pondělí 19. června 2017

CC krém Max Factor

Zdravím Vás moje milé čtenářky!

S teplejším počasím ráda vyměňuji hutné krycí makeupy za lehčí makeupy nebo BB krémy. Když už se moje pleť trochu opálí, tak se mi docela líbí i bez makeupu, pouze ráda něčím sjednotím tón pleti. Loni jsem si vybrala CC krém od značky Max Factor, ale protože na mě byl v zimě tmavší, tak na něj přišla řada až teď. A jak jsem s ním spokojená? :)


Podle oficiálního popisu výrobce by měl tento CC krém poskytovat maximální možnou úroveň krytí pleti a sjednocení jejího odstínu. Chrání pleť faktorem SPF 10 proti negativním vlivům UV záření a zajišťuje bezchybnou a přirozeně vypadající pleť. Pleť by po jeho použití měla být hladká, vyhlazená a optimálně hydratovaná. Navíc kromě jiného obsahuje rakytníkový olej, jojobový olej, glycerin, kyselinu mléčnou a výtažek z okurky, to zní dobře ne? 
A teď už něco k mým dojmům. Hodně se mi líbí jednoduché černé minimalistické balení, nevadí mi ani šroubovací uzávěr. CC krém mám v odstínu 75 Tanned, pokud jste úplné bledulky, tak vám sedět nebude, ale na již opálenou pleť je super. Má takovou mírně našlehanou řidší konzistenci, skvěle se nanáší a zapracovává do pleti. Já používám k aplikaci navlhčenou houbičku na makeup. Musím říct, že krásně splyne s pletí, nevytváří mapy a velmi dobře kryje. Krytí bych rozhodně neoznačila za plné nebo maximální, např. vystouplý zarudlý pupínek nebo tetování určitě neschová, ale nějaké menší flíčky nebo pigmentové skvrnky lehce zakryje. Já osobně bych krytí s klidným svědomím označila za střední. Pleť vypadá po jeho použití přirozeně zdravě a svěže. Navíc pleť není opravdu vůbec vysušená, naopak se mi zdá i mírně vyživená. Já mám smíšený typ pleti a během dne nemám problém s nijakým výrazným maštěním T-zóny nebo naopak zvýrazňováním suchých míst na pleti. CC krém mi vydrží na obličeji celý den, večer mám ještě co odličovat a pleť vypadá prostě dobře. Navíc se mi líbí i přítomnost ochranného faktoru, teď na léto je to ideální.
Já jsem si tenhle produkt zamilovala, moc ráda ho používám a nenašla jsem na něm nic, co by mi vadilo. Dokonce začíná šlapat na paty mému milovanému CC krému Bourjois, který u mě byl doposud na prvním místě, ale nyní se dělí o první příčku s tímhle zástupcem od Max Factor. Pokud rády používáte BB a CC krémy, tak určitě doporučuji vyzkoušet, myslím, že nebudete zklamané.


Co Vy a BB / CC krémy? Máte je rády? Používáte je? Pokud ano, jaký je Váš oblíbený? Dobrých tipů není nikdy dost :)

Krásný den! 

4 komentáře:

  1. Dík za tip :) Momentálně nemám nic podobného, jen jeden makeup, který ale stejně nepoužívám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je zase super, že se objedeš i bez jakéhokoliv podkladu. Já prostě do práce a mezi lidi potřebuji mít pocit, že je má pleť alespoň něčím sjednocená, cítím se tak lépe, ikdyž to zní asi divně :D

      Vymazat
  2. Já jsem ještě neměla žádný CC krém:-D Ale BB krémů jsem už měla víc, zrovna teď zkouším BB od Vichy z té řady Idealia a na to, že kolik stál, tak mně dost zklamal. Ale chci si pořídit ten CC od Bourjois, třeba to bude to co hledám:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad ti bude ten od Bourjois vyhovovat, ale já věřím, že ano, nečetla jsem na něj snad žádnou negativní recenzi, naopak :) Já jsem měla z té Idealia řady vzorečky pleťových krémů a tak jsem nebyla vůbec nadšená.

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)