pondělí 28. listopadu 2016

Nákupy - listopad

Zdravím Vás moje milé čtenářky! :)

Listopad se pomalu ale jistě chýlí ke svému konci a já bych vám ráda v dnešním článku ukázala, co jsem si právě v tomto měsíci pořídila. Udělala jsem si radost pár kousky kosmetiky a především oblečením. Vždy, když se mění roční období, tak mám pocit, že nemám co na sebe. Máte to podobně nebo jsem takový blázen jenom já? V tomto sychravém počasí bych nejradši nakupovala samé měkoučké župany, deky, šály a čepice, tak jsem si udělala radost alespoň bačkůrkami a šátkem. Miluji heboučké oblečení do kterého se v zimě můžu zachumlat. 
Měla jsem v plánu více šetřit v prosinci a tolik neutrácet, ale protože se chystám do Vídně na trhy a do Primarku a navíc mi dochází spousta kosmetiky, tak to zase neklapne. Tak třeba v lednu no.. :D


parfém Avon Femme, oční gel Ziaja, antibakteriální gel I love...

intimní ubrousky Nivea, maska na vlasy Kallos

pinzeta Ebelin, bronzer Benefit, tvářenka Catrice

oční stíny v tužce Milani, Nyx, houbička na makeup E-bay

bačkůrky, šála F&F

mikiny Vinted, C&A

top, jeans F&F

A jsme na konci. Čím jste si udělaly v listopadu radost vy?

Moc se těším na vaše reakce. Krásný den! :)
 

20 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Jsou super. Jedny už mám doma z loňska a nenosím nic jiného. Taky to na nich jde vidět, takže bylo potřeba je vyměnit za nové :)

      Vymazat
  2. tiež ma zaujali tie bačkurky :) ale aj ostatné kozmetické novinky vyzerajú super :) Milani očné tiene a beauty blender by som tiež prijala :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milani stíny nosím jako linku a na očích mi vydrží celý den až do odlíčení. Nejradši bych měla všechny odstíny, ale zatím si vystačím s těmi co mám doma :)

      Vymazat
  3. Ty bačkůrky jsou vážně super! :) Já jsem v listopadu za sebe moc neutrácela, spíš jsem nakupovala vánoční dárky :).
    BeautyOfLife blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem taky nakupovala na Vánoce. Už mi chybí jen pár doplňkových dárečků a budu mít splněno. Už se moc těším na belní dárků, to si úplně užívám :)

      Vymazat
  4. Krásné kousky sis pořídila! Ty mikiny jsou boží, ale úplně nejvíc ty bačkory! Já jsem na tyhle chlupaté a ušaté taky ujetá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje slova, tohle měkoučké oblečení je nejlepší. Chci si ze stejného materiálu pořídit ještě deku. V zimě se do ní zachumlám, uvařím si čaj a začtu se do nějaké dobré knížky = idylka pro mě :)

      Vymazat
  5. Za mě vedou bačkory a šála :) Žádnou takhle vzorovanou nemám, takže bych si jí klidně koupila taky :) Já mám s oblečením největší problém v létě :D Nemám ráda šaty a kraťasy mi většinou nesluší :D Naopak podzim a zimu miluju, protože když se povede sehnat dobrý kabát a kozačky, je na několik let klid :D A mám spoustu svetrů, většinu od mamky, že je nakonec buď nechtěla nebo dokonce už hodně let staré :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já se právě vyžívám v šatičkách a sukních, to miluju. Ktomu džíska a ideální outfit je na světě :) To já mám většinou potřebu ty věci prodat s koupit si nové, abych nenosila pořád to samé dokola...marnicá ženská no :D Ale je pravda, že třeba kabát mám už asi pět let a zatím nemám v plánu se ho zbavovat. Je kvalitní a nosím ho ráda. Tak to je hezké, že ti může mamka takhle podarovat oblečení. My s mamkou nemáme stejnou velikost, v tom jejím bych plavala :D

      Vymazat
  6. pekne veci radosť sa pozerať mne sa páči ten antibakterialny gel I love najskor som myslela že je to voňavka:) kde sa da zohnať? :))

    OdpovědětVymazat
  7. Ty bačkůrky jsou dokonalé, naprosto ňuňánkovaté:-) Taky na zimu miluji chlupaťoučké a teplé doplňky, ať už bačkůrky, nebo župánky nebo cokoliv do čeho se můžu zachumlat:-) Něčím od značky I love.. se chci odměnit na Vánoce, ani jsem nevěděla, že jsou v nabídce antibakteriální gely:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No přesně moje slova, jakmile je to heboučké a dá se do toho zachumlat, tak to musím mít :D Antibakteriální gel jsem pořídila normálně v Teta drogerii, taky mě překvapilo, když jsem je tam objevila. A myslím, že mají v nabídce ještě i tělové spreje a másla :)

      Vymazat
  8. papučky jsou úžasný ♥ ty bych brala hned. Byla jsem nedávno v Tetě a viděla jsem tam Kallos tak jsem čučela, že už se značka dostala i do drogerky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, tak to jsem vůbec nevěděla, že je kosmetika od Kallos dostupná i v Tetě, díky moc za info :) Já jsem ji vždy objednávala na Notino.

      Vymazat
  9. Super nákupy! Masku na vlasy od Kallos také používám! Moc se mi líbí nové hadříky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář, jsem ráda, že se ti článek líbí! :)

      Vymazat
  10. Jé, ten parfém od Avonu jsem kdysi měla, strašně krásně voněl :)

    My November 2016

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem ho taky kdysi očichávala v katalogu a moc mě zaujal, tak jsem se rozhodla pořídit ho mamce k Vánocům, protože má vůně od Avonu ráda a ten její už jí dochází. Tak snad bude spokojená i s tímhle :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)