podívat se nějaké rtěnce úplně na dno, ale blížím se :D

5. Ráda nosím nalakované nehty a lakuji si je třeba i o zkouškovém, kdy jsem celý týden zavřená doma a jenom se učím. S nalakovanými nehty se cítím tak nějak lépe.

6. Jsem líná používat tělové peelingy. Mám ráda, když sprchové gely obsahují jemná peelingová zrníčka a je to takový příjemný bonus navíc. Ale abych si aplikovala peeling zvlášť ještě po sprchovém gelu to ne, to je pro mě zbytečnost.

7. Parfémy střídám podle ročního období.

8. Mojí největší kosmetickou vášní jsou tvářenky, bronzery a produkty na rty. Naopak jsem zatím nepřišla na chuť rozjasňovačům. Mám doma tři a používám je pouze velmi sporadicky.


9. Na běžné denní nošení preferuji krémové oční stíny. Je to pro mě pohodlnější a rychlejší.

10. Strašně ráda se prohrabuji svou sbírkou kosmetiky a dělám si v ní pořádek.


A jsme u konce. Doufám, že se Vám dnešní netradiční článek líbil :)

Krásný den!

18 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. To miluju. Když mě třeba kamarádka pustí do své kosmetiky, to je slast! :D

      Vymazat
  2. Moc hezký tag! S těmi parfémy to mám úplně jinak. Když mi nějaká vůně hodně hezky voní, jsem schopná ji nosit celoročně a prostě pořád. Dokud jsem neměla ve sbírce okolo čtyřiceti parfémů, byla jsem schopná používat jeden stále dokola klidně dva roky. :-D A prohrabování se kosmetikou a její uklízení a leštění je naprostá klasika :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Tak to já ne, já mám prostě svěží ovocné vůně, které používám na jaře a v létě a pak ty těžší zase na podzim a v zimě. No ale čtyřicet parfémů teda nemám, mám asi do deseti a i to se mi zdá moc :D

      Vymazat
  3. Peelingy mě taky nebaví, mám teď v koupelně čokoládový od Avonu a ne a ne ho používat :D.
    Tak to já parfémy nijak nestřídám, většinou si ho koupím a používám ho kdykoliv mám na něj chuť :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já s vykukujícím sluníčkem používám ty ovocné a svěží a naopak v zimě a na podzim zase ty těžší, orientální. Takhle mi to vyhovuje :)

      Vymazat
  4. Tak ta desítka bez komentáře :D Jinak kouzlu nalakovaných nehtů o zkouškovém jsem propadla tentokrát taky a zítra nebo pozítří zas budu přelakovávat :D Samozřejmě pak na zkoušky ale volím nějaké nude odstíny. S peelingy to mám stejně. Měla jsem sprcháč Oriflame se zrníčky a byl fajn, ale samostatný peeling se mi tu válel dýl jak rok a jeden mám od podzimu a ještě jsem ho neotevřela. A rozhodně ho budu používat místo sprcháče. Krémů z drogerie jsem moc neměla, ale vyhovuje mi konopný od Bione, který jsem koupila v Bille :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu destítku máme asi všechny stejnou no :D Já jsem měla taky kdysi konopný krém od Bione, takový gelový, lehoučký a s tím jsem byla taky moc spokojená. Po českých značkách sahám ráda :)

      Vymazat
  5. Jo, bod 10, prohrabávat se mými bohatými zásobami přerovnávat je, organizovat a hlavně je taky vydatně rozšiřovat, to je moje:-D

    OdpovědětVymazat
  6. Já vždy obdivovala ty nádherné kosmetické stolky s velký zrcadlem a jednou bych ho ráda měla. A rozjasňovačům jsem na chuť přišla až z blogem. Ale čemu zatím nepřicházím na kloub jsou bronzery.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je taky můj sen, tak snad jednou :) To já bronzery naopak využívám téměř denně. Líbí se mi, jak dokáží hezky zahřát a jakoby opálit tvář a zároveň ji i vytvarovat.

      Vymazat
  7. Tiež rada skúšam stále niečo nové, to máme spoločné :). Ale vôbec nemáme spoločné nechty, tie si ja lakujem veľmi málo a možno preto, že sa mi akýkoľvek lak vždy odlupne a potom to už vždy sama všetko strhnem alebo odlakujem, namiesto toho, aby som len ten jeden prelakovala :( :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nová kosmetika je radost :) Já taky nepřelakovávám třeba pouze jeden nehet, vždycky odlakuju všechny nehty a nahodím nějakou jinou barvičku, ale baví mě to. To je pro mě taková příjemná povinnost :D

      Vymazat
  8. S tím čtvrtým faktem naprosto souhlasím. Rtěnky moc často nenosím, ale poslední dobou jsem si je začala kupovat a mám celkem sbírku :D Parfémy také střídám a nalakované nehty miluju!

    10 kosmetických faktů o mně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U mě se ta sbírka rtěnek taky nějak rozrůstá, jenom v posledním týdnu se mi tady sešly tři nové rtěnky a dalších několik jich mám v hledáčku :D

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)