neděle 14. ledna 2018

Řasenka Miss Sporty Studio Lash 3D Volumythic

Přeji Vám krásný nedělní večer! 

Dlouho jsme se tady nebavily o žádné řasence, co říkáte? Pokud trošku sledujete českou scénu zaobírající se beauty, tak jste už určitě slyšely o řasence Miss Sporty ve žlutém obalu. Ani mě ohlas kolem téhle řasenky neminul a tak jsem samozřejmě musela vyzkoušet, co je na tom pravdy a zda je tato řasenka opravdu tak výborná, jak se všechny naše blogerky a youtuberky dušují. 


Na úvod musím říct, že mám řasenky téhle značky obecně docela ráda. V minulosti jsem jich už pár měla a byla jsem s nimi víceméně spokojená. Pokud by vás zajímaly samostatné recenze, tak je na mém blogu určitě dohledáte. 

Jak už z názvu vyplývá, tato řasenka je určena zejména pro zvětšení objemu řas. Co se týče obalu a barevného provedení, tak se mi vůbec nelíbí. Pokud bych o ní dříve neslyšela, tak bych si ji jenom na základě vzhledu určitě nepořídila. Nicméně důležitý je samozřejmě především obsah, nikoliv obal.

Kartáček je plastový a je lehce vytvarován od obloučku, což je dobré znamení. Podobný typ kartáčku jsem už u několika řasenek měla a pracovalo se mi s nimi dobře a dělaly mi poměrně hezké řasy. Musím pochválit i velikost kartáčku, která je dle mého názoru optimální. Mám malé zapadlé oči a často se mi stává, že si pořídím nějakou řasenku a až doma zjistím, že má gigantický kartáček. To bohužel není nic pro mě, protože na mých očních víčkách a řasách je málo prostoru k manipulaci a většinou to dopadne tak, že mám řasenku obtisknutou všude možně.
S tímto kartáčkem se mi pracuje výborně, krásně obalí každou řasu, dodá jim černou barvu a opravdu poměrně dost i objem. Já mám ráda výraznější řasy, proto vždycky nanáším dvě vrstvy. Myslím, že rozdíl je velmi dobře patrný na fotkách :). Samotná konzistence náplně je pro mě ideální, ani ne moc mokrá, ani suchá. Na očích mi mascara vydrží celý den, aniž by nějak opadávala nebo se rozmazávala. Několikrát se mnou absolvovala i lehký déšť a sněžení, naprosto bez újmy. 

Takže jak nejspíš tušíte, i já se přidám k zástupu slečen, které si tuhle řasenku zamilovaly. Když porovnám cenu a výkon, tak se určitě jedná o jednu z nejlepších řasenek, jaké jsem kdy měla. Určitě by spadala do mojí top trojky řasenek. Navíc ji používám už třetí měsíc a pořád není vyschlá, konzistence je stejná jako na začátku. Já za sebe můžu jenom chválit, nenašla jsem nic, co by mi na tomhle produktu vadilo. Ačkoliv jsem typ, který rád zkouší nové produkty a málokdy se vrací k těm, které už v minulosti měl, tak myslím, že s touto řasenkou udělám vyjímku a ráda si ji minimálně ještě jednou pořídím.



před 

po

Co Vy a řasenky od Miss Sporty? Zkoušely jste tuhle vyhlášenou žlutou? 

Moc se těším na Vaše názory a komentáře! Krásný zbytek víkendu a do nového týdne vstupte tou správnou nohou :)

10 komentářů:

  1. Od Miss Sporty mám doma nejvíc laků na nehtů:-D Ale už dlouho se chystám koupit si nějaké řasenky, takhle žlutá je mezi nimi a vyzkoušet, ale vždycky si nakonec koupím nějakou novinku od jiné značky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jejich laky na nehty taky miluji, když si vezmu jak jsou levné, tak je kvalita excelentní. Navíc ještě často bývají v akci 1+1 a to už se opravdu vyplatí :D Já jsem si ale na letošní rok dala takové malé předsevzetí a to, že si nebudu kupovat žádné laky na nehty (kromě top a base coatů samozřejmě), protože jich mám opravdu hodně a další vážně nepotřebuji :D Ty novinky lákají hodně, to chápu. Já mám v zásobách nějakou od Gosh a pak bych ráda zkusila Devilash od Dermacol, která je taky hodně profláklá :)

      Vymazat
  2. Túto riasenku som ešte neskúšala a keby som doma nemala práve ďalšie na testovanie tak by som sa po nej aj pozrela :-)

    Suesanqa súťaž

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až nebudeš vědět po čem sáhnout, tak bych tuhle rozhodně zkusila :)

      Vymazat
  3. Mně se možná trochu rozmazávala, co si tak pamatuju. Ale souhlasím, že je super a na moje zapadlé malé oči je ten kartáček taky fajn :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě vůbec, zrovna dneska mi padla přímo do oka taková obří sněhová vločka, trošku jsem čekala, že budu možná rozmazaná, ale nic :)

      Vymazat
  4. Tuto řasenku jsem měla a vyhovovala mi, ale když jsem ji měla naposled, tak mi nějak nesedla a hrozně mě slepovala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak třeba jenom nějaký špatný kus nebo co, já s ní tenhle problém nemám. Ale chápu, že to odradí od toho pořizovat si ji znovu.

      Vymazat
  5. Na tejto riasenke som veľmi dlho fičala. :) Za tú cenu je skvelá. Jediný problém je na začiatku, kedy je trochu mokrá, ale keď trošičku vyschne je super. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně nijak extra mokrá nepřipadala ani na začátku, pracovalo se mi s ní dobře, to už jsem doma měla větší hrůzy, u kterých jsem musela čekat třeba dvě minuty než mi na oku zaschly :D

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)