čtvrtek 7. června 2018

Co jsem dělala v květnu?

Zdravím Vás holky a vítám Vás u nového článku! 

Dnes bych vám ráda ukázala fotky, které se mi shromáždily v telefonu v uplynulém měsíci. Chtěla jsem se vás zeptat, jestli vás podobné články vůbec pořád ještě baví, protože je to víceméně stále dokola jídlo, kosmetika, občas nějaký výlet a já mám poslední dobou pocit, že bych možná ani nepotřebovala blog, ale vystačila bych si s instagramem, kam bych vám mohla postovat i mé názory na spotřebované produkty atd., takže budu ráda za vaši odezvu.

Jinak jsem v květnu měla narozeniny a už jsem v tom věku kdy se mě okolí ptá kdy bude svatba a děti (což se mě mimochodem ptají už asi dva roky, ale nyní ještě extrémně více :D). V květnu jsem si maximálně užívala teplých dní, chodila jsem běhat a velmi jsem si oblíbila i cyklistiku a až se vrátím v létě z USA, tak bych si ráda pořídila nové kolo, abych nemusela příteli ničit to jeho. Ale teď už k fotkám :)

 radosti k narozeninám :-*


 sladkých zdravých snídaní jsem se pořád nenabažila, neznám lepší start dne

 pekla jsem cizrnový koláč a byl výborný, rodina vůbec nepoznala, že je bez mouky

 první letošní úroda




 tohle počasí je prostě jako dělané na výlety


 knížky, které jsem v přečetla v květnu

 miluji sushi a přítel to dobře ví a téměř vždycky když má cestu do Prahy, tak mi nějaké přiveze

 rtěnka a tvářenka, kterou jsem nosila v 1. květnovém týdnu..

 ..2. týdnu...

 ..3. týdnu...

..4. týdnu

Dejte mi prosím do komentářů vědět, zda mám psát články dál, jsem trošku na rozcestí :)

Krásný den!

8 komentářů:

  1. Opožděně vše nejlepší k narozeninám:-) Květen miluji, protože je sezona čerstvých jahod, tak se s nimi láduji jako divá a aby toho nebylo málo, tak to prokládám ještě třešněmi:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :) No to mi povídej, taky miluji tