sobota 9. prosince 2017

Spotřebováno - listopad

Přeji Vám krásný druhý adventní víkend!

Určitě jste si všimly, že jsem vám ještě neukázala kosmetiku, které jsem se podívala na dno v listopadu a tak je nejvyšší čas to napravit. Celkem se mi podařilo spotřebovat deset kousků kosmetiky, plus jsem si vzpomněla, že mám doma nějaké vzorečky, které bych ráda vyzkoušela. Tak jdeme na to, příjemné čtení.



Šampon a maska na vlasy Gliss Kur Ultimate Resist - 3/5
Oba dva produkty byly moc příjemné, šampon vlasy dobře umyl, po masce šly výborně rozčesat, ale na druhou stranu jsem nezaregistrovala, že by dělaly něco navíc. Třeba objem, lesk, menší vypadávání vlasů a podobně. Podle mě průměrné produkty, které jsou funkční, ale nenadchnou.

Čistící pleťová pěna - 5/5
Podobný typ produktů jsem si teď moc oblíbila a ráda je střídám s klasickými čistícími gely. Tahle byla super, velmi příjemná, dobře čistila a odličovala makeup, pěna dlouho vydržela, nevysušovala pleť a navíc krásně voněla. Ve své kategorii se jedná o jednoho z nejlepších zástupců z drogerie. Samostatná recenze zde.


Odlakovač Dermacol - 5/5
Je to moje druhé balení a určitě ne poslední. Je výborný, skvěle odlakuje a navíc v sobě obsahuje mandlový olej, který opravdu zabraňuje vysušování nehtů a nehtové kůžičky.

Tělová mléka Yves Rocher - 5/5
Klasika, kterou si kupuji stále dokola. Miluji jejich parfemace a efekt. Jedná se o lehounká tělová mléka, která ale dobře hydratují, poměrně rychle se vstřebávají a nelepí. Rozhodně je u mně nevidíte poprvé a ani naposledy.

Deodorant Dove - 5/5
Další klasika, kterou vidíte snad v každém tomto článku. Kupuji si je pořád a stále, lepší jsem zatím nenašla.


Hydratační a balzámová rtěnka Moje - 3/5
Psala jsem na ní samostatnou recenzi před dvěma lety, ze které je patrné, že jsem z ní byla hodně nadšená. Postupem času ale přišly stejně kvalitní i lepší produkty a k téhle rtěnce jsem se moc nevracela. Stále platí, že výdrž je skvělá, ale už pro mě na rtech není tak komfortní a navíc se nejedná o odstín, který bych chtěla nosit nějak často. Protože po ní sahám opravdu málo, tak je načase se rozloučit, ale byla fajn a svého času jsem ji měla moc ráda.

Makeup Dermacol Noblesse - 5/5
Poměrně nedávno jsem ho zmiňovala v oblíbencích a psala jsem o něm i samostatný článek, takže už nejspíš víte, že ho mám ráda i přes řadu negativních recenzí ostatních. Mně moc vyhovoval, měl lehčí až střední krytí, dobře se mi s ním pracovalo, pleť zanechával krásně sametovou a vypadal prostě dobře. Na pleti nevydržel celý den v bezchybném stavu, ale tak deset hodin se mnou dal bez problému a to mi na běžné denní použití naprosto stačí. Moc mě bavil a ráda jsem ho používala.

Makeup Rimmel Lasting Finish Breathable 
Podle vzorečku se mi jevil jako klasický dobrý makeup, na pleti vypadal dobře, ale měla jsem tmavší odstín. Vzorek mi vystačil opravdu na jedno použití, takže nechci moc hodnotit, ale myslím si, že za zkoušku určitě stojí. Obecně si myslím, že značka Rimmel má ve svém portfoliu dobré makeupy.

BB krém Farmasi
Tenhle vzorek mi vystačil na tři použití a vím, že ho potřebuji v plném balení. Po vánocích si ho pořídím, takže se můžete těšit na samostatný článek, víc zatím nebudu prozrazovat, jenom doufám, že mi nadšení vydrží, protože moje pleť po použití tohohle BBčka vypadala opravdu téměř dokonale.


Intimní ubrousky Nivea - 5/5
Moje stálice a pro mě nejlepší intimní ubrousky, jiné už si nekupuji. Rozhodně taky potřebuji od Nivey vyzkoušet jejich intimní mycí gel a zjistit, zda bude stejně dobrý jako právě ubrousky.

Pleťový krém Vichy Normaderm 
Na základě vzorečku mě nezaujal. Je to velmi lehoučký, skoro až gelový krém, který se hned vstřebá, což mi úplně nevyhovuje. Moje pleť se teď po vysazení hormonální antikoncepce zbláznila a pořád se mi tvoří nové pupínky, ale tenhle produkt ač je určený právě pro problematickou pleť, mě ke koupi nepřesvědčil.

Calvin Klein Obsessed parfém
Od Calvina miluji Euphorii, mám to největší balení, už se dostávám na dno a pořád mě baví. Parfém Obsessed mě ale příliš nezaujal, a to v dámské ani pánské verzi. Mám jiné favority.

A jsme na konci. Co se podařilo v uplynulém měsíci spotřebovat Vám?

Moc se těším na Vaše komentáře a zpětnou vazbu. Krásný den! :)


6 komentářů:

  1. Dove bez komentáře :D Snad jen, že u okurky se mně stalo u obou balení, co jsem měla, že z toho antiperspirant tak divně prskal a vytékal. YR tělové mléko jsem měla jedno a měla jsem ho taky moc ráda :) Naopak ten odlakovač mi nepřijde nic extra. Odlakuje, ale nemám pocit, že by byl byl jiný než ostatní. A připomněla jsi mi, že dneska už taky musím spotřebovance sepsat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U mně okurka v pohodě, mám jí taky už poněkolikáté a bez problému :) Sepiš, těším se :D

      Vymazat
  2. Odlakovač Dermacol je skvělý, používám ho od doby, co je na trhu. Mycí gely od Nivey jsem měla ve více variantách a vždy jsem byla spokojená, myslím, že jsou fakt dobré. Jinak, často kupuji ty od Chilly nebo od Avonu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám zrovna teď taky intimní gel od Avonu a není špatný, ale pořád hledám něco, co mi sedne na 100 %, tak doufám, že se poštěstí :D Od Chilly mám ráda ten zelený :)

      Vymazat
  3. Můj článek se spotřebovanými produkty byl pěkně nabitý :D a jsem ráda, že se tam objevila i dekorativka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, viděla jsem videjko Veru, sešlo se ti těch spotřebovanců dost. Taky máš vždycky takový pocit uspokojení a radost, že si můžeš bez výčitek koupit něco nového? :D

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)