sobota 8. října 2016

Dvoufázová micelární voda Garnier

Zdravím Vás krásky! :)

Micelární voda je věc, kterou používám denně a nesmí v mé odličovací a čistící rutině chybět. Vyzkoušela jsem jich už nespočet a to jak levnější, tak i ty dražší. Jakmile se na trhu objeví nějaká novinka, tak mám silné nutkání ji vyzkoušet. Proto když značka Garnier avizovala tuhle dvoufázovku, tak mi bylo jasné, že si ji pořídím, protože s jejich klasickou růžovou jsem byla maximálně spokojená a navíc micelární voda spojená s olejem je super nápad! Používám ji dlouho a už jsem skoro na dně, takže je nejvyšší čas na článek.


Jako první musím říct, že mě strašně zaujal ten nápad. Neznám jinou značku, která by měla ve svém sortimentu dvoufázovou micelárku. Tahle obsahuje konkrétně arganový olej, který z ní je i dost cítit. Já mám tuhle parfemaci ráda a vždy po použití se mě přítel ptal, čím jsem se navoněla. Vůně se ale drží na pleti jenom chvilku, takže se nemusíte bát, že by byla nějaká vtíravá. 
Já osobně používám micelární vody vážně denně a už se bez nich neobejdu. Odličuji s nimi oční makeup, dočišťuji pleť po odlíčení makeupu pleťovým gelem, ale používám ji i ve dny, kdy se nelíčím a to k ranní a večerní očistě pleti. Musím říct, že díky obsahu oleje jsem měla trochu obavy, aby mi tento produkt neucpával póry, ale nic takového se naštěstí nestalo. Samotná micelární voda je na pleti velmi příjemná, nepění a nelepí, což oceňuji. Navíc je dokonale funkční. I po vyčištění pleti mycím gelem mi z pleti vytáhne zbylé nečistoty, až se vždy divím, co všechno ještě na vatovém tamponku zůstalo. Dokonalá je i na odlíčení makeupu. Já musím říct, že nosím kontaktní čočky a mám hodně citlivé oči a spousta přípravků mi vadí a štípe mě v očích. Tahle micelárka vůbec. Krásně a rychle s ní odlíčím oči a vůbec mi nevadí ani, když se mi dostane přímo do očí.  Navíc je to snad jediný produkt, který mám ve své sbírce, který si poradí s odlíčením tekutých rtěnek od Dermacolu aniž bych musela rty nějak dřít. Tím, že je micelární voda spojená s olejem, tak rtěnku krásně rozpustí a jde hravě odlíčit. Navíc se mi zdá, že mám po jejím použití i lehce hydratovanou pleť, rozhodně se nekoná žádné vysušování pleti a vznik suchých šupinek kůže jako u jiných podobných přípravků.
Jak jste asi pochopily, tak já jsem z tohoto produktu nadšená. Je to pro mě jedna z nejlepších micelárních vod a rozhodně ji doporučuji k vyzkoušení i vám. Značka Garnier micelárky prostě umí. Důkazem je to, že už mám v zásobách další balení :) Ať přemýšlím, jak přemýšlím, tak jsem na ní nenašla žádné negativum, je prostě skvělá.


Jaká je Vaše oblíbená micelární voda nebo jiný odličovač?

Moc se těším na Vaše komentáře! :)

12 komentářů:

  1. Mě moc neláká, četla jsem na ni spíš negativní recenze. Vadí mi silikon ve složení, dělá mi na obličeji takový hnusný film, co nejde smýt a já pak z toho šílím :-D Momentálně používám zelenou Biodermu a ta je fajn, ale docela mi vadí v očích. Oblíbenou mám ještě La Roche-Posay.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já s ní žádný takový problém nemám, naopak se mi líbí, jak mi obličej hezky vyživí. Zelenou Biodermu jsem taky měla, ale není to nic pro mě, strašně mě vysušovala. Za to jejich růžovka je klasika, kterou si kupuji už několik let a jsem s ní moc spokojená :) Ještě chci v budoucnu vyzkoušet tu modrou Hydrabio.

      Vymazat
  2. Já se na ni strašně těšila, ale nesedla mi vůbec. Dopoužívám ji na pleť, protože mi začala i dráždit oči a je mi líto ji vyhodit, ale víc ji nechci ani vidět. Jinak, pro mně jsou nejlepší micelárky klasická růžová Garnier nebo ta z řady Pure.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě mrzí, já jsem z ní opravdu nadšená, ale je jasné, že jeden produkt nemůže vyhovovat všem. S růžovou Garnierkou jsem taky byla moc spokojená. Pure jsem nezkoušela, protože není určená na můj typ pleti. Teď mám na wishlistu micelární vodu od přírodní kosmetiky BioPha, tak uvidíme jaká bude :)

      Vymazat
  3. Tuhle micelárku si neplánuji pořídit. Každopádně nápad je to dobrý. Určitě super pro suchou a citlivou pleť :) Momentálně používám micelárku od Ryoru, se kterou jsem spokojená.


    HAUL | CCC, Zoot, Papírové nebe, Lush...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, já mastnou pleť nemám, takže nevím jak by na ní fungovala.. :)

      Vymazat
  4. Mě moc nezaujala, mám ráda tu klasickou. Nevím, zda by tahle byla na mou plet vhodná. Super recenze :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám pleť normální a místy sušší, na mastnou pleť nevím jak by fungovala, ale mně vyhovuje maximálně a je mi líto, že už mi za chvíli dojde, což se mi moc často nestává :D

      Vymazat
  5. Růžovou micelárku od Garnier jsem měla už 3x :D a je skvělá. Tato mě upřímně moc neláká, ale určitě se mi Tvá recenze hodí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta mi taky maximálně vyhovovala, ale tohle je taky pecka! :)

      Vymazat
  6. Zrovna používám růžovou micelárku od Garnier a jsem s ní spokojená. :) Tahle bude asi další v pořadí, už po ní pokukuji nějakou dobu.
    Jinak zveme na naší GA :) http://twolittleladies9.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S růžovkou jsem byla taky moc spokojená a určitě si ji v budoucnu také znova pořídím. Micelárky od Garnier mi prostě sedí :) Děkuji za pozvání, mrknu se.

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)