pondělí 26. prosince 2016

Co jsem dostala k Vánocům?

Zdravím Vás holky!

Jak jsem slíbila, tak plním a přináším vám ukázku toho, co mi letos přinesl Ježíšek. Asi jsem musela být moc hodná, protože jsem dostala opravdu skvělé věci, které jsem si přála. Musím říct, že radost mi udělaly všechny dárečky stejně a nedokážu vybrat jeden dárek, který by se mi líbil nejvíc. Já osobně mám podobné články taky moc ráda, takže pokud máte blog a podobný článek jste publikovaly, ráda se podívám. Inspirace na dárečky není nikdy dost :)


Od maminky jsem dostala dvě knížky, za což jsem moc ráda, protože určitě víte, že jsem velká milovnice knih a moc ráda čtu. Knížku Než jsem tě poznala jsem sice už četla, ale je mi jasné, že to nejde všechno sledovat. Nicméně knížku si přečte mamka, takže se doma určitě neztratí. Druhou knihou je Malý pražský erotikon od Patrika Hartla, na kterou jsem moc zvědavá, tak uvidíme. Dále jsem dostala dva parfémy, mimojiné i DKNY Be Delicious, který jsem měla na wishlistu a moc jsem si ho přála - ta svěží jablečná vůně bude ideální na jaro a léto. Od babičky jsem dostala zásobu tělové péče, za což jsem moc ráda, protože já jsem si teď vyhlásila osobní nákupní stopku na sprchové gely, tělová mazadla a balzámy na rty. Nejprve chci spotřebovat zásoby, kterých tady mám až až.


Dostala jsem nádherný diář, který bohužel budu muset někomu podarovat, protože já už mám diář na nový rok koupený a dva bych nevyužila. Tak třeba udělá radost nějaké kamarádce. Jak můžete vidět, tak mě moje rodina zná a ví, že největší radost mi udělá dárkovými poukázkami do drogerie, takže letos hned třikrát :D. Moc mě potěšily i zásoby vosků do aromalampy, protože ty moje se už povážlivě tenčí. Navíc jsem žádnou z těchto vůní ještě neměla, takže se těším, až je vyzkouším.


Aby té kosmetiky nebylo málo, tak jsem ještě dostala dárkový set od Havlíkovy přírodní Apotéky + malý krém na ruce. Od této značky jsem zatím zkoušela dva produkty a jsem s nimi moc spokojená, tak snad mě nezklame ani tato sada. Taky jsem dostala přehledný a praktický organizér na kosmetiku a je to vážně super věc. Dnes jsem do něj přemístila svojí dekorativní kosmetiku, vypadá to moc hezky a navíc je to šikovně po ruce.


A nakonec dvě praktické věci. Podložka pod notebook, aby se mi v posteli tolik nezahříval a nové krásné povlečení. Moc děkuji Ježíšku! :-*

A jsme na konci. Budu ráda, když se mi dolů do komentářů pochlubíte, co jste letos dostaly k Vánocům Vy. :)

Mějte se krásně a pokud nemusíte do práce nebo do školy, tak užívejte volna. Krásný sváteční den!

18 komentářů:

  1. Krásné dárečky, nejvíc se mi líbí ten organizér na kosmetiku, vosky YC a dárkové karty do dm, taky jsem letos dostala, ale jen jednu:-) Mně pod stromečkem udělal největší radost vytoužený pudr NYX, lip butter a rozjasňovač od Revlonu, sada s mojí oblíbenou vůní Avon Luck, sada s hruškou a kakaem od YR a taky rozšíření mé Yankee Candle sbírky o dvě úžasné svíčky:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsou taky nádherné dárečky, závidím. Parfém Luck od Avonu mi taky moc voní a ráda bych si ho časem pořídila, ale teď mám vůní velkou zásobu. Mně zatím stačí od Yankee Candle vosky, nejsem ochotná dát za svíčky takovou sumu :D

      Vymazat
  2. Hezké dárečky:) Ty sety od Havlíkovy přírodní apotéky vypadají nádherně! A nějaký takový organizér bych přesně potřebovala :)
    Sim in the Bubblegum

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Organizér je super, přestěhovala jsem si do něj kosmetiku a vypadá to krásně! :) A na kosmetiku od Havlíka bude určitě zase článek.

      Vymazat
  3. Všechny dárky jsou moc hezké a nezlobila bych se je dostat :) Ale nejvíc mě zaujal organizér, ten by se mi taky hodil. A podložka pod notebook by pro mě byla víc jak praktická, když i bakalářku píšu v posteli :D Od Havlíka jsem dostala krém na ruce, ale ještě jsem ho nezkoušela. Jen jsem jej očichala a voní krásně, citrusové vůně můžu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Organizér je super, to Ježíšek dobře vybral. Je z Ikey, kdyby tě to zajímalo :) No tak to máme asi stejný krémík, tak snad budeme spokojené :D

      Vymazat
  4. wow same uzasne darceky!

    Pozyvam na luxusnu GA o Lancome, Biodermu a Dermacol tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/12/narodeninova-ga-lancome-bioderma.html

    OdpovědětVymazat
  5. Organizér na kozmetiku by sa teda aj mne hodil, väčšinou mám produkty len tak pohádzané po šuflíkoch a má to veľmi ďaleko od estetickosti. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to výborná věc, určitě za sebe doporučuji. Navíc to vypadá, že toho mám docela málo, než když jsem to měla roztahané po celém šuplíku :D

      Vymazat
  6. Pěkné dárky :) Knížku než jsem tě poznala jsem četla a patří mezi nejlepší, určitě se ti bude líbit, krásná a smutná zároveň... U mě na blogu během tohoto týdne chytám podobný článek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už jsem ji právě četla, to Ježíšek trochu nevychytal :D

      Vymazat
  7. Moc hezká nadílka! :) DKNY jablíčko mám moc ráda, stejně jako vosky YC, ale ty si kupuji po kilech během celého roku, takže mi je nikdo nekupuje, prý jich už mám dost :) Malý pražský erotikon bude asi zajímavé čtení, už jsem tuhle knihu viděla u více lidí, takže si ji asi také pořídím. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. DKNY voní opravdu moc hezky, myslím, že na léto to bude jasná volba :) Já jsem na tuhle knížku a Hartla celkově slyšela taky hodně chvály, navíc se mi moc líbil, když byl u Krause...ten jeho smích je prostě tak děsnej až je dokonalej :D Tak jsem zvědavá, jaká bude knížka :)

      Vymazat
  8. Už aj ja som si zakupila svoj diár na nový rok ! milujem diáre z panta rhei !! :))

    Tammybeaty

    OdpovědětVymazat
  9. Dostala jsi krásné dárečky! Hodně by mě potěšil set od Havlíka :)

    HAUL | Kosmetický wishlist 2016

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář, já jsem na tu kosmetiku taky hodně zvědavá. Zatím jsem s touto značkou byla v minulosti moc spokojená :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)