pondělí 12. prosince 2016

Milý Ježíšku...

Zdravím Vás moje milé čtenářky! :)

Vánoce pomalu ale jistě klepou na dveře a myslím, že právě teď je nejvyšší čas na nákup dárečků pro vaše blízké. Já už mám všechno nakoupeno a jsem moc ráda, že už nikam nemusím, protože nemám ráda ty davy lidí, které v tomto období v obchodních centrech jsou. Dnes bych vám chtěla ukázat pár věcí, které by mě od Ježíška potěšily. Musím říct, že od té doby, co pracuji a sama si vydělávám, nemám žádná extra přání a nepotřebuji dostávat nějaké veledary. Budu ráda, ať už pod stromečkem objevím cokoli. Stačí mi, že si na mě moji blízcí vzpomněli a to, co budu chtít si stejně časem pořídím sama. Samozřejmě jsem ale marnivá ženská a vždy se najdou drobnosti, které by mě potěšily. A po čem mé srdce prahne letos? ❆


1. Jedna věc, která mě vždy zaručeně potěší jsou dárkové poukazy. Loni jsem dostala poukaz do DM a Rossmanna a jak hezky se mi nakupovalo, když jsem při nákupech místo peněz předkládala jenom kartičku :D. Letos by se mi líbil třeba dárkový poukaz na Notino.cz, Dekorativku.cz a nebo klasické drogerie, těmi nepohrdnu nikdy. Super dárkem je určitě i poukaz do oblíbených obchodů s oblečením nebo do oblíbených kaváren / restaurací.

2. V zimě miluji zachumlat se do heboučké deky, uvařit si hrnek čaje a začíst se do dobré knihy. Radost by mi udělalo cokoliv z heboučkého plyšového materiálu, ať už se jedná o bačkůrky, kalhoty, mikinu, deku nebo třeba overal.

3. Asi víte, že jsem velká milovnice knih. Mám je radši než filmy a většinou přečtu zhruba tak dvě za měsíc. Nemusím mít doma x knížek, půjčuji si je v knihovně a po přečtení je zase vracím zpět. Jedna knížka mě ale zaujala natolik, že by se mi líbilo mít ji doma ve své sbírce. Mluvím o knize Miluj svůj život, která je motivační a měla by nám pomoct zamyslet se nad sebou, svým životem a svými prioritami. Když budete mít den blbec, stačí nalistovat tuhle knížku a popřemýšlet nad tím, co je v životě opravdu důležité a co je prkotina. V tomhle případě doufám, že mě Ježíšek opravdu vyslyší a touhle knížkou mě obdaruje :)

4. Přes celý rok pálím svíčky a na podzim a v zimě se tahle moje činnost ještě stupňuje. Miluji pozorovat světlo svíčky a mít provoněný pokoj. V poslední době jsem vypálila několik svíček a vosků a proto by mě potěšily nové zásoby vosků od Yankee Candle. Vůně na obrázku jsou jenom orientační, potěší mě jakákoliv.

5. Na obrázku taky můžete vidět náušnice z dílny Pandora. Tenhle wishlist jsem tvořila někdy v listopadu a tahle položka už není úplně aktuální. Ne, že by se mi náušničky přestaly líbit, to samozřejmě ne, ale v posledních týdnech jsem si udělala radost pár náušnicemi z e-bay, které jsou krásné a mám jich teď opravdu hodně na střídání. Náušnice od Pandory si třeba pořídím až sama časem, ale zatím mi dělají velkou radost i ty "obyčejné" za pár korun.

6. Vánoce mám tak nějak spojené s dárkem v podobě parfému, ani nevím proč. Letos by mě potěšil např. parfém DKN BE Delicious, nebo Calvin Klein Down Town nebo Avon Luck. Ne, že bych parfémů teď měla málo, ale to je věc, která mě potěší vždy a já si při jejich používání ráda vzpomínám na příležitost, ke které jsem je dostala.

7. Nedávno jsem vám psala recenzi na dva produkty od Havlíkovy přírodní Apotéky. Tahle značka mě opravdu zaujala natolik, že bych chtěla vyzkoušet i něco dalšího. Na jejich e-shopu se mi moc líbily dárkové kazety ve vzhledu knih, ale tato nabídka už aktuálně taky není k dostání, takže to má Ježíšek zase o něco jednodušší a může vybírat jenom z výše zmíněných přání nebo vymyslet něco sám :) 

Všechny tyto věci by mě potěšily, ale nebudu zklamaná, když pod stromečkem nic z toho nenajdu. Postupem času člověk opravdu dospěje k tomu, že Vánoce nejsou jenom o materiálních darech. 

Ale přece jenom mě zajímá, po čem letos toužíte Vy? :)

Krásný adventní čas!

14 komentářů:

  1. Já jsem letos Ježíškovi napsala o Fitness Diář, vůni Dare od Guess a kartáč z kančích štětin :) Líbí se mi Tvé přání

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Fitness diář jsem taky koukala, vypadá skvěle, ale v té době už jsem měla pořízený právě ten od holek z a Cup of Style, tak třeba příští rok :)

      Vymazat
  2. Máš krásná přání, tak ať se splní:-) Za dárkovou poukázku bych se nezlobila, byla by to příjemná změna nemuset platit kartou nebo bankovkama:-D Já mám letos vybraných pár produktů od NYX a Revlonu a novou žehličku na vlasy, tak uvidím, jestli něco z toho najdu pod stromečkem:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kosmetiku od Nyx bych taky chtěla vyzkoušet, tak třeba si časem udělám něčím radost :) Určitě ti ježíšek donese něco, s čím budeš spokojená. Krásné Vánoce :)

      Vymazat
  3. Samé pěkné věci, nevadilo by mi něco z toho dostat :D Já si letos nepřála nic, tak se nechám překvapit. Ale čekám, že mi mamka dá nové chlupaté bačkory, které už mají na chalupě odslouženo a taky jedno pyžamo nedávno letělo do koše, tak snad... :D Jinak by mi udělala radost jakákoliv kosmetika, ale tu si musím kupovat sama :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak bačkůrky a pyžamo jsou taky super dárky, já čím jsem starší tím víc oceňuji právě měkké tyhle měkké dárky, které jsem jako malá nesnášela :D

      Vymazat
  4. Skvelý wishlist. :) Tento rok vobec netusim co by som chcela :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak aspoň budeš mít překvapení, to je taky super :)

      Vymazat
  5. Havlíkovu přírodní apotéku jsem si taky úplně zamilovala! :)
    Sim in the Bubblegum
    VÁNOČNÍ GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je super, chtěla bych jejich sortiment v budoucnu více prozkoumat. Zatím mám Bio český krém a makadamiový olej a jsem nadšená! :)

      Vymazat
  6. Jů, super wishlist! Já si letos přeji nějaký nábytek z Ikei a kosmetiku :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nábytek z Ikey mám ráda, tam si vyberu vždycky. Kdyby bylo jenom po mém, tak odsud mám všechno :D

      Vymazat
  7. Hezký výběr, vosky YC jsem ještě nezkoušela, ale v budoucnu bych si sama ráda nějaký koupila :D :) Jinak podobné dárečky ráda věnuji!
    Tvůj blog se mi moc líbí, dávám odběr :)
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou super, krásně provoní interiér, určitě doporučuji. Jee, ty jsi milá, děkuji! :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)