středa 27. prosince 2017

Nákupy - prosinec

Zdravím Vás holky! :)

Tak jak jste si užily Vánoční svátky? Jaké jste dostaly dárečky? Já jsem byla asi moc hodná, protože jsem dostala to, co jsem si přála, ale o tom vám povím až v dalším článku. Dneska bych vám chtěla ukázat to, co jsem si v prosinci pořídila já sama. Snažila jsem se kupovat především dárečky pro ostatní, takže nákupů pro mě je opravdu minimum. Jenom jsem doplnila zásoby, neodolala jsem novému výtisku Elle, který má jako dárek rtěnku od Bourjois a podařilo se mi vyhrát balzám na rty a lak na nehty u Natálky na Instagramu. Čím jsem si ale udělala velkou radost je nový batoh. V létě se chystám na trip do USA a potřebuji s sebou nějaký batůžek, takže tohle byla nezbytnost. Je krásný a prostorný, takže ho určitě využiji i v běžné dny třeba na výlet nebo i do práce.


 micelární voda + pleťový krém Ziaja, micelární voda Dermacol

 pěny do koupele Avon

lak na nehty Essence, péče o nehty Four Seasons, korektor Rimmel, rtěnka Bourjois, balzám na rty Blistex

batoh Herschel (Zoot.cz)

A jsme u konce. Já si tenhle týden ještě užívám dovolené, ale leze na mě nějaký bacil, což mi trošku kazí plány. Doufám, že to do víkendu vyležím, protože si chceme vyjet někam na snowboard a na lyže a v neděli se chystáme na silvestrovský výšlap.

Mějte se krásně a dejte mi vědět, jestli jste v prosinci víc utrácely za svoje blízké nebo jste si nadělovaly dárky i sobě :)

6 komentářů:

  1. Brzo se uzdrav :) Mám ten korektor Rimmel a přijde mi zatím fajn :) Moc jsem těch korektorů ale nevyzkoušela, tak nemůžu moc srovnávat. Batoh je super, taky bych si měla nějaký pořídit. Ani si nevybavím, že bych si něco v prosinci koupila pro sebe :D Vzpomenu si jen na sprchový olej Saloos. Ale to nebylo cíleně, brala jsem dva jako dárek a jeden se mi zdál, že už nevoní. Určitě to znáš, olej v pohodě, ale jak se znečistí třeba uzávěr, tak to dostane takový zatuchlý zápach. No takže jsem koupila další olej a ten nedobrý si nechám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Jani :) Já jsem slyšela hodně chvály na ten Wake me up makeup, ale recenze na korektor téměř žádné, tak jsem zvědavá. No vidíš, tak to jsi super spořivá a nehromadíš zbytečnosti, mě teď už zase trošku lákají povánoční výprodeje, Sephora má boží akce na parfémy, ale teď jich mám dost, tak asi nepotřebuji hromadit nové :)

      Vymazat
  2. Držím palce ať ten bacil přemůžeš:-) Já jsem to utrácení měla spravedlivě rozdělené, kupovala jsem dárečky pro své blízké a odměňovala i sebe:-) Moc se mi líbí ten batůžek a ty pěny do koupele, kvůli těm obalům jsem si je musela objednat taky:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, celý den se láduji vitamíny a piju litry čaje a už se cítím trošku lépe. Já jsem si ty pěny objednala taky kvůli obalům, které jsou naprosto boží. Původně jsem si myslela, že bych je přihodila kamarádkám k vánočním dárkům, ale nakonec nějak zůstaly u mně :D

      Vymazat
  3. Ziaja kosmetiku mám ráda! Ten batůžek je moc hezký..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem byla s touhle značkou v minulosti taky moc spokojená, akorát teď mám jejich chladivý oční gel a ten mě moc nezaujal. Z batohu mám velkou radost, už se nemůžu dočkat až ho někam vytáhnu :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)