neděle 1. dubna 2018

Co jsem dělala v březnu?

Zdravím Vás moje milé čtenářky!

Jak se vám daří o Velikonočních svátcích? Já jsem měla volno v pátek a mám i zítra, takže se těším, jak si užiji prodloužený víkend. Už mám napečeno, nabarvená vajíčka, jen zítra ještě musím udělat chlebíčky a připravit nějaký alkohol pro koledníky :). 

Dnes bych se ráda prostřednictvím fotek ohlédla za uplynulým měsícem. Musím říct, že v březnu jsem se hodně zajímala o zdravou stravu a cvičení, moc mě baví hledat a zkoušet zdravější alternativy klasického jídla, hlavně na to učím i moji rodinu a cítím se neskutečně dobře, když se vyloženě nepřejídám. Taky jsem začala chodit plavat a hrozně mě to chytlo, tak snad do léta bude moje postava trošku zpevněná. Napadlo mě, že bych vám sem mohla dávat kromě kosmetiky i "spotřebováno z kuchyně" - potraviny, které jsem snědla a chutnaly mi nebo naopak, co vy na to?

Další změnou taky je, že jsem si po několika letech nechala docela radikálně zkrátit vlasy. Měla jsem je asi do poloviny zad a nyní mi dosahují sotva k ramenům, ale jsem spokojená, už to chtělo změnu. Navíc šlo culík darovat onkologicky nemocným dětem, za což jsem moc ráda.

Jinak pořád dodržuji moji malou osobní výzvu a to používat každý týden jinou tvářenku a rtěnku a tím hned začneme.

 1. týden - konturovací trio Sephora, lesk na rty Clarins

 2. týden - rtěnka Essence, tvářenka Moje

 3. týden - lesk Urban Decay, tvářenka Mary Kay

 4. týden - rtěnka i tvářenka Too Faced



 v březnu jsme si s přítelem užily prodloužený víkend v Jižních Čechách ☼

 na alpinning jsem začala chodit loni v květnu a pořád mě to nepřestalo bavit, až se sama divím :D

 banánové lívanečky, tvaroh a hora ovoce


 samozřejmě ani tentokrát jsem se neobešla bez knih, Sběratel motýlů mě hodně překvapil a nemohla jsem se od něj odtrhnout

 malé radosti

 byla jsem kamarádce na rozlučce se svobodou a bylo to výborné, musíme podobné akce podnikat častěji

a nakonec jsem dnes pekla Jidáše, moje premiéra, ale mají úspěch

Budu ráda, když se se mnou v komentářích podělíte o to, jak vypadal váš březen :)

Krásné Velikonoce! 

6 komentářů:

  1. Já Tvoje fotky zbožňuji, kosmetika, dobré jídlo, výlety a malé radosti, přesně můj styl života:-) Já jsem v březnu dělala jarní úklid, jak ve skříni, tak v kosmetice, už to bylo potřeba probrat:-) No a na Velikonoční svátky mi dělá společnost teplota a kašel:-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi milá, my dvě bysme si určitě rozuměly :D Tak to je super, taky bych to měla protřídit, ikdyž jsem dělala docela velkou čistku v zimě. Ale vždycky s přicházejícím jarem mám pocit, že nemám nic na sebe, klasická ženská :D. Těch nemocí je teď spousta, tak se brzy uzdrav!

      Vymazat
  2. Jasně, je večer a já zas otevřela článek s jídlem, měla bych se už konečně poučit :D Ačkoliv jinak nepiju, těmto sladkým koktejlům neodolám, když je příležitost :D Pina colada je moje nejoblíbenější a hned za ní je mojito :) Měla jsem i jiné drinky, ale popravdě si ani nepamatuju názvy, protože klasiku nepřekonaly :D Kuchyňské spotřebováno určitě chci :) gratuluju k ostříhání, já nad tim taky občas přemýšlím, ale vlasy mi rostou strašně pomalu a vždy jsem chtěla co nejdelší, takže se bojím, že bych si to pak vyčítala :D Ale ty vlasy takhle darovat je moc pěkný nápad :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, pardon Jani :D Já miluju Pina Coladu a Sex on the beach, to je moje. Děkuju za reakci na kuchyňské spotřebováno, udělám ho, protože je to téma, které mě baví a zajímá :)

      Vymazat
  3. Mňam, dostala jsem chuť na banánové lívanečky, nakoupím přísady, udělám :D. Peti, jinak já jsem 100% pro pro spotřebováno z kuchyně. Jé to je hezký, že culík šel na děti

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Banánové lívanečky jsou nejlepší a hlavně nejjednodušší na přípravu, jenom vajíčko a banán, případně vločky, to je geniální prostě :D Děkuji moc za názor Veru, kuchyňské spotřebováno bude :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)