pondělí 19. prosince 2016

Matné rtěnky Jordana Modern Matte

Zdravím Vás moje milé čtenářky!

Před nějakou dobou jsem si pořídila produkty na rty od značky Jordana - tři matné tekuté lip creamy a dvě klasické matné rtěnky, o kterých bude řeč právě dneska. 
Značka Jordana pochází z Ameriky, konkrétně z Los Angeles a v jejím sortimentu najdete kompletní nabídku dekorativní kosmetiky + laky na nehty. Pokud tuto značku neznáte, tak ji určitě omrkněte, je velmi levná a tím pádem dostupná téměř komukoliv. Nevýhodou je, že se nedá sehnat v kamenných prodejnách, ale na různých e-shopech ji najdete lehce :)


Já jsem si vybrala dva poměrně přirozené neutrální odstíny. Odstín 01 Matte Bare je barva mých rtů, jenom lehce tmavší a 04 Matte Tease je klasický starorůžový odstín, který bude slušet snad každému. Samotná rtěnka obsahuje 3,52 g produktu. Hodně mi vyhovuje úzké balení a zkosený tvar rtěnky, díky jemuž se rtěnka velmi dobře aplikuje a skvěle se dostanete i do vykrojeného středu na horním rtu. Aplikaci celkově nemám co vytknout. Rtěnka se dobře nanáší, po rtech lehce klouže, takže není potřeba tlačit. Pigmentace je taky velmi slušná, dole na fotkách vidíte, jak rtěnka vypadá, když jednou přejedete tam a zpět. 
Jelikož je to matná rtěnka, tak jsem měla trochu obavy z přílišného vysoušení rtů, ale to se naštěstí vůbec nestalo. Samotná rtěnka je během nošení na rtech velmi komfortní a uživatelsky příjemná. Nezaznamenala jsem žádné výrazné vysoušení rtů nebo nepříjemné pnutí. Já během dne používám tyto rtěnky a na noc balzám na rty v silnější vrstvě a musím říct, že moje rty jsou ve výborné kondici, nepálí mě a neobjevují se ani suchá místečka. Pokud ovšem budete mít na rtech suché šupinky už před nanášením rtěnky, tak počítejte, že budou více vidět, jelikož matná rtěnka pochopitelně zvýrazní každou nedokonalost.
Co se výdrže týče, tak se jedná o lepší průměr, který mi maximálně vyhovuje na běžné denní nošení. Pokud nejím a nepiju, tak mi na rtech vydrží zhruba čtyři až pět hodin. Já jsem z těchto rtěnek upřímně nadšená, líbí se mi jak vypadají na rtech, jak příjemně se nosí a musím zmínit i slabou vůni, která lahodí mému čichu. Cena se pohybuje někde kolem 70 Kč, což je za rtěnku této kvality vážně skoro zadarmo. V poslední době nenosím na rtech téměř žádný jiný produkt, což o něčem svědčí. V budoucnu se určitě podívám i po jiných odstínech a taky omrknu jiné řady, které značka Jordana nabízí. Já za sebe musím dát za tyto dva produkty jedině palec nahoru, opravdu si mě získaly. V budoucnu se můžete těšit na recenzi tekutých matných rtěnek, tak schválně jestli bude taky tak pozitivní.
Pokud jsem Vás dostatečně nenalákala, tak koukněte na video k Patty, která točila na rtěnky od této značky samostatné video včetně všech odstínů ukázaných na rtech. Zaručuji Vám, že po shlédnutí budete nějakou potřebovat :D Já si po Vánocích nejspíš ještě taky udělám radost :)



Co Vy a Jordana? Znáte ji? Jaký je váš oblíbený produkt? 

Krásné předvánoční dny! :) ☃
 

10 komentářů:

  1. Značku znám a nemálo výrobků mně láká, mezi nimi i tyhle matné rtěnky:-) Oba odstíny se mi moc líbí, ten růžový možná o trochu víc:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych ráda od Jordany v budoucnu vyzkoušela další rtěnky a tvářenky :)

      Vymazat
  2. Bare je krásny :) z tejto značky ešte nemám doma nič :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to nádherná cihlová barvička, teď na podzim a zimu jako dělaná :)

      Vymazat
  3. Vyzerajú veľmi dobre, tá 04 je krásna!:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se nemůžu rozhodnout, která se mi líbí víc. Obě jsou skvělé :)

      Vymazat
  4. Ja nemam doma od Jordany ale ze vobec nic :(
    Pozyvam na luxusnu vianocnu GA o Lancome, Biodermu, Dermacol a ine :) Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.cz/2016/12/narodeninova-ga-lancome-bioderma.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak určitě doporučuji něco vyzkoušet, já jsem opravdu nadšená za tak nízkou ceny, jaké tato značka má :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)