pátek 25. listopadu 2016

Gely na obočí Essence

Zdravím Vás holky! :)

Kdybych si měla vybrat jeden produkt z kosmetiky, bez kterého se neobejdu, tak by to byl rozhodně pomocník na obočí. Když jdu např. pouze nakoupit nebo jsem na dovolené, tak se vůbec nelíčím, ale obočí musím mít upravené téměř vždy, protože moje obočí má samo o sobě málo chloupků, které jsou navíc daleko od sebe. Plně souhlasím s tvrzením, že obočí je rám obličeje. Mně opravdu stačí pouze vyplnit obočí a už se cítím o sto procent lépe, proto bych vám dnes ráda představila moje dva pomocníky na obočí, které aktuálně používám, tak příjemné čtení.


Náhodou jsou oba dva produkty od značky Essence. Vždy jsem si kupovala gely na obočí od Alverde, které jsou v nabídce už několik let, ale za posledních pár měsíců se tento typ produktu v drogeriích velmi rozšířil, tak jsem si řekla, že je načase vyzkoušet i jiné značky. Já osobně používám na vyplnění mezer v obočí buď hnědý stín, který následně fixuji transparentním gelem nebo sahám pouze po zabarveném gelu. Zabarvený gel používám, když opravdu pospíchám a chci mít rychle upravené obočí a nepotřebuji ho mít nijak precizně vykreslené, pouze zvýrazněnou barvu. 
Jak si můžete všimnout na fotografiích, tak oba dva produkty se velmi liší kartáčkem. Průhledný Lash & Brow má kartáček podstatně větší než zabarvený Make me brow. Kromě toho navíc hnědý gel obsahuje ještě mikrovlákénka, které mají za úkol obočí zahustit a vyplnit tak lépe mezery mezi jednotlivými chloupky. Musím říct, že se mi s oběma gely pracuje velmi dobře a nedá se říct, že bych jeden preferovala více, mám je oba stejně ráda, pouze je používám na jiné příležitosti.
Oceňuji, že hnědý gel má menší preciznější kartáček a tak nehrozí, že byste měly gel všude kolem, pouze na obočí ne. Hnědá barva je velmi přirozená, nenásilná, bez jakýchkoliv podtónů do červena nebo oranžova. Stačí pár tahů kartáčkem a obočí je upravené, zvýrazněné a vypadá prostě dobře. Oba tyto produkty obočí skvěle zafixují po celý den, nevytváří tvrdý povlak a navíc se s nimi pracuje opravdu velmi dobře a rychle. Obočí je po jejich použití krásně upravené, já je za sebe můžu jenom doporučit. Oba dva používám zhruba půl roku a zatím jsou stále funkční. Stojí pár korun a fungují opravdu dobře. Pokud rády používáte na obočí gely (stejně jako já), určitě je vyzkoušejte, neprohloupíte.  Práce s nimi je rychlá, příjemná a navíc mě jejich používání hodně baví a užívám si to. Kvalitou je můžu srovnat s produkty na obočí od Alverde, které mám moc ráda už několik let.
Nemůžu se dočkat, až prozkoumám sortiment na úpravu obočí dalších značek. Jaká u vás vede? :)



Jakou kosmetiku preferujete k úpravě obočí? Gely, stíny nebo tužky?

Mo se těším na Vaše komentáře, krásný víkend! :)

12 komentářů:

  1. Já gely používám minimálně. Momentálně používám tužku od Dermacolu a stín na obočí od Essence :).
    BeautyOfLife blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já používám kromě těchto gelů taky stín od Essence a je super, skvěle mi sedí odstínem :)

      Vymazat
  2. Pěkný článek :) já používám stíny na obočí od Essence a jsem s nimi spokojená, ale tyhle gely už taky delší dobu chci vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  3. Alverde gel mám už přes rok, možná dokonce dva, čas utíká rychle :) A jsem s ním spokojená. Dřív jsem používala stín, ale to je na mě moc pracné a po gelu sahám vždy :) Bohužel už se mi trochu rozbilo zavírání, tak koukám po něčem novém, i když náplň je pořád v pohodě :) Essence mám na seznamu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že gel od Alverde mi taky vždy vydržel neskutečně dlouho a to jsem ho používala denně :). Já bych v budoucnu ráda vyzkoušela gel od Trend it Up.

      Vymazat
  4. Měla jsem ten gel Make me Brow a byl fajn, teď na obočí používám tužky od Essence a od Catrice a mám i stín na obočí od Essence a setík od Rimmelu, se vším jsem spokojená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máš pěknou sbírku :) Já jsem se zatím k tužkám vůbec nedostala, bojím se, aby výsledný efekt nevypadal tvrdě, ale časem chci rozhodně zkusit i tuto variantu.

      Vymazat
  5. tento Make me brow používam častejšie a som veľmi spokojná :) a na druhý priesvitný som počula tiež dobré recenzie :) je skvelé keď je za málo peňazí veľa muziky :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, za tu cenu jsou opravdu boží a svoji funkci plní na jedničku! :)

      Vymazat
  6. Tohle jsou moji největší miláčkové, za tu cenu je miluju :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje slova, taky je mám moc ráda :) Aktuálně bych ráda ještě vyzkoušela barvený gel od Trend it Up, tak jsem zvědavá, jaký bude.

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)