neděle 1. května 2016

Nákupy - duben

Zdravím Vás mé milé čtenářky!

Je to klišé, ale ten čas vážně plyne jako voda. Mám pocit jakoby to bylo včera, co jsem psala nakupovací článek za březen. A dnes už jsem tady s tímhle článkem zase. V dubnu jsem nakupovala poměrně dost. Objednala jsem si pár drobností na e-bay a taky jsem učinila objednávku na e-shopu Havlíkovy apotéky. Tak se pojďte podívat, čím jsem si udělala radost :)


 šampon Pantene, sprchový gel a tělové mléko Dermacol, čisticí houbičky Calypso

makadamiový olej a pleťový krém Havlíkova apotéka, krém na ruce Cien

 gel na obočí Essence, řasenka Miss Sporty, korektor Astor, tekutá rtěnka Ebay, lak na nehty Miss Sporty

 lepíky, atomizér, vodolepky na nehty - Ebay, maska na spaní Tiger

 plavky H&M, F&F

láhev na pití Equa, šaty Vinted

Co pěkného jste si v dubnu pořídily Vy?

Těším se na Vaše komentáře! :)

16 komentářů:

  1. Já toho moc nekoupila, jen to, co jsem ukazovala už na IG, ale oblečení žádné. Měla jsem ten šampon a byl moc fajn, houbičky mi doma nesmí chybět a to tělové mléko voní nádherně :) Řadu s kokosem jsem ještě nezkoušela, ale asi budu muset, když se blíží to léto... :D Jsem moc zvědavá na recenze na Havlíka. A plavky bych potřebovala taky, mám jeden vršek, co mi sedí dobře, ale spodek nic moc. Ne tedy že bych se v létě někam chystala, ale jeden nikdy neví :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám poslední dobou nějak roznakupováno, nejradši bych si koupila všechno oblečení co vidím :D Na ten šampon jsem hodně zvědavá, protože ho hodně vychvaluje Rendy a Škodulka, tak doufám, že mi taky sedne. Já už jsem z mých starších plavek nějak "vyrostla", tak bylo na čase, pořídit si nové a hezké :D

      Vymazat
  2. Ty plavky jsou hezké, já se taky chystám omrknout nějaké nové hezké, plavky sice nepotřebuji, ale tak znáš to, kdyby mi náhodou nějaké padly do oka, tak přece je tam nenechám:-D Aqua Light mám ráda, je to jeden z nejlepších drogerkových šamponů a v Lidlu jsem si koupila stejný krém na ruce, jen ve variantě třešňový květ:-) A při další návštěvě ještě BB krém a odličovač na oči, ty ceny byly tak lákavé, že jsem to vzít musela:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jasně, plavky jsou základ, nikdy nevíš kdy se ti budou hodit :) Jee tak to ráda slyším, já už se na ten šampon moc těším, protože na něj slyším jenom samou chválu. A jak jsi spokojená s tím BBčkem? To mě taky hodně láká a nevím jestli za to stojí :)

      Vymazat
  3. Jé, ty plavky i šaty se mi moc líbí :) I ta maska na spaní je super, taky mám jednu doma a spím v ní často, akorát je taková saténová s krajkou a nápisem Sweet dreams :). Zajímala by mě pak recenze na tekutou rtěnku z Ebay

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Článek o téhle rtěnce určitě plánuji až ji pořádně vyzkouším :)

      Vymazat
  4. Duben byl poeticky řečeno plodný, co se nákupů týče :-D Moc se mi líbí ty plavky! Škoda že po porodu už si dvojdílné nemohu dovolit. :-( Zaujala mě i ta Havlíkova apotéka... Udělala jsem taky objednávku, měla by dorazit zítra! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já jsem proti tvým nákupům břídil :D Tak to jsem moc zvědavá na tvoje dojmy, já zatím produkty od Havlíka poctivě zkouším :)

      Vymazat
  5. Od Havlíka chci taky něco vyzkoušet. Hrozně mě to láká. Asi vyzkouším jako první "Havlíkův přírodní zázrak - všestranná mast", protože mě zaujala nejvíce :)

    S pozdravem, Monnica ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu bych v budoucnu taky ráda zkusila, alespoň v tom malém balení. Zajímá mě jestli je vážně tak super, jak se o ní říká :)

      Vymazat
  6. plavky su krasne a šaty tiež, ja by som rada vyskúšala ten krem na ruky cien vyzera dobre, ale u nás som ho ešte nevidela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Já jsem ho zatím nezkoušela, jenom jsem k němu přivoněla, ale moc po levanduli nevoněl.

      Vymazat
  7. Ta maska na spaní je strašně roztomilá! Já si nedávno v Tigeru pořídila boží sluneční brýle :D A taky jsem si v dubnu udělala radost štětcem od RT a lakem OPI :))


    Weleda | Rodinný set tradičních výrobků

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A navíc moc heboučká, hezky se s ní spí :) Tak to ses taky pěkně odměnila, štetce od Real Techniques mě taky dost lákají. Teď jsem si pořídila na ebay jejich napodobeninu, tak jsem zvědavá.

      Vymazat
  8. Moc pěkné nákupy :) Havlíkovu apotéku jsem už také zaregistrovala a ráda bych ji vyzkoušela.

    http://touhyalasky.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych od nich ráda vyzkoušela minimálně ještě jejich vyhlášený Zázrak :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)