čtvrtek 2. dubna 2015

Spotřebováno - březen

Krásný pátek Vám všem! :)

Je neskutečné, že už tady máme duben. Ten čas strašně letí, co nevidět tady zase bude zkouškové, to si ale zatím nechci raději připouštět :D Dnes bych vám ráda řekla svůj názor na kosmetické produkty, které se mi podařilo sptřebovat v březnu. Tak pojďme na to!



Loreal Casting Créme Gloss - 4/5
Tahle barva na vlasy není permanentní, ale vydrží až 28 umytí. Upřednostňuji tento koncept před trvalým barvením vlasů. Nebyla vůbec špatná, jednoduše se nanášela pomocí praktické lahvičky. Vlasy po ní nejsou nijak zničené ani vysušené. Na druhou stranu musím říct, že stejný produkt od Palette mi udělá stejnou službu a stojí o polovinu méně. Pokud by byla v nějaké výhodné akci, tak bych si ji nejspíš pořídila znovu, jinak ale ne.

Lilien tekuté mýdlo - 5/5
Klasické tekuté mýdlo, plní vše co od něj očekávám. Hezky voní, ruce mi umyje a příliš nevysušuje.

Tělová emluze s mandlovým olejem Balea - 4/5
Tohle tělové mléko krásně vonělo a výborně hydratovalo. Pokožka byla po jeho použití krásně jemná a vyživená. Jediné co mi na něm trochu vadilo bylo to, že se na můj vkus dlouho vsakovalo. Ale tím, že obsahuje oleje jsem ochotná to akceptovat a když jsem si na to zvykla, tak mi moc vyhovovalo. Jen nesmíte počítat s tím, že se namažete a hned se budete moct obléct. Na obalu je napsáno, že se jedná o limitku, ale viděla jsem ho nedávno v DM, jen v jiném přebalu.
Recenze zde.


Sprchový gel Nivea Free Time - 5/5
Krásně voněl, byl krémový, dobře pěnil a vůbec nevysušoval. Velmi mile mě překvapil a určitě to nebyl můj poslední sprcháč od téhle značky.

Bioderma Sébium čistící gel - 2/5
Tento mycí gel měl tekutější konzistenci než jsem zvyklá a parfemace mi silně připomínala nějaký mycí prostředek na nádobí. Dobře pěnil, pleť po něm byla hezky vyčištěná, ale poměrně dost mě vysušoval, zejména oblast kolem nosu a úst. Stejnou (ne-li lepší) službu mi udělá i mycí gel od Synergen, který je xkrát levnější. Znovu už bych po něm nesáhla.
Recenze zde.

Sprchový gel Ziaja Oliva - 5/5
Klasický gelový sprcháč, který ovšem krásně voněl. Byla to taková neutrální vůně, vůbec ne sladká, dokonce voněl i příteli, který se s ním několikrát myl. Na těle byl moc příjemný a nevysušoval. Byla to pro mě první zkušenost se značkou Ziaja a naprosto splnila mé očekávání.


Laky na nehty Miss sporty - 5/5
Laky od této značky patří mezi moje nejoblíbenější. V nabídce mají nepřeberné množství odstínů, kryjí maximálně ve dvou vrstvách a na nehtech mi vydrží hezké v průměru tři dny. Mám jich doma ještě několik a určitě si je budu kupovat i nadále.

Top coat Sally Hansen - 3/5
Na tuhle věcičku jsem četla snad samé kladné recenze, ale mě bohužel moc nepřesvědčila. Slibuje okamžité schnutí laku. Je pravda, že ta vrchní vrstva laku zaschne rychlleji než normálně, ale i přesto je lak na dotyk měkký a snadno si ho poničíte. Mnohem víc mi vyhovoval top coat od Essence Better than gel nails, který navíc dodal nehtům i pěkný lesk.



Makeup Avon Calming Effects - 5/5
Skvělý makeup pro suchou až normální pleť. Poskytuje pleti přitozené jemné krytí, žádnou masku. Je lehoučký, na pleti jsem ho vůbec necítila. Nevytvářel na obličeji žádné mapy a vydržel mi krásně celý den. Co oceňuji je to, že v nabídce je široká škála odstínů, od světlounkých až po poměrně tmavé. Určitě ale nebude vhodný pro smíšenou a mastnou pleť, je dost hydratační, takže byste se po něm leskly.
Recenze zde.

Makeup Rimmel Lasting Finish 25 Hour nude - 4/5
Podle vzorečku musím říct, že mi makeup vůbec nešel nanášet štětcem - na pleti byly strašně vidět ty tahy po jeho aplikaci. Ideální je nanášet ho prsty. Přirovnala bych ho právě k výše zmiňovanému makeupu od Avonu. Je taky lehoučký a krásně sjednotí pleť. Pokud ale po makeupu požadujete větší krytí, tak to nebude to pravé. Mně ale vyhovoval a myslím si, že by mi mohl sedět.

Máte zkušenost s některým z uvedených produktů? Budu ráda, když mi do komentářů napíšete, jak Vám vyhovoval :)

Přeji krásný víkend! 

12 komentářů:

  1. Musím se už konečně překonat a koupit si něco od Ziaji :D Láká mě spousta věcí, ale i když bydlím v Praze, pořád jsem se nedokopala do obchodu zajít. Jinak přelivy Loreal mám taky ráda, ale nějak mě ani nenapadlo pátrat po levnější alternativě (takže dík za tip). A tu olejovou Baleu jsem taky měla a nevyhovovala mi. Nemám ráda takhle mastné krémy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já bohužel nemám Ziaja obchůdek nikde poblíž, jinak už bych tam řádila :D Já jsem právě nejprve používala Palette a až pak jsem zkusila Loreal :)

      Vymazat
  2. Taky mám doma spoustu laků od Miss Sporty :) Jinak jsem nic Peti nezkoušela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždycky, když si chci něčím udělat radost a nic jiného mě nezaujme, sahám právě po jejich lacích :D

      Vymazat
  3. Pěkná spotřeba :-) Měla jsem tělovou emulzi od Baley a až na to neuvěřitelné dlouhé vsakování jsem taky byla spokojená. Ještě mám jedno balení nasyslené doma.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě to byl taky nejprve strašný nezvyk, ale po pár použitích už mi to ani nepřišlo :)

      Vymazat
  4. Ten top coat od Sally Hansen mám také a jsem s ním hrozně spokojená, jiný už ani nechci :-D

    OdpovědětVymazat
  5. tato tělová emulze od Balei vypadá skvěle, kdybych na ní někde narazila, tak hned kupuji! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud Ti nevadí delší vstřebávání do pokožky, určitě ji zkus, krásně hydratuje! :)

      Vymazat
  6. Já jsem s Biodermou byla moc spokojená. Naopak tělové mléka či emulze od Balea mě zatím zklamaly, ale dávám jím šanci.
    Make-up od avonu na mě oxidoval a byl naprosto šílený.
    Jinak krásný článek. :-))
    ZVu tě na můj blog
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máme všechno úplně naopak :D Děkuji za pozvání, určitě se podívám :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)