sobota 3. prosince 2016

Šampon Klorane pro barvené vlasy s výtažkem z granátového jablka

Zdravím Vás holky! :)

Před nějakou dobou byla na portálu Blogerky.cz možnost vyzkoušet vlasovou péči od značky Klorane. Od této značky jsem už v minulosti měla jeden šampon se kterým jsem byla moc spokojená a proto jsem neváhala a do výzvy se zapojila. Měla jsem štěstí, byla jsem vybrána a dnes bych vám ráda sdělila své první dojmy ze šamponu a kondicionéru s výtažkem z granátového jablka.


Velmi mile mě překvapil samotný balíček. Kromě šamponu obsahoval i miniaturu kondicionéru, spoustu prospektů týkající se nové vlasové řady i samotné značky Klorane a plátěnou tašku. Musím velmi pochválit vzhled produktů, moc se mi líbí a v koupelně se hezky vyjímají.
Šampon z této řady je určen na barvené vlasy a měl by působit proti vymývání barvy. Po čtrnácti dnech používání by barva měla být oživená, dlouhotrvající a zářivá. Navíc neobsahuje sulfáty, což je jistě dobrá zpráva pro všechny milovníky přírodní kosmetiky. Samotný šampon by měl fixovat barvu, šetrně vlasy umýt a dodat jim lesk a navíc intenzivně obnovovat vlasy. Tento šampon má i vlastní slogan, který zní: "Myje vaše vlasy, ne barvu." To se mi moc líbí, ikdyž je to jen drobný detail, ale právě tyhle detaily dodávají věcem přidanou hodnotu :).
Šampon má hustější krémovou konzistenci, výborně se s ním pracuje a velmi dobře pění. Aktuálně ho používám v kombinaci s balzámem ze stejné řady. Balzám má poměrně hutnou konzistenci a musím přiznat, že jsem se bála, aby mi vlasy nemastil, ale tahle obava se ukázala jako úplně zbytečná. Po použití obou těchto produktů jsou vlasy velmi dobře umyté, jdou výborně rozčesat a navíc mám pocit, že jsou i objemnější, což je funkce, kterou u šamponů neustále vyhledávám, protože moje vlasy mají tendenci lehce zplihnout, což se mi nelíbí. Proto mě tenhle šampon hodně zaujal a zatím jsem s ním maximálně spokojená. Používám ho druhý týden, takže zatím nechci předbíhat, ale vypadá to, že to bude oblíbenec. Co se týče ochrany barvy, tak to zatím nijak nepozoruji, více vám řeknu až tuhle dvojku spotřebuji. Moc se mi líbí parfemace této řady, která je nasládlá, ale příjemně, nečekejte žádný bolehlav. Za sebe dávám palec nahoru, oba dva produkty mě hodně zaujaly a používám je moc ráda. Celkově je mi tato značka velmi sympatická a já bych rozhodně v budoucnu chtěla prozkoumat jejich sortiment trošku blíže.   
Pokud vás značka Klorane taky zaujala, můžete kouknout na jejich web, myslím, že z jejich sortimentu si vybere určitě každý a byl by to i hezký dáreček k blížícím se Vánocům :)


Co vy a značka Klorane? Máte tip na nějaký produkt, který je váš oblíbený a stojí za vyzkoušení?

Těším se na vaše tipy, krásný víkend! ✰

4 komentáře:

  1. O značce jsem už četla, ale minulá vlna recenzí, kterou si pamatuju, byla řada mangová (pokud se nepletu) :) Už tenkrát mě to zaujalo a teď ještě víc, časem bych taky ráda něco zkusila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem měla šampon s výtažkem z pouštní datle a byl super. Teď mě ještě hodně zaujala modrá objemová řada, tu bych ráda časem vyzkoušela :)

      Vymazat
  2. Od značky Klorane jsem měla jen suchý šampon a moc mně neoslovil, Batiste šampony jsou nejen levnější, ale i lepší. Ale jinak jsem na značku nezanevřela, určitě si něco na zkoušku pořídím:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Suchý šampon jsem neměla, tam mám ráda taky Batiste, ale klasické tekuté jsem měla už dva a oba mi moc vyhovovaly. Tak snad budeš taky spokojená :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)