úterý 6. prosince 2016

Spotřebováno - listopad

Zdravím Vás moje milé čtenářky! :)

Advent je v plném proudu, ale já bych se dnes ještě ráda ohlédla za listopadem a řekla vám něco málo o kosmetice, kterou jsem právě v tomto měsíci spotřebovala. Celkově jsem se podívala na dno dvanácti kouskům kosmetiky + dvěma vzorečkům. Musím říct, že spotřebovávat se mi teď daří a těší mě to. Už to taky bylo potřeba, protože mám velké zásoby sprchových gelů a tělových mazadel a řekla jsem si, že dokud se všech nezbavím, tak si nové nepořídím, což je pro mě utrpení...protože všechny ty limitované edice a slevy, no určitě mě chápete.. :D Ale dost rozjímání, jdeme se věnovat dnešnímu článku.



Šampon Gliss Kur Ultimate Color - 5/5
Tenhle šampon jsem měla v DM boxu a samotnou by mě ani nenapadlo si ho pořídit. Spíš se orientuji na šampony regenerační a objemové. Moc jsem od něj nečekala, ale velmi mile mě překvapil. Měl krémovou hustější konzistenci a parfemaci jako profesionální vlasové přípravky. Stačilo ho maličko, výborně pěnil, vlasy dobře umyl a navíc po něm byly krásně nadýchané, lesklé a zaznamenala jsem i větší objem. Byla jsem s ním maximálně spokojená, nemám mu co vytknout a klidně bych si ho v budoucnu opět pořídila.

Pěna do koupele Balea - 5/5
Tyhle pěny od Baley v hnědém obalu zbožňuji a kupuji si je stále dokola. Tahle byla super, stejně jako její levandulová sestřička. Poměr cena vs. kvalita je super a já ji rozhodně nemám naposledy.

Sprchový gel Oriflame - 4/5
Díky svěží vůni a peelingovým zrníčkům jsem ho ráda používala zejména v letních měsících. Dobře pěnil a při použití provoněl celou koupelnu. Nijak extrémně nevysušoval, naopak byl příjemný. Není to nutnost, kterou bych musela mít nutně znovu, ale ostatní parfemace bych vyzkoušela celkem ráda. Celkově mezi sprchovými gely nevidím moc rozdíly a nemám na ně žádné extra požadavky.


Roztok na čočky Opto Soak - 5/5
Klasika, která se tady objevuje už po x-té. Doporučuji a kupuji opakovaně již několik let.

Intimní gel Lactacyd Fresh  - 4/5
Byl fajn, příjemný, měl svěží parfemaci a byla jsem s ním o trochu spokojenější než s jeho oranžovou variantou. Klidně si ho pořídím znovu.

Antiperspirant Adidas Adipure - 1/5
Měla jsem ho kdysi v miniatuře a docela mě zaujal, proto jsem se rozhodla pro koupi plného balení. Musím, ale říct, že mi vůbec nevyhovoval a já ho pasuji na propadák roku 2016! Normálně se moc nepotím, ale s tímto přípravek jsem se snad potila ještě jednou tolik než běžně, vůbec nezabraňoval pocení a navíc ani zápachu. Nedokázal mě ochránit ani při běžném dni, natož při zátěži. To už jsem se cítila lépe, když jsem použila Baleu za pár korun nebo když jsem nepoužila vůbec nic. Za mě prostě ne a už ho nechci nikdy víc vidět.

Balzám na nohy Weleda - 4/5
Byl moc příjemný, měl krásnou vůni, nohy po něm byly hebké, ale přece jenom mi krémy od Avonu vyhovují ještě o trochu více. Psala jsem o něm samostatný článek.


Oční gel s výtažky z černého kaviáru Avon - 3/5
Jsem ten typ, který musí mít doma vždy nějaký oční gel. Ne proto, že bych chtěla nějak redukovat vrásky nebo kruhy pod očima, ale když dlouho pracuji na počítači a mám unavené oči, tak ráda osvěžím své oční okolí a ulevím očím právě nějakým očním gelem. Nevidím mezi nimi moc rozdíl, tenhle dobře chladil, hezky se roztíral a navíc v sobě obsahoval ještě takové malé třpytivé částečky, takže okolí očí poměrně dobře projasnil. 

Hydratační krém s UV filtry Ryor - 5/5
O tomto přípravku jsem psala samostatný článek, kde jsem ho trochu peskovala za složení, ale musím říct, že nakonec jsem s ním byla moc spokojená. Výborně se nanášel a roztíral, pleť po něm byla krásně vyživená, vypadala dobře a navíc byla ochráněná před sluníčkem. Super byl i mechanismus s vysouvacím dnem, díky kterému jsem krém opravdu vypotřebovala do poslední kapky. V budoucnu bych si klidně pořídila další pleťový krém od této značky.

Micelární voda Yves Rocher - 5/5
I na tento produkt jste nedávno mohli číst samostatnou recenzi. S touto micelárkou jsem byla maximálně spokojená, dokázala si poradit jak s pleťovým, tak i očním makeupem bez jakéhokoliv štípání v očích a vysoušení pleti. Nemám jí co vytknout.

Okurková slupovací pleťová maska Freeman - 1/5
Pleťové masky od této značky mám obecně docela ráda, ale tohle je vyjímka. Maska byla strašně lepivá a nezaschla ani po 40 minutách. Tím pádem nešla z pleti vůbec sloupnout, neudělala žádný efekt a navíc byla pleť lepivá i po opláchnutí vodou. Za mě rozhodně ne.


