středa 28. září 2016

Spotřebováno - září

Zdravím Vás holky, jak se máte? :)

Já mám tento týden odpolední směnu (ano, už i na ambulancích děláme na směny, pacientů je strašně moc) a jsem po celém dni tak akorát zralá na postel. Víc mi vyhovuje ranní, kdy sice musím dříve vstávat, ale odpoledne alespoň stihnu ještě něco z mých jiných aktivit, zatímco při odpolední si pochopitelně ráda přispím a jediné pozitivní na tom jsou pořádné snídaně ve formě ovesných kaší, které miluju. 
Tím jsem chtěla říct, že mi ten čas strašně letí, je možné, že za tři měsíce už bude po Vánocích? Měla bych začít pomalu nakupovat :D. Dnes jsem tu ale s pravidelným článkem o spotřebované kosmetice, tak jdeme na to, příjemné čtení!



Sprchový gel Yves Rocher - 5/5
Sprchové gely od YR patří mezi mé vůbec nejoblíbenější a ani tenhle nebyl vyjímkou. Měl příjemnou hustější konzistenci, dobře pěnil a hlavně nádherně autenticky voněl. Už jsem několik sprchových gelů z této řady měla a mým cílem je vyzkoušet všechny, protože vážně nemají konkurenci. Samozřejmě si vystačím i se sprcháčem od Baley za dvacku, ale když se chci rozmazlit, sahám po Yves Rocher.

Antiperspirant Cien - 5/5
Velké překvapení! Nic moc jsem od něj nečekala, ale byl super. Příjemně čistě voněl, neměl dusivou parfemaci a opravdu fungoval. Ikdyž jsem sportovala a měla jsem zpocené tělo a obličej, tak podpaží zůstalo suché. Rozhodně si ho pořídím znovu.

Čistící pleťová pěna Alverde - 5/5
Moc jsem si jí oblíbila zejména na dny, kdy jsem na sobě neměla makeup a nepotřebovala jsem hutné mycí gely. Psala jsem o ní samostatný článek, takže více zde. Každopádně jsem s ní byla moc spokojená a už používám druhou dostupnou variantu s heřmánkem.


Odlakovač Dermacol - 5/5
Byl super, krásně olejový, dobře odlakoval a nehty vůbec nevysušoval. Hodně mi připomínal můj oblíbený Isana odlakovač. V akci si ho klidně pořídím znovu.

Odlakovač Ebelin - 2/5
S tímhle produktem jsem naopak moc spokojená nebyla. Poměrně dost smrděl, se třpytkami si neporadil vůbec a hlavně po něm nehty a nehtová lůžka byly extrémně vysušené. Příště si raději koupím osvědčenou Isanu, která je několikrát větší, levnější a vážně funguje.

Krém na nohy a sprej na nohy Avon - 5/5
S touhle dvojkou jsem byla moc spokojená. Dokonce tak moc, že se objevila i v oblíbencích. Krémy na nohy od Avonu patří mezi ty nejlepší, které můžete sehnat a kupuji si je opakovaně. Sprej na nohy se mi zdál z počátku jako zbytečnost, ale postupem času jsem si na něj zvykla a teď když jsem ho spotřebovala, tak mi chybí a já si rozhodně pořídím další. Krásně nohy osvěžil, zchladil a měl i deodorační účinek. Stal se pro mě nezbytným pomocníkem a vozila jsem ho i na cesty.


Intimní ubrousky Bella - 5/5
Intimní ubrousky s sebou tahám všude, ať už běžně v kabelce, doma, ale i na dovolenou. Tyhle měly čistou téměř neznatelnou parfemaci a byly akorát tak vlhčené. Tohle balení bylo ideální na cesty a znovu bych se mu nebránila.

Kosmetika Aphrodite - 4/5
Tuto kosmetiku jsem dostala v rámci testování a psala jsem na ní samostatnou recenzi, takže je asi zbytečné říkat něco více. Byla jsem spokojená. Obzvlášť mě zaujalo tělové suflé.

Sůl do koupele Ameté - 4/5
Možná už víte, že preferuji spíše koupelové pěny než soli. Tuhle jsem dostala od kamarádky a musím říct, že sama bych po ní v drogerii nesáhla, natož v téhle parfemaci. Proto jsem byla příjemně překvapená. Sůl zabarvila vodu krásně do modra, ve voně se krásně rozvoněla a pokožka celého těla po ní byla vyživená a hebká jako kdybyste se právě namazali tělovým krémem. Jsem z ní docela nadšená a možná ještě vyzkouším její levandulovou verzi.


Řasenka Essence Vorbidden Volume - 3/5
Na tuto řasenku jsem psala samostatný článek. Byla dobrá, dělala pěkné řasy a já jsem ráda, že jsem ji mohla vyzkoušet. Na druhou stranu mě ale nezaujala natolik, abych ji musela mít znovu. V minulosti jsem vyzkoušela řasenky, které mě zaujaly více.

Pleťový krém Karin Herzog - 4/5
Psala jsem o něm vlastní recenzi. Na pleti byl příjemný, měla jsem o něm obličej hladký jak dětskou prdelku, efekt byl super. Ale objevila jsem mnohem levnější krémy, které mi udělají hodně podobnou službu. Tady mi navíc vadila hodně silná parfemace a občasné pálení na pleti. Těší mě, že jsem měla příležitost ho vyzkoušet, ale obejdu se bez něj.

Báze pod oční stíny Alverde - 3/5
Tato báze měla tělovou barvu, dobře se aplikovala a stíny se na ni krásně nanášely. Určitě můžu potvrdit, že o dost zvýraznila barvy stínů, ale nějaké prodloužení výdrže jsem nezaznamenala. Byla to moje vůbec první báze, jakou jsem kdy měla a byl to takový průměr. Teď se zkazila, takže je načase se s ní rozloučit a podívat se po nějakém lepším kousku.


Balzám na rty Maybelline Babylips - 3/5
Jeho červenou verzi mám moc ráda a mám ji už po druhé, ale téhle růžovce jsem nějak nemohla přijít na chuť. Nakonec jsem si ho ale oblíbila zejména v letních měsících, krásně se hodil k opálené pleti. Hydratace není nijak závratná, ale když chci dodat rtům barvičku a nesahat po rtěnce, tak je to správná volba. 

Parfém Naomi Campbell Bohemian Garden - 5/5
Tenhle vzoreček jsem měla v DM boxu a asi jsem se zamilovala. Parfém krásně voněl celý den, je to sladká květinová vůně. Vážně uvažuji o koupi plného balení. Rozhodně ji očichejte! :)

Štětec na pudr Essence - 3/5
Pamatuji si, že když jsem si ho pořídila, tak jsem byla naprosto odvařená z toho, jak byl heboučký. Teď zpětně to nechápu, když jsem ho nedávno chtěla použít, tak mě na pleti píchal a celkově nebyl příjemný. Asi už jsem rozmazlená jinými štětci. Kdysi ale svému účelu posloužil dobře a já jsem ho používala hodně a ráda.

A jsme u konce. Užijte si volný sváteční den! :-*

4 komentáře:

  1. Ty jedeš, spotřebovala jsi toho dost:-) Tenhle Baby lips mám, o rty nepečuje jak bych potřebovala, ale na to jsem si u těchto balzámů už zvykla, ale to lehké zabarvení je fajn.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, tenhle měsíc se mi toho sešlo poměrně dost :) Já si taky tyhle barvené balzámky nekupuji ani tak kvůli hydrataci, jako kvůli lehkému zabarvení. Pokud chci vážně velkou výživu volím kalíškové Labello nebo balzámky od Yves Rocher.

      Vymazat
  2. Od YR jsem měla jiný sprcháč, nějaká bavlna myslím, ale jistá si nejsem :D Nevoněl špatně, ale zpětně nechápu, proč jsem si nevybrala jinou parfemaci, když mám hodně ráda ovocné, grep zní skvěle :) Přesně jak píšeš, Balea stačí, ale na rozmazlení je YR fajn :) Určitě si někdy nějaký další koupím :) Pěnu Alverde mám na seznamu už dlouho a odlakovač Dermacol na mě čeká v brzké době, protože ho mám už koupený :) A musím konečně zajít omrknout do Lidlu kosmetiku Cien :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Grep byl ideální právě na léto, takový krásně svěží a ta vůně mě vždycky nakopla novou energií. Opravdu moc příjemná záležitost :) Kosmetiku Cien chci taky více prozkoumat, měla jsem od ní zatím jenom pár kousků, ale se všemi jsem byla spokojená.

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)