úterý 17. května 2016

Ziaja micelární pleťový gel a heřmánkové tonikum

Zdravím Vás moje milé čtenářky!

Dnes jsem si pro vás připravila článek o produktech kosmetické značky Ziaja, které momentálně používám. Pomalu už se blížím k jejich dnu, takže je nejvyšší čas na recenzi. Už jsem pár kusů kosmetiky od této značky v minulosti měla a se všemi jsem byla spokojená. Myslíte, že tyhle dva budou vyjímkou? :)


Micelární pleťový gel
Jak už asi víte, preferuji čištění pleti ve vaně nebo sprše a k tomu používám nejraději různé mycí pěny a gely a na následné dočištění používám micelární vody. Proto mě velmi zaujal tento micelární gel. Podle oficiálního popisu by měl jemně mýt a čistit pokožku, zjemňovat, vyhlazovat a nenarušovat přirozenou úroveň hydratace. Moc se mi líbí parfemace tohoto gelu, měl by vonět po okurce a mátě. Já jsem z něj cítila pouze tu okurku, ale vůně to byla velmi jemná, moc příjemná, osvěžující a nijak mi nevadila. Samotný gel měl super konzistenci, která nebyla příliš tekutá, aby stékala z ruky a zároveň ani příliš hustá. Pro mě tak akorát. Tento mycí gel jsem používala v kombinaci s elektrickým čistícím kartáčkem od Avonu a byla jsem maximálně spokojená. Vždy jsem pomocí pumpičky aplikovala dvě dávky přímo na hlavici kartáčku a následně pleť vyčistila. Gel vytvářel jemnou pěnu, na pleti byl velmi příjemný a zdálo se mi, že měl i slabý chladivý efekt. Díky tomuto efektu a svěží parfemaci by to byl ideální pomocník na letní měsíce. Pleť byla po jeho použití velmi dobře vyčištěná a musím říct, že jsem vůbec nepociťovala pocit pnutí pleti na rozdíl od jeho různých kolegů jiných značek. Celkově jsem s ním byla moc spokojená, žádnou výtku nemám a neváhala bych si ho pořídit znovu.

Heřmánkové pleťové tonikum
Na dočištění pleti po použití mycího gelu střídám micelární vody a pleťová tonika. Tento produkt konkrétně by měl jemně čistit pokožku, hydratovat, tonizovat a zklidňovat pleť. Musím říct, že všechny atributy splňoval na jedničku, krásně stahoval póry a vůbec pleť nevysušoval. Co také oceňuji je to, že nemá téměř žádnou parfemaci. Navíc neobsahuje alkohol, takže se nemusíte bát nějakého chemického odéru. Je to super funkční pomocník, kterého jsem ráda používala, ale v budoucnu zase ráda vyzkouším jiná tonika a tohle už si nejspíš nepořídím, ikdyž proti němu nemůžu říct nic špatného.


Máte rády pleťovou kosmetiku od Ziaji? :)

Těším se na vaše komentáře, krásný den!

10 komentářů:

  1. Já jsem micelární gel zkoušela od Lirene a docela mě zaujal, a tenhle také nevypadá zle.. :-) Možná adept na porovnání.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bych si ráda přečetla, micelární gel od Lirene mě taky docela láká :)

      Vymazat
  2. Ziaju mám moc ráda, teď jsem se zrovna dívala a na e-shopu mají některé jejich výrobky v akci 1+1 zdarma a cenově se vyplatí, tak mám chuť si udělat radost:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super, podobné slevové akce vždy potěší :)

      Vymazat
  3. Už si ale vážně musím něco od téhle značky koupit, jsem ostuda, bydlím v Praze a do toho jejich obchodu se chystám už snad dva roky :D Zaujal mě hlavně ten gel. Moc gely nevyhledávám, ale nějaký se doma vždycky hodí a podle popisu ho musím mít :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já kdybych měla jejich obchůdek někde poblíž, tak se obávám, že jsem tam pečená vařená :D.. Takže je vlastně dobře, že pro mě je dostupný jen e-shop. Já se bez mycích pleťových gelů neobejdu a tenhle je fakt super! :)

      Vymazat
  4. mne ten gel velmi dobre sadol pouzivam ho aj teraz :)
    Pozyvam na velku predletnu GIVEAWAY, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/05/rexona-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je moc fajn, taky bych se nebála pořídit si ho znovu :) Díky za pozvání, mrknu se.

      Vymazat
  5. Zaujalo mě to heřmánkové tonikum :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za zkoušku určitě stojí, hlavně pozitivně hodnotím, že neobsahuje alkohol.

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)