úterý 13. června 2017

Spotřebováno - květen

Zdravím Vás holky!

Dnes přicházím s posledním restem z uplynulého měsíce a ráda bych vám ukázala, jakým kosmetickým produktům jsem se v květnu podívala na dno. Celkem se jedná o třináct produktů + několik vzorečků. Dala jsem si už dávno takovou malou osobní výzvu a to, že nový lak na nehty si koupím až když se mi podaří nějaký z mých zásob spotřebovat. Ta chvíle právě nastala a dokonce už tady mám vypotřebovaný další lak do spotřebované kosmetiky za červen, takže se můžu v drogerii dívat hned po dvou nových lacích :D. Tuhle malou osobní challenge jsem si dala hlavně proto, že těch laků doma mám opravdu hodně, ale stejně používám pořád podobné odstíny dokola.



Aussie Miracle Shine šampon - 3/5
Od přípravků na vlasy značky Aussie jsem čekala zázraky, protože jsem na ně četla velkou chválu a to, jak si je holky vozily z USA, když u nás ještě nebyly dostupné. Tenhle šampon se mi ale zdál průměrný. Pěkně voněl a vlasy dobře umyl, ale druhý den už byly u kořínků zmaštěné a vypadaly jako po použití každého jiného šamponu. Obyčejný šampon, který na mých vlasech zázraky nedělá, čekala jsem něco víc a znovu ho nepotřebuji. Doma mám ještě šampon na objem a ten se mi zdá lepší.

Tří-minutová maska na vlasy Aussie - 3/5
Mám na ni podobný názor jako na výše zmíněný šampon. Dobře voněla, měla příjemnou konzistenci, vlasy po jejím použití byly hladké, dobře se rozčesávaly, ale nic navíc, žádný zázrak.

Gel na holení Gillette Satin Care Olay - 5/5
Dokonalý gel na holení, dostal se i do zimních oblíbenců. Mám moc ráda gely na holení od Baley, ale tenhle je ještě tak o dva levely výše. Výborně pění, takže ho stačí opravdu maličko, pokožku nevysušuje - naopak bych řekla, že byla po použití i mírně hydratovaná. Navíc nádherně sladce voněl. Rozhodně ho nemám naposledy a nemám mu co vytknout.


Deodorant Dove - 5/5
Deodoranty této značky patří mezi mé nejoblíbenější a ani tento s parfemací citrónové trávy nebyl vyjímkou. Dobře ochránil před pocením a zápachem. Vůni jsem ze sebe cítila při pohybu paží celý den. Navíc se mi líbí, že při aplikaci nedělá v podpaží mokrý efekt. Kupuji si je stále dokola a zatím to nehodlám měnit.

Sprchový gel Dove - 5/5
Opět další skvělá záležitost. Poslední dobou nějak začínám přicházet na chuť značkám Dove a Nivea, které mě paradoxně nikdy dříve ve stojanech drogerií nezajímaly a považovala jsem je za obyčejné, nudné značky. Tenhle sprcháč byl super, měl krémovou konzistenci, nevysušoval, výborně pěnil a voněl jako čistě vyprané prádlo. Klidně bych si ho pořídila znovu.

Deodorant B.U. - 1/5
Měla jsem ho kdysi v nějakém DM boxu a spotřebovala jsem ho teprve teď, to o něčem svědčí. Byl hodně výrazně parfémovaný, při aplikaci působil až dusivě. Před pocením mě nedokázal ochránit, ani jsem ho ze sebe během dne necítila. Měla jsem ho jako nouzovku v práci, ale znovu už ho nechci. Nezaujal mě a nebavilo mě ho používat.

Intimní gel Chilly - 4/5
Klasický intimní gel, který dobře fungoval, nemůžu proti němu říct nic špatného. Kdysi jsem měla i tu jejich zelenou "svěží" variantu, která mi nejspíš vyhovovala o trochu víc, ale doporučit bych mohla oba dva. Navíc se mi moc líbí praktické balení s pumpičkou.


