čtvrtek 10. srpna 2017

Spotřebováno - červenec

Zdravím Vás holky!

Dnes bych Vám ráda ukázala, jaké kosmetice jsem se v uplynulém měsíci podívala na dno. Tentokrát se mi dařilo, povedlo se mi spotřebovat celkem sedmnáct kusů kosmetiky. Jsem ráda, že jsem vyřadila i pár produktů z dekorativní kosmetiky, které už stejně nepoužívám, nejsem s nimi spokojená a jenom mi doma zabírají místo. Tak příjemné čtení! :)



Suchý šampon Balea - 3/5
Produkt, ze kterého mám rozporuplné pocity. Je určen pro brunetky, tudíž by obsah měl být hnědý, ale z počátku používání mi dělal na vlasech nevzhledný bílý povlak a efekt nebyl nic moc. Zařekla jsem se, že už ho používat nebudui, ale neměla jsem doma nic jiného, tak jsem po něm v nouzi sáhla a ejhle, asi od poloviny balení fungoval dobře, pěkně vlasy zbavil mastnoty a dodal jim i trochu objemu, navíc nedělal ani ty bílé fleky. Nevím, jak si to mám vysvětlit, ale každopádně už ho znovu nepotřebuji.

Tužidlo Taft - 5/5
Laky na vlasy a tužidla od této značky mám obecně ráda a ani tenhle produkt nebyl vyjímkou. Fungoval dobře, vlasy neslepoval, ani nezatěžoval.

Lak na vlasy Balea - 4/5
Můj první lak na vlasy od této značky a musím říct, že nebyl vůbec špatný. Vlasy dobře zafixoval a nijak zvlášť neslepoval. Přece jenom mám ale o trošku radši laky Taft, které mi víc voní, ikdyž to u stylingových produktů na vlasy není zas tak podstatné, ale je to příjemný bonus.


Tělové mléko Nivea - 4/5
Jednalo se o opravdu výživné tělové mléko. Mělo hutnější konzistenci, ale šlo dobře rozmazat. Na kůži zanechávalo mírný pocit mastnoty, takže trošku déle trvalo než se vstřebalo. Nicméně schopnost hydratace byla výborná a na zimu bych ho volila klidně zas. Navíc se mi moc líbí vůně klasické modré Nivey.

Pěna na holení Syrine 4 her - 2/5
Jednoduše mě nebavila. Upřednostňuji gely před pěnami, tahle nebyla vyloženě špatná, ale tenhle typ produktu prostě není pro mě. Nelíbila se mi vůně, po několika použitích se navíc rozbila pumpička. Pozitivní je, že pěna nijak nevysušovala a nedráždila pokožku holených partií.

Maska na vlasy Balea - 5/5
Tohle je naopak produkt, který mě bavil moc. Maska nádherně voněla a vůně se mírně držela ve vlasech i po umytí a vysušení. Měla příjemnou konzistenci, vlasy po ní šly velmi dobře rozčesat a nebyly nijak zatížené. Pro běžné použití fajn, ale roztřepené konečky a poškozené vlasy rozhodně nespasí. Nicméně pro mě jako běžného nenáročného uživatele velmi příjemná záležitost a ráda si ji v budoucnu koupím znovu.


Micelární voda Nivea -5/5
Psala jsem o ní samostatný článek. Byla skvělá, na pleti nepěnila, dobře se mi s ní pracovalo. Krásně odlíčila jak pleťový, tak oční makeup, pleť nevysušovala, v očích neštípala ani je nijak nedráždila. Byla jsem s ní maximálně spokojená a určitě bych si ji v budoucnu pořídila znovu.

Čistící pleťová pěna Balea - 2/5
Odličovací a čistící pěny mám na obličej moc ráda. Tahle od Baley byla určená pro suchou a citlivou pleť a bohužel mě neoslovila ani mě nebavilo ji používat. Pěna byla velmi jemná, téměř hned se roztékala a nedržela tvar, tím pádem se s ní špatně pracovalo. Zvládla z pleti odstranit běžné nečistoty, ale s makeupem si neporadila. Znovu už ji nechci.

Sprchový gel Havlíkova Apotéka - 2/5
Měl velmi řídkou konzistenci, zvláštně voněl a především téměř vůbec nepěnil, což je důvod proč jsem ho nepoužívala ráda a nebavilo mě to. Jinak musím říct, že hydratační účinky super, vůbec jste se po použití nemusely mazat tělovým mlékem, ale mě ty nepěnivé sprcháče prostě nebaví. Za mě ne. Psala jsem o něm i samostatnou recenzi.

Noční krém Alverde - 5/5
Tenhle krémík s výtažkem z bio růže je určen pro suchou pleť a byl super. Měl hutnější konzistenci, moc hezky voněl, krásně pleť vyživil, byla jemná na dotek a na obličeji byl moc příjemný. Používala jsem ho moc ráda, nemám mu co vytknout a doporučím ho i vám. Samostatný článek zde.


