neděle 3. prosince 2017

Nákupy - listopad

Zdravím Vás moje milé čtenářky a přeji krásnou první adventní neděli! 

Doufám, že si užíváte klidný den a máte už tu pravou sváteční náladu. Já se musím přiznat, že si uvědomuji, že se blíží Vánoce teprve se sněhem a toho je u nás na Vysočině aktuálně poměrně dost, takže už jsem začala s výzdobou a pálením svíček. Příští víkend bych ráda upekla alespoň linecké a perníčky, tak uvidíme zda vyjde čas. 

Dneska bych se ale ještě ráda vrátila k listopadu a nákupům, které jsem v tomhle měsíci uskutečnila. Víceméně jsem jenom doplnila zásoby a objednala pár kosmetických produktů z katalogů, budou to především dárečky pro kamarádky, protože třeba takový krém na ruce určitě oceníme každá a je to fajn doplnění nějakého jiného dárečku. Tak se na to se mnou pojďte mrknout :)


 pleťová maska, tělový peeling, sprchový gel a tělové mléko Avon

 maska na vlasy, šampony, balzám na vlasy Balea

 tuhé mýdlo, trio krémů na ruce, krém na ruce a pěna do koupele Oriflame

pleťový krém, olej z 31 bylin Just

Ještě jsem si pořídila malinkou taštičku Victoria´s Secret, kterou můžete vidět na úvodní fotce a zimní kabát, který ale na fotkách příliš nevynikne, tak jsem ani nepovažovala za nutné ho ukazovat.

Co potěšilo v listopadu Vás? :)

Mějte se krásně a užívejte neděle. Těším se u dalšího článku.

8 komentářů:

  1. Jaká je ta zimní řada na vlasy Balea? Už jsi zkoušela? Koukala jsem na ní, ale mám toho doma dost, tak jsem nekupovala, i když mě láká. Jen se bojím, že než bych se k tomu dostala, bylo by jaro v plném proudu :D Šampon z té druhé řady mám a jsem na něj zvědavá :) Zaujaly mě poslední dva bylinné přípravy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani zatím jsem ji nezkoušela, tak nemůžu říct. Teď dopoužívám šampon a kondicionér, které mám rozdělané a pak se na ni vrhnu. Teď jsem měla nějaký akutní nedostatek vlasové péče, tak jsem potřebovala doplnit zásoby :) Na přípravky od Justu jsem ho dně zvědavá, zatím jsem několikrát použila krém a hodně dobrý :)

      Vymazat
  2. Ta řada s tím jogurtem a ovocem od Avonu bezvadně voní a líbí se mi i ta vánoční kolekce od Oriflame, objednávala jsem ji jako dárek, ale abych pravdu řekla, pak jsem se rozmyslela a zabavila jsem si ji pro sebe:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem tu vánoční limitku od Oriflame právě taky pořídila jako dárek. Musím říct, že se mi hodně líbí a kdybych doma neměla tolik zásob pečující kosmetiky, tak bych o ní taky přemýšlela, protože ty obaly jsou božské :)

      Vymazat
  3. Celou řadu od Avonu z tvé první fotky jsem už spotrebovala:-) A minikrémy z Oriflame mám taky doma.

    OdpovědětVymazat
  4. Odpovědi
    1. Jojo, vypadá krásně, tak doufám, že bude kamarádce vyhovovat :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)