pondělí 18. prosince 2017

Bione Cosmetics - levandulový šampon a kondicionér

Zdravím Vás krásky!

Jestli mám nějakou vůni opravdu ráda, pak je to levandule. Miluji tuhle vůni v čemkoliv a už se dostávám tak daleko, že se nebojím dát si ani k jídlu či pití něco s obsahem levandule. Proto když jsem viděla tohle vlasové kombo od Bione Cosmetics, bylo mi jasné že neodolám. Od této značky jsem měla už v minulosti několik vlasových produktů a byla jsem s nimi moc spokojená. Jak myslíte, že obstála tahle dvojka? :)


Tahle levandulová řada je určená pro regeneraci vlasů. Nemyslím si, že bych měla vlasy nějak extra zničené, v současné době nemám ani příliš roztřepené konečky, ale nějaká prevence a péče se vždycky hodí. Dle popisu výrobce je tohle kombo určeno pro všechny typy pokožky a vlasů a může se užívat jako prostředek každodenní hygieny. Šampon v sobě kromě jiného obsahuje levandulový olej, keratin, panthenol, lecitin, kyselinu mléčnou a keratinový hydrolyzát. Kondicionér kromě toho obsahuje ještě cystein a allantoin. Oba dva přípravky jsou bez parabenů a silikonů. Já se těmto složkám nijak zvlášť nevyhýbám, ale příznivci bio a přírodní kosmetiky to určitě ocení. 

Šampon má fialovou barvu a hustější gelovou konzistenci. Jedná se o koncentrát, takže by měl teoreticky vystačit na mnohem více použití než klasický šampon. Já musím říct, že má opravdu výbornou pěnivou schopnost a stačilo by mi ho podstatně méně, než jsem zvyklá si ho aplikovat. Vlasy výborně umyje, odmastí, bez toho aniž by pokožku hlavy vysušoval či nějak dráždil. Kondicionér má velmi zajímavou konzistenci, jelikož se jedná o takový lehčí gel bílé barvy. Je opravdu spíše gelový, jiný než klasické krémové kondicionéry a je také nezvyklé řídký. Funguje ale skvěle, stačí ho na vlasech nechat působit minutku nebo dvě, vlasy jsou krásně zjemněné, jdou dobře rozčesat a hlavně nejsou zplihlé, což se mi u mnohých kondicionérů a balzámů stává. Co musím u obou produktů vyzdvihnout je nádherná, autentická vůně levandule. Je poměrně silná, takže to určitě nebude pro každého, ale myslím, že milovníci téhle vůně si přijdou na své :)

Po použití těchto dvou produktů mám vlasy opravdu krásné, takové jsem je po žádném jiném přípravku už dlouho neměla. Jsou krásně lesklé, hebké, dokonce mám viditelně větší objem vlasů, což je přesně to, co hledám. Vlasy vypadají krásně, neelektrizují, drží tvar, nemám podrážděnou vlasovou pokožku, no prostě ideál, všechno je tak jak má být.

Tahle dvojka si mě prostě maximálně získala, dělá přesně to co dělat má  a dokonce i něco navíc. Rozhodně se k této levandulové řadě budu vracet. Jedná se o nejlepší vlasovou péči, jakou jsem v letošním roce vyzkoušela.


Co Vy a značka Bione Cosmetics? Patří nějaký jejich produkt mezi Váš oblíbený? :)

Budu ráda za všechny tipy, protože tahle kosmetika mě hodně baví a určitě ji chci v budoucnu prozkoumat ještě více.

Krásný, klidný večer! :)

5 komentářů:

  1. Od Bione jsem nic na vlasy ještě neměla. Občas něco v Bille vidím a říkám si, že bych to zkusila, ale pak si řeknu, že Balea je přece jen levnější a taky mi stačí :D Ale nalákala jsi mě. Možná zkusím i tuhle řadu, i když na levanduli mám neutrální názor. Nevadí mi, v něčem mi voní, někde mě otravuje. Ale na jaro by to mohla být skvělá parfemace :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vždycky když něco objednávám z Notina, tak tam přihodím nějaký produkt právě od Bione, protože tam je ten sortiment téhle značky opravdu široký a vybrala bych si všechno :) Já levanduli miluji nejvíc na podzim a zimu, ale to je samozřejmě o preferencích každého, třeba mému příteli strašně smrdí v jakémkoli období :D

      Vymazat
  2. Já mám tuhle dvojku koupenou, jen jsem se k ní ještě nedostala, ale asi nemusím zmiňovat, jak se těším, po Tvé recenzi ještě o to víc:-) Od Bione jsem na vlasy ještě nic neměla a vlastně jediné, s čím mám zkušenost a co mi opravdu pomáhá je řada na akné, ale chci tuhle značku začít víc objevovat:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, tak to jsem moc zvědavá jestli z ní budeš stejně nadšená jak já, jestli budeš mít čas, dej mi prosím vědět :) Mně se tahle značka taky hodně líbí, měla jsem právě dost produktů na vlasy, něco málo i na tělo a nějaké odličovače i tonika, ale ráda bych vyzkoušela ještě jejich pleťové krémy :)

      Vymazat
  3. Já jsem neměla sice úplně přesně tento šampon, ale jiný od této značky, myslím, že s obsahem konopí. A musím říct, že jsem ani jednu lahvičku nespotřebovala, protože mi na něm vadí to, že skoro vůbec nepění a konzistence je až moc tekutá. A mě teda bohužel strašně padají vlasy a hledám nějaký šampon, který by je tolik nezatěžoval a myslela jsem, že tohle bude třeba ta pravá značka, ale asi bohužel. Mám docela strach, aby to u mě s vlasy nedopadlo takhle.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)