úterý 15. listopadu 2016

Moje první zkušenost s Weledou - Univerzální výživný krém a Balzám na nohy

Zdravím Vás holky! :)

Před nějakou dobou jsem vyhrála krásnou plechovou krabičku se čtyřmi ikonickými produkty od značky Weleda a jsem za to moc ráda, protože se jedná o moji první kosmetiku od této značky. Dnes bych vám ráda představila první dva produkty, tak jdeme na to!


Skin Food - Univerzální výživný krém
Na stránkách výrobce je tento krém popisován jako krém pro celou rodinu. Tento krém lze použít jak na tělo, suché ruce a nohy, tak i na obličej buď ve formě klasického pleťového krému, nebo v silnější vrstvě jako hydratační pleťovou masku či na oční okolí jako oční krém. 
Tento krém obsahuje kromě jiného esenciální mastné kyseliny, vitamín E, výtažek z violky, heřmánku a rozmarýnových listů, měsíček lékařský, mandlový olej a včelí vosk. Neobsahuje žádná umělá barviva, parfemaci ani konzervanty, jedná se o tradiční přírodní produkt. Zajímavostí je, že je na trhu už 90 let.
Já osobně ho používám jako noční pleťový krém. Je opravdu hodně hutný, takže ho doporučuji nanést v menším množství, jelikož na pleti zanechává mastný film a trvá déle než se do pleti vstřebá. Má hutnější konzistenci, takže se lépe nanáší vklepáváním do pleti bříšky prstů. Pokud to s ním nepřeženete je na pleti opravdu příjemný a když se ráno probudím, obličej mám krásně vyživený a jakoby napitý vodou. Hodně mě baví krásná bylinková vůně, ikdyž to určitě nebude pro každého. Já jsem si teď podobné parfemace moc oblíbila a preferuji je před nějakými umělými, sladkými vůněmi. Tento krém jsem jednou zkoušela i na nohy a byl super. Jen je mi líto plácat si na nohy takové maličké balení. Večer jsem ho nanesla na chodidla, obula bavlněné ponožky a ráno jsem se probudila s nohama jako miminko. Myslím si, že tento krém je opravdu všestranný pomocník a doma se určitě neztratí. Dovedu si představit, že bych jela na dovolenou a  s sebou bych si vzala pouze tento krémík. Já jsem s ním moc spokojená, jediné co mi trochu vadí je mastnější pocit na pleti, ale pokud se to s ním nepřežene, tak odpadá i tohle mínus. Rozhodně stojí za vyzkoušení, je moc příjemný.

Balzám na nohy
Bez péče na chodidla se neobjedu, krémy na nohy používám celoročně a mezi moje nejoblíbenější patří ty od značky Avon. Byla jsem moc zvědavá, jak si poradí s vysušenou kůží nohou přírodní produkt. Tento balzám by měl pečovat o pokožku chodidel a zároveň regulovat pocení a tvorbu puchýřů. Rovněž slibuje deodorační účinek a regulaci nadměrné tvorby zrohovatělé kůže. Jedná se o přírodní produkt, který má Bio certifikát. Obsahuje např. včelí vosk, myrhu, citrónový olej či extrakt z měsíčku lékařského. Jedná se o hutný krém nahnědlé barvy, který se překvapivě dobře roztírá a vstřebává. Byl velmi příjemný a ráda jsem ho používala zejména pro jeho svěží vůni, která se mi moc líbila. Hydratace byla průměrná, určitě to nebude nic na extra vysušené a rozpraskané paty, ale pro moje použití bohatě stačil. Deodorační a antiperspirační účinek jsem nezaregistrovala, protože nemám žádný problém s nadměrným pocením nohou. Používala jsem ho moc ráda a vždy při jeho použití jsem se cítila hýčkaná, protože je to zase něco trochu jiného, než krémy na které jsem zvyklá. Jsem moc ráda, že jsem ho mohla vyzkoušet, ale znovu bych si ho nejspíš nepořídila, protože cena je na mě vyšší a já si zatím vystačím s levnější péči o nohy.



Co Vy a Weleda? Máte oblíbený nějaký jejich kosmetický produkt? Budu ráda za tipy :)

Krásný den!

4 komentáře:

  1. Weleda je skvělá značka :) V poslední době jsem si ji hodně oblíbila. Skin Food je teď moje stálice, na chladné dny je to skvělý parťák. I když ze začátku jsem si k němu nemohla najít cestu... A balzám na nohy je můj nejoblíbenější a považuji ho za ten nejlepší produkt, který jsem kdy na nohy měla :)

    Jela jsem na červenou

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem k němu ze začátku byla taky poměrně skeptická, ale teď mi vyhovuje. Tak to je super, že jsi v krému na nohy našla nového oblíbence, byl dobrý, ale pořád preferuji trošku jiné krémy :)

      Vymazat
  2. Jeden univerzální krém jsem už vypotřebovala a teďka mám ještě jeden a pro mě je to báječnej vyživující krém :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je moc příjemný, jsem s ním dodcela spokojená, ale přeci jen mi vyhovuje trochu více třeba noční kozí krém od Ziaji :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)