CC krém Max Factor - 5/5
Výborný produkt z drogerie o kterém se bohužel moc nemluví. Velmi mile mě překvapil, kupovala jsem ho loni ve slevě, když se v DM drogerii likvidoval stojan této značky. Nic moc jsem od něj nečekala, ale opak byl pravdou. Měl lehce našlehanou konzistenci, výborně se nanášel, krásně splynul s pletí, kterou sjednotil, nedělal fleky a obličej udržel v pěkném stavu celý den. Samostatný článek zde.

Kompaktní pudr Trend it Up - 5/5
Další skvělý úlovek z drogerie. Psala jsem o něm samostatný článek, takže stručně. Krásně zafixoval makeup, zmatnil pleť, nezvýrazňoval nedokonalosti ani suchá místa a vydržel dlouho jak na pleti, tak v balení. To prostě potřebujete. Pokud nebudete vědět, po jakém pudru v drogerce sáhnout, tak doporučuji rozhodně tenhle.

Parfém Bel'amour - 2/5
Dostala jsem ho od kamarádky a měl by být snad z Pepca. Nebyl to můj šálek kávy, ale na přestříknutí ven se psem dobrý. Při aplikaci byl hodně cítit alkohol, ale ten se vstřebal, na kůži zůstala už jenom květinová vůně, ale spíše taková umělá. Výdrž tak asi hodinku. Nic pro mě, mám raději jiné produkty.


Tekuté oční linky Pupa - 3/5
Upřímně černou tekutou linku používám pouze sporadicky. Většinou volím kajalové barvené linky nebo stíny bez orámování. Tyhle linky byly takový průměr, nic extra. Barva byla sytě černá, aplikátor tvořil molitan zkosený do špičky, takže nebyl úplně poddajný a dokázala bych si představit lepší aplikátor na nanášení. Linky vydržely na oku velmi dlouho bez újmy, ale problém je, že šly špatně odlíčit. Kdykoliv jsem je chtěla sundat, tak se začaly drolit a tyhle kousky se následně zachytávaly na řasách a očním okolí, takže nic moc. Znovu už je nepotřebuji.

Balzám na rty Bioderma - 3/5
Obyčejný balzám, který měl konzistenci podobnou vazelíně. Bez vůně a bez zápachu. Neviděla jsem na něm nic zázračného, znovu už bych po něm nesáhla.

Lak na nehty Rimmel - 5/5
Můj velký oblíbenec z nějaké starší limitované edice. Jednalo se o pískový lak nádherné barvy, který skvěle držel a na nehtech vypadal krásně. Celkově patří laky na nehty této značky mezi moje nejoblíbenější.

Krémové oční stíny Avon - 2/5
Miluji krémové stíny a používám je mnohem více než klasické pudrové. Mezi moje oblíbence patří ColorTattoo od Maybelline a Colourpop stíny. Myslela jsem, že tohle bude něco podobného, ale bohužel. Stíny jsou hrozně suché, špatně se nanáší a na víčku vytváří fleky. Navíc barva není zrovna intenzivní a během dne se ještě vytrácí. Tohle doma nepotřebuji.

A jsme na konci. Máte s některým z produktů zkušenost?

Těším se na Vaše komentáře, krásný den! :)

10 komentářů:

  1. Balea lak na vlasy mám také a jsem s ním vcelku spokojená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za těch pár korun, které stojí není vůbec špatný. Teď jsem slyšela velkou chválu na jiný lak od Baley, který má modrý obal a je z jiné řady, tak bych ho příště ráda vyzkoušela :)

      Vymazat
  2. Ahojky Peti :)

    S žádným produktem nemám zkušenost, ale moc se mi líbí ten pískový lak od Rimmelu. Musel vypadat na nehtech určitě krásně.

    Noc na Pradědu pod hvězdami

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byl vážně moc hezký, škoda, že to byla limitka. Vím, že pískové laky už nejsou úplně trendy, ale mně se to pořád líbí a jednou za čas je ráda nosím :)

      Vymazat
  3. Micelární vodu Niveu jsem už měla asi 4x a je to moje oblíbená micelárka :). Teď ještě radši mám micelárku od Astridu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru vím, že tu Astrid často chválíš a co myslíš? Už ji mám doma v zásobách :D Tak snad s ní budu taky tak moc spokojená :)

      Vymazat
  4. Pudr Trend It Up je skvělý, budu si muset koupit další balení, zjišťuji, že ho potřebuji znovu:-) A tělové mléko Nivea v této variantě si kupuji vždy na zimu, letos tomu nejinak:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je výborný, já si ho v budoucnu taky určitě pořídím znovu. No vidíš, já jsem tohle mléko měla poprvé, dostala jsem ho loni k Vánocům a musím Ježíška pochválit, líbilo se mi moc :)

      Vymazat
  5. Fíha, neviem čím to je ale ja som asi v živote nespotrebovala za mesiac 17 kusov kozmetiky...stále menej :D ale ináč ďakujem za tipy, zo všetkého som skúšala len lak na vlasy Baleu a mám podobný názor ako ty :)
    www.recenzie-kozmetiky.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tentokrát se mi vyjímečně dařilo, jinak to taky nebývá tak slavné :) Děkuji za milý komentář, snad ti budou moje krátké recenze a postřehy k užitku :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)