Koupelový koncentrát Tetesept - 4/5
Měla jsem doma několik verzí a záleží pouze na vůni, jinak vlastnosti mají všechny shodné. Velmi dobře obarví a provoní vodu, ale nečekejte, že budou pěnit. Tahle vůně byla hodně příjemná, taková svěží, orientální, bylinková. Pokud si na podobné blbinky do vany potrpíte, tak můžu určitě doporučit.

Dvoufázový odličovač Yves Rocher - 4/5
Používala jsem ho k odlíčení očí a fungoval dobře. Pěkně stáhl oční makeup včetně řasenky, aniž by nějak štípal v očích nebo je jiným způsobem dráždil. Také se mi líbilo, že nezanechával na pleti extrémně mastný film, ale olej se do pleti rychle vsákl. Nemůžu proti němu říct nic špatného, ikdyž úplně top to pro mě není. V nějaké akci bych si ho ale klidně pořídila znovu. Samostatná recenze zde.

Intimní ubrousky Nivea - 5/5
Rozhodně nejlepší ubrousky určené na intimní partie jaké jsem kdy měla. Tuším, že Nivea má v nabídce tři verze - tuhle zelenou, modrou a růžovou. Já jsem byla z této zelené varianty nadšená - krásně, ale přirozeně a nenásilně voněla, dodala mi pocit svěžesti a čistoty. Prostě splnila všechno, co od podobných produktů očekávám. Doma mám nyní modrou verzi a je taky super. Rozhodně je zkuste, je to to nejlepší co jsem dosud vyzkoušela.

Nivea Lip butter - 5/5
Jedná se už o moje druhé máslíčko - první jsem měla v malinové verzi, tohle je kokosová verze, kterou u nás bohužel zatím stále neseženete. Tyhle produkty mám moc ráda a uvažuji o koupi dalšího třetího balení, což už o něčem vypovídá. Balzám má opravdu takovou hutnou krémovou konzistenci, ale přesto se dobře nanáší a roztírá, při kontaktu s teplými rty nebo prsty změní konzistenci a jakoby taje. Já balzám aplikuji tak, že si do kalíšku obtisknu rty a následně promnu horní a spodní ret spolu, nerada sahám do balzámků prstem. Funguje opravdu výborně, nelepí, krásně rty hydratuje, vyživí a vytvoří na nich ochranný film. Psala jsem o něm i v oblíbencích.


Micelární čistící gel Sephora - 1/5
Měla jsem pouze vzoreček, ale na jeho základě bych si plné balení rozhodně nepořídila. Gel vůbec nepěnil, tím pádem nešel pořádně nanést a nic nedělal. Nakonec jsem musela použít jiný gel, který běžně používám, protože účinek nebyl vůbec žádný.

Denní krém Sephora - 3/5
Slyšela jsem na něj velmi pozitivní recenze, mám doma ještě jeden vzoreček, tak uvidíme potom. Zatím můžu říct jenom to, že je to velmi příjemný krém, který pěkně nenásilně voní, dobře se nanáší a vstřebává, na pleti je příjemný.

Sprchový krém Sephora - 1/5
A máme tady další propadák ze zastupců Sephora vzorečků. Jednalo se o velmi velmi hutný krém, který konzistencí připomínal zubní pastu - prostě váleček tuhého krému, který drží po vymáčknutí tvar. Kupodivu docela dobře pěnil, ale stejně mi tenhle vzoreček nevystačil ani na jedno umytí. Navíc se mi nelíbila ani parfemace. Tenhle produkt bych si určitě nepořídila už jenom kvůli té zvláštní struktuře.

Tělový krém Loccitane - 2/5
Obyčejné řídké tělové mléko, které mě ničím nezaujalo. Např. tělová mléka od Dove mi udělají x-krát lepší službu a stojí několikanásobně méně. Znovu nepotřebuji.

Lak na nehty Colleen - 4/5
Tenhle lak jsem si pořídila kdysi v Teta drogerii a fungoval opravdu skvěle. Taky se několikrát dostal do oblíbenců. Trošku mi trvalo než jsem si zvykla na výraznější alkoholový zápach při nanášení, ale lakoval se dobře, kryl už v jedné vrstvě a na nehtech mi vydržel neporušený asi pět dní, což je na moje poměry opravdu hodně. Velmi ráda jsem ho používala na nehty na nohou, protože tam mi vydržel bez poškození až dokud nehet neodrostl. Pokud je v drogerce tahle značka ještě dostupná, tak se ráda podívám po jiných odstínech.

Makeup Bourjois Healthy Mix - 4/5
Psala jsem o něm nedávno samostatný článek, takže jenom stručně. S tímto makeupem jsem byla moc spokojená, měl střední krytí, dobře se nanášel, na pleti byl příjemný, vypadal dobře, nedělal fleky ani nezvýrazňoval suchá místa, ani jsem se po něm rychleji nemastila. Jediné co by mohlo být trošku lepší je výdrž a otěruodolnost, ale jinak super.

Máte zkušenost s některým ze zmíněných produktů? Těším se na Vaše reakce :)

Krásný den!

7 komentářů:

  1. Pěkná spotřeba :) Dove antiperspirant nebudu komentovat, snad jen, že u mě stále vede vůně Original, která mě jako jediná nikdy neomrzla :D A jsem ráda, že nejsem jediná, kdo si z Aussie nekecnul na zadek. Já teda měla řadu na dlouhé vlasy, ale stejně. Za ty peníze a slávu... :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem deodorant s Original vůní nikdy neměla, ale už ho mám v zásobách, tak se těším až se k němu dostanu. Ale líbí se mi všechny jejich parfemace, jsou takové čisté a přirozené. No přesně tak, čekala jsem něco extra a to se bohužel nekonalo. Třeba časem v nějaké akci vyzkouším zase jinou řadu, ale za plnou cenu už bych si Aussi produkty rozhodně nekoupila.

      Vymazat
  2. Gely na holení Gilltte jsou moc fajn, taky mi přijdou lepší než ty Baleácké, ale ne vždy jdou sehnat v akci a za plnou cenu se mi je kupovat nechce, tak v takovém případě vítězí ty Baleácké, ty jsou za pár korun pořád. Chilly gely jsem měla ve všech verzích, ale ta zelená mi vyhovovala nejvíc.
    Ohledně těch laků, tam jsem zjistila, že je spíš než vypotřebovávám tak vyhazuji, třeba proto, že změnily konzistenci atd, zrovna nedávno jsem dělala čistku a dost jich šlo z kola ven. Dobrý pocit mám z toho, že jsem si od té doby nekoupila žádný další, ale nepochybuji, že je to jen otázkou času, než to nevydržím a začnu zase kupovat:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tenhle názor na holící gely s tebou úplně sdílím, mám to stejně. Tak je potřeba si občas udělat radost :D Já už mám dlouho zálusk na pár odstínů od Trend it up, tak nejspíš padne volba na ně :)

      Vymazat
  3. Můžu doporučit i gel na holení Astrid :). Peti, sprcháče Dove miluju, protože tělo mi pak krásně voní dlouho a je takové hebké. Děkuju za tip na intimní ubrousky, já zatím používám ty z Kauflandu za pár korun a jsou taky super

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, o Astrid gelu jsem na blozích četla a rozhodně ho chci časem taky zkusit. Z kauflandu jsem možná taky kdysi intimní ubrousky měla, ale nevím, nechci kecat :D Každopádně na tyhle Niveácké nic nemá :D

      Vymazat
  4. Gel na holení vypadá dobře, taky dávám přednost těm z DM, ale poslední dobou mě hlavně díky pozitivním recenzím láká i Astrid :) Jinak ke sprchovým gelům Dove nemám co dodat, jsou dokonalé. Vzhledem k tomu, že s blížícím se létem vzrůstá spotřeba žiletek, pěny i času bych se chtěla zeptat, jestli jste někdo nebyl na této epilaci a pokud ano, kolik si myslíte, že tím ušetříte času? Na svém webu píšou 70 hodin za rok, což je dost...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)