neděle 12. listopadu 2017

Spotřebováno - říjen

Zdravím Vás holky!

Taky máte takovou radost, když se vám podaří dostat se na dno některého kosmetického výrobku? Mě to tak nějak vnitřně naplňuje, protože vím, že kosmetiku opravdu nehromadím, ale používám a spotřebovávám a když se mi podaří nějaký kousek dopotřebovat, tak si můžu bez výčitek svědomí pořídit zase nějaký nový. 

Obzvlášť mě uspokojuje, když dopoužívám nějaký produkt ze sekce dekorativní kosmetiky, protože to přece jenom není jen tak. Za uplynulý měsíc jsem se podívala na dno celkem devíti kouskům kosmetiky, což je takový hezký průměr, řekla bych :) A jak jsem byla s jednotlivými produkty spokojená?



Roztok na kontaktní čočky Opto Soak - 5/5
Vidíte ho ve Spotřebováno snad pokaždé a přemýšlím o tom, že už ho sem od příštího roku nebudu zařazovat. Prostě se jedná o můj neoblíbenější produkt v této kategorii a pořizuji si ho stále dokola už asi osm let, to mluví za vše.

Gel na holení Albert Quality - 5/5
Ani tenhle kousek tady není žádným nováčkem, pokud se nedostanu do DM drogerie pro moje oblíbené gely od Baley, tak ráda sahám právě po tomhle, který je výborný, skvěle pění a nevysušuje pokožku.

Micelární voda Mixa pro citlivou pleť - 5/5
Další velmi povedený kousek. Měla jsem ji poprvé, ale klidně bych si ji pořídila znovu. Dělala vše tak jak má, výborně odličovala jak pleť, tak oči, které nijak nedráždila a pokožku nevysušovala. Psala jsem o ní samostatnou recenzi zde. Je výborná, funguje skvěle.


Sprchový peeling Yves Rocher - 5/5
Jak jste mohli vidět v Nákupech, pořídila jsem si nějakou novou kosmetiku od Yves Rocher, proto bylo potřeba zase nějaké produkty vypotřebovat, aby byl svět v rovnováze :). Jestli od nich něco miluji nejvíc, tak je to malinová řada, kterou mám už po několikáté a myslím, že si ji budu pořizovat stále. Tenhle sprchový peeling bych označila spíš za klasický sprchový gel, kde je sem tam zrníčko, což mi ale maximálně vyhovuje, nemám ráda hrubé tělové peelingy. Za mě palec nahoru. Na celou řadu jsem psala samostatnou recenzi.

Sprchový gel Yves Rocher - 5/5
Pro změnu vůně manga, kterou jsem měla poprvé, ale taky se mi moc zalíbila. Jak pokaždé říkám, když se chci rozmazlit a pořídit si nějaký "lepší" sprcháč, tak volím právě ty od YR. Krásně voní, hydratují pokožku a nevysušují ji. Za mě nejlepší sprchové gely ever.

Deodorant Dove Powder soft - 5/5
A další velký oblíbenec. Deodoranty Dove patří mezi moje nejoblíbenější, což jste taky mohli vidět v posledním nákupovém článku. Je to moje srdcovka, vyhovují mi nejvíc a pořizuji si je stále dokola.


Intimní gel Havlíkova Apotéka - 2/5
Slyšela jsem na něj jenom samou chválu a jak má být údajně vyjímečný, ale mě neoslovil. Nebavilo mě ho používat a nezdál se mi o nic lepší, než jiné produkty této kategorie, ba naopak. Více jsem o něm psala zde.

Transparentní gel na obočí She - 3/5
Nebyl špatný, rozhodně se dal použít, měla jsem ho i docela ráda, ale znám lepší. Tenhle mi občas vytvářel na obočí takový mírný světlejší povlak a vyjímečně i tvrdou krustu. Znovu už bych ho nepotřebovala.

Řasenka Yves Rocher Vertige Volume - 5/5
Byla výborná, dělala mi krásné, černé, objemné, prodloužené a výrazné řasy. Nijak je neslepovala ani během dne neopadávala pod oči. Měla jsem ji moc ráda a nemůžu jí nic vytknout. Více v samostatném článku.

A jsme u konce. Zajímalo by mě, zda máte zkušenost s některým ze zmíněných produktů? :)

Vaše komentáře mě moc těší a vážím si jich ❥

8 komentářů:

  1. Mangový sprcháč od YR jsem si zamilovala. Mám ráda i jejich peelingy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ty jejich pečující produkty na tělo zbožňuji. Ještě tady mám klasický hrubší tělový peeling, tak jsem na něj zvědavá :)

      Vymazat
  2. Nic ze zmíněného jsem nezkoušela :-) Dove deo a micelárku od Mixy jsem měla, ale v jiné variantě. Oboje bylo super :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Deodoranty od Dove jsou moje stálice, kupuji si je už několik let a vyhovují mi nejvíc. Ikdyž teď jsem si pořídila deo od Lady Speed Stick a musím říct, že mě taky příjemně překvapil :)

      Vymazat
  3. Já mám taky radost z vypotřebovaných produktů, protože můžu zase používat případně si koupit něco nového:-) Sprchové gely Yves Rocher jsou skvělé, jak malina s mátou, tak mango s koriandrem, YR sprchové gely umí:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, koupit něco nového bez pocitu viny :D

      Vymazat
  4. Peeling YR jsem měla taky, ale vanilkový. Naprosto souhlasím, že těch zrníček moc nemá, ale taky mi to nevadilo :) Micelárka Mixa je skvělá a nevidím žádný rozdíl mezi ní a drahou Biodermou. Gratuluju i ke spotřebování dekorativky, to je vždycky boj :D Dove nekomentuju :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, dříve jsem si pořizovala opakovaně Biodermu, ale dneska je i ta nabídka v drogerii tak velká a ty produkty opravdu kvalitní, že nevidím důvod si ji pořizovat, výkon je podle mě naprosto srovnatelný :) Dove je láska :D

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)