sobota 28. května 2016

Řasenka Best od značky Moje

Zdravím Vás mé milé čtenářky!

Zhruba loni touhle dobou jsem si objednávala kosmetiku od české značky Moje. K většině produktů jsem se tady už vyjadřovala. Konečně jsem se dostala i k poslednímu kousku, kterým je řasenka s názvem Best. Myslíte, že je to opravdu výstižný název? :)


Tato řasenka je podle popisu výrobce určena pro dokonale natočené, objemné a prodloužené řasy. Takže takové vše v jednom, což je přesně to co potřebuji, jelikož moje řasy jsou krátké a na pár místech rostou křížem přes sebe. Řasenka má kartáček s umělými štětinami poměrně klasického tvaru. Pracuje se s ním dobře, je tak akorát velký, při aplikaci se mi nikde neobtiskává ani nedělá jiné problémy. Tím pro mě ale bohužel veškerá pozitiva končí. Tato řasenka dělá velice přirozený efekt a aby byla vůbec vidět, tak musím nanést minimálně dvě silnější vrstvy. Řasy malinko prodlouží a mírně zahustí, ale bohužel to není takový efekt jaký bych si přála. Mně osobně se líbí výrazné, panenkovské řasy. Natočení řas jsem nezaznamenala vůbec. 
Je jasné, že všem nemůže sednout ten stejný produkt, ale já mám s touhle řasenkou ještě jeden zásadní problém a to, že strašně rychle vysychá. Už dva týdny po otevření se rapidně změnila konzistence černé náplně. Byla velmi suchá, obtížně se s ní pracovalo a vytvářela na řasách hrudky, což můžete vidět i na fotkách. Jinak držela dobře a během dne se pod očima nijak nerozmazávala ani neopadávala. I odlíčení bylo v pořádku. Ale abych si pořizovala řasenku, kterou můžu používat čtrnáct dní, tak to bohužel. Když to porovnám s mojí oblíbenou řasenkou Sexy Pulp od Yves Rocher, kterou mám otevřenou už pátý měsíc a funguje pořád stejně skvěle jako na začátku, tak řasenku Best opravdu doporučit nemůžu.
V minulosti jsem už od této značky měla řasenku s názvem Senza, která mě taky nenadchla. Vypadá to, že já a řasenky značky Moje nebudeme kamarádky, proto si už další pořizovat nebudu.




Zkoušely jste kosmetiku od značky Moje? 

Těším se na Vaše komentáře! :)

8 komentářů:

  1. Celkově mě ještě tahle značka nezaujala natolik, abych si něco pořídila, i když vím, že na některé kousky jsem četla chválu. Řasenky je škoda, ale ani mě to tak moc nepřekvapuje, nějak ve mně nebudí důvěru už ani ten název :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám ráda tvářenky, oční stíny a celkově jejich pudrové produkty. Oni mají samé takové názvy - Senza, Best, Mega, Extra, Giga.. :D Kdyby byla opravdu best, tak si řeknu, že je to super název, ale takhle bohužel :)

      Vymazat
  2. Já měla řasenku od Moje, byla to buď Senza nebo Extra, teď si nejsem jistá, a byla jsem moc spokojená – a to si taky potrpím na panenkovské řasy :O Možná je to tím, že na ně mám lepší "základ" nebo jak to říct, mám na očích takové trochu smetáky :D :D

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ten základ právě dělá hodně, to pak i ta sebehorší řassenka vypadá dobře, to ti můžu jenom závidět :)

      Vymazat
  3. Řasenka mě možná tak zaujala svým názvem, který se k ní asi moc nehodí :D Kosmetiku Moje jsem zatím nezkoušela, lákají mě od nich laky na nehty. Moje oblíbená řasenka je momentálně Rimmel Volume Colourist. Jinak ta řasenka YR, kterou zmiňuješ, je také moc dobrá!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta od YR je fakt super. Dostala jsem ji jako dárek k nákupu, nic moc jsem od ní nečekala a o to více mě překvapila. Určitě ji nemám naposledy :)

      Vymazat
  4. Tyhle recenze jsou nejlepší a moje peněženka ti za tuhle také děkuje. :D Od značky Moje jsem nikdy nic nezkoušela, nelíbí se mi obaly a vlastně ani ten název a logo. Do budoucna se budu muset polepšit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rádo se stalo :) Já moc ráda zkouším českou kosmetiku, tahle navíc stojí pár korun, ale nadšení se bohužel nekonalo.

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)