Makeup Maybelline Dream Satin liquid - 1/5
Kdysi jsem o něm psala samostatný článek, ale poslední zhruba rok mi už jenom leží nepoužívaný v šuplíku. V lahvičce ho zbývala asi čtvrtina a já teď preferuji BB a CC krémy, takže bylo na čase ho vyhodit. Když jsem ho používala, tak jsem s ním nebyla moc spokojená. Byl na pleti strašně vidět, včetně jednotlivých tahů štětcem a hodně zalézal do pórů a celkově zvýrazňoval nedokonalosti pleti. Bylo nutné dát si s ním při aplikaci opravdu hodně práce. Jinak si už moc nepamatuji, jaký byl, ale vím, že bych si ho znovu určitě nepořídila a nebavilo mě ho používat.

Vzorek krému Yves Rocher a Vichy - 3/5
Oba dva krémy měly hutnější konzistenci, kterou u pleťových krému preferuji a zdály se být fajn. Nicméně mi každý vzoreček vystačil na jedno použití a z toho nic nepoznám, takže těžko soudit.

A jsme na konci. Co jste v uplynulém měsíci spotřebovaly Vy? Máte zkušenost s některým z produktů? :)

Moc se těším na Vaše komentáře, krásný den!

12 komentářů:

  1. Yves Rocher miceralka je fajin raz sa stalo že ma zaštípalo v oku ale inak vôbec možno sa mi vtedy viac dostala do oka mám kupene aj druhé balenie lebo si poradí zo všetkým:) Ten očny krem od avonu ma lákal ale ja radšej používam kokosový olej alebo mandľový krém pod oči:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Micelární vodu jsem taky měla moc ráda a přemýšlím o opětovné koupi. Vidíš, kokosový olej mě vůbec nenapadlo používat místo očního krému, díky za tip! Určitě to zkusím :)

      Vymazat
  2. Okurkovou masku jsem nezkoušela, ale četla jsem na ní právě dobré recenze. Já moc slupovací masky nemusím a vlastně ani značka Freeman mě nezaujala. Na Adidas můj názor znáš z mého spotřebováno, škoda, že ti nesedl :( Od Oriflame jsem ze stejné řady měla kdysi sprcháč a byl fajn, tělového spreje jsem celkem měla snad 2 nebo 3 balení a to poslední mám načaté už šíleně dlouho, tak doufám, že jej v létě konečně dodělám :D Mám tu parfemaci moc ráda, mám ji spojenou se sportem, ale už mě nějak omrzela. A jako bys mi mluvila z duše, obří zásoby sprcháčů a tělových mazadel :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem na ní právě taky slyšela dobré ohlasy, ale zklamala mě na plné čáře. Jsem ráda, že jsem ji od kamarádky dostala jenom v tomhle jednorázovém balení. S těma zásobama to fakt musím vydržet a nic nekupovat, mám tady asi deset sprcháčů :D

      Vymazat
  3. Super článek, jen k té pěně do koupele Balea, mám je moc ráda, pravidelně si je kupuji, ale nedávno jsem stejnou dopotřebovala a na zimu či chladný podzim nesedla, ideální na osvěžující teplé počasí, to to za mě. :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já to mám úplně naopak :D Mně se právě skvěle hodí na zimní období, cítím z ní jehličí a pomeranč :)

      Vymazat
  4. To je drsné rozhodnutí nekupovat si nic jiného dokud nespotřebuješ zásoby, soucítím s Tebou, já bych tohle nevydržela, mně by to utýralo:-D Kdysi jsem měla ten sprchový gel od Oriflame, moc hezky voněl, parfemaci malin a máty má v nabídce i Yves Rocher, jestli se nepletu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já musím omezit aspoň ty tělová mazadla a sprcháče, to už je opravdu neúnosné, mám tady ještě loňské vánoční limitky a tímhle stylem bych se k nim nedostala nikdy :D Ano, maliny a mátu od YR jsem kupovala kamarádce k narozeninám, vůně je to sladší než od Oriflame, ale taky moc příjemná :)

      Vymazat
  5. Ten oční gel zrovna používám, taky ho mám docela ráda :-)
    Pěnu Balea mám zrovna rozpoužívanou levandulovou a po pravdě, jsem asi už moc rozmazlená Lushem, ale prostě mě nebaví. Nemůžu na ni v podstatě říct nic špatného. Dobře pění, dlouho vydrží (stačí malinko), pěkné balení, docela i ta vůně je fajn, i když znám hezčí levandulovou vůni :-) Ale prostě je nudná, nebaví mě...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě naopak baví hodně a její používání si užívám, možná je to proto, že jsem ještě nezkoušela Lush :D Ale vypláznout za pěnu do koupele jen tak třeba čtyři stovky je pro mě zatím nemyslitelné a myslím, že se to jen tak nezmění. To raději ty penízky investuji do pleťové péče nebo dekorativky :)

      Vymazat
  6. Lactacyd jsem právě dopotřebovala ten s oranžovým potiskem, super produkt :). Sprcháč z Oriflame jsem měla taky, zbožňovala jsem verzi i levanduli, tělo vždy tak dlouho vonělo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě levandulovou verzi bych chtěla určitě v budoucnu vyzkoušet, protože této vůně se na podzim a na zimu nemůžu nabažit :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)