sobota 22. října 2016

Šampon Pantene Aqua Light

Zdravím Vás krásky!

Nadešel víkend a já doufám, že si ho užíváte plnými doušky, stejně jako já. Od té doby, co pracuji, je pro mě víkend ve znamení odpočinku a dohánění restů, které jsem ve všední dny nestihla. Miluji se jen tak zachumlat do deky s dobrou knížkou, čajem a něčím dobrým k jídlu. Kdo z vás to má taky tak? :)
Dnes bych vám ráda představila jeden kousek z mé péče o vlasy, který jsem používala několik měsíců. Momentálně se však již blížím dnu, takže je nejvyšší čas na článek.


Pokud sledujete nějaké blogy o kosmetice, tak jste o tomto šamponu určitě už někde četly. Chválí ho snad každá z holek, která ho vyzkoušela a vyjímkou není ani moje oblíbená Rendy na jejíž tipy hodně dám a ráda zkouším kosmetiku na základě jejího doporučení.
Tohle je snad první produkt od Pantene, jaký jsem kdy měla. Tuto značku jsem v drogerii nějak opomíjela, ani nevím proč. Konkrétně šampon Aqua Light je určen na jemné vlasy se sklonem mastit se. To mě samozřejmě zaujalo, protože se mi poměrně mastí kořínky a já si musím vlasy mýt obden a ráda bych pomocí vlasové kosmetiky tento interval prodloužila alespoň o jeden den. Dle popisu výrobce by měl tento šampon posilovat vlasy a zároveň je vyživovat bez pocitu zatížení.
Musím potvrdit, že šampon má vážně lehoučkou konzistenci a je průhledný, avšak dobře pění. Velmi oceňuji krásnou, čistou, příjemnou vůni. Velmi dobře pění, na umytí všech vlasů ho stačí pouze málo. Navíc nijak nedráždí ani nevysušuje pokožku hlavy. Po jeho použití jsou vlasy dobře umyté a vypadají hezky, já bych však ocenila trošku více objemu. Vlasy si většinou myji večer před spaním a ráno po probuzení vypadají poměrně dobře. S tímto šamponem mám však už druhý den ráno vlasy u kořínků poměrně dost mastné, což se mi u jiných šamponů příliš nestává. Běžně mám vlasy použitelné do druhého dne do večera. Žádné posílení vlasů jsem taky nezaznamenala. Jsem asi jedna z mála, které tenhle šampon úplně nesedl a znovu si ho rozhodně nepořídím. Za mě je to průměr, vlasy umyje, ale nic navíc bohužel nepřidá. I přesto bych však ráda více prozkoumala sortiment této značky, třeba mi některý z jejich dalších produktů bude vyhovovat více.


Zkoušely jste tento profláklý šampon? Budu ráda za Vaše komentáře :)

Krásný víkend!

8 komentářů:

  1. ja som ho používala, ale tiež nič špeciálne som nespozorovala...ale používam z tejto rady sprej na vlasy, ktorý je jeden z mojich obľúbených :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ani nevím, že mají v této řadě i sprej. Já mám vlasové spreje moc ráda, tak ho možná časem vyzkouším :)

      Vymazat
  2. Já Pantene používala dřív docela dost, ale bylo to třeba někdy na základce, tak si účinky moc nepamatuju. Tenhle šampon jsem si taky pořídila na základě recenzí a přišel mi fajn, ale ne zázrak.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za mě je to průměr, vlasy umyje, ale nic extra bohužel. Teď používám šampon od Gliss Kur a ten se s tímhle vůbec nedá srovnat, je výborný :)

      Vymazat
  3. Taky jsem měla od této značky šampon poprvé a to právě tento :). Jeho krásná vůně mě zaujala na první dobrou a i moje vlasy byly spokojené

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůně je nádherná, ale účinky na mě bohužel nic moc. Nemůže všechno vyhovovat všem :)

      Vymazat
  4. To mně tento šampon sedí, mám hodně jemné vlasy a tenhle šampon je dokáže aspoň trochu jakoby nadýchat a provzdušnit. A navíc moc hezky voní. Škoda, že Ti nesedl, ale myslím, že tahle značka má dobré produkty, tak určitě prozkoumávej:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě na tuhle značku nezanevřu, tak snad objevím něco, co bude vyhovovat i mně :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)