neděle 5. listopadu 2017

Co jsem dělala v říjnu?

Přeji Vám krásnou neděli moje milé čtenářky! :)

Máme tu nový měsíc a já bych se dnes ráda ještě ohlédla za tím uplynulým. Září a říjen mám moc ráda, miluji to období, když se listí zbarvuje do teplých podzimních barev. Hodně času jsem trávila venku v přírodě, což je patrné i z fotek. Uklidňuje mě, když se můžu procházet se psem, sluníčko ještě vystrkuje poslední teplé paprsky a můžu si tímto způsobem vyčistit hlavu. 
A co je ještě na podzimu skvělé? Je období burčáku, miluji ho a vypila jsem ho snad několik litrů. Tak se pojďte podívat na můj říjen prostřednictvím fotografií.

 pohodička s výbornou knihou a burčákem

 knížky od Patrika Hartla jsou moje srdcovka ❥ a švestkový koláček k tomu, je něco víc typického pro podzim?



 ten podzim v přírodě mě prostě baví

 byla jsem si zaběhat a vyplavit tak nějaké endorfiny


 samozřejmě jsem ani já neodolala houbaření, opravdu nešlo o hledání hub, ale o pouhé sbírání :) tohle je náš úlovek asi za patnáct minut

 poprvé jsem dělala fazolové brownies a moc mi chutnalo

 asi víte, jak moc mám ráda Jo Nesba, takže jsem musela jít zkouknout i film podle jeho knižní předlohy

 radost mi dělaly tyhle nové hodinky z E-bay

 po dlouhé době jsem si pochutnala na mém milovaném sushi

 a poprvé jsem ochutnala čokoládový fondán, to je slast

 koupila jsem si nové Elle, přiznám se, že jenom kvůli dárku :)

ta příroda umí divy🌲

A jaký byl Váš říjen? :)

Mějte se krásně! 

6 komentářů:

  1. Krásné fotky a zase plno dobrot:-) Pro mně je podzim ve znamení pálení, knížek nebo filmů a taky punče a štrůdlu, miluji tu kombinaci:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem úplně zapomněla zmínit, že už jsem se s podzimem taky vrátila k pálení vosků a svíček, to je taky to další krásné na tomto období :) a štrůdl já můžu kdykoliv :D

      Vymazat
  2. Taky podzim miluju :) Na sushi jsem byla v říjnu a ve středu bych měla jít zas, ale tentokrát jinam, tak jsem zvědavá a už teď mám hlad :D Houbaření jsem si bohužel moc neužila. Když už jsem se dostala do lesa, zrovna houby nerostly :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mmmm, tak to ti závidím, já bych sushi mohla jíst pořád, ale tím, že ho u nás ve městě téměř nemáme, tak ho mívám jenom "svátečně", když někam vyrazím :D Tak to je škoda, já jsem byla v lese několikrát a vždy jsme táhli domů plný koše :)

      Vymazat
  3. Pěkné fotky :) burčák taky úplně miluju a vypila bych ho klidně litry, ale toho cukru... :D moje úplně první brownies dopadlo katastrofálně :/ :D takže tě obdivuju máš ho pěkné, ale teď už se mi taky daří :D a ty hodinky se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, ale je to jenom jedno období v roce, to se dá :D já bych chtěla vyzkoušet i klasické brownies, hodně čokolády a kakaa. Tahle zdravá verze sice mně osobně moc chutnala, ale doma příliš velký úspěch neměla. Rodiče a sourozenci nejsou moc na tu zdravou stravu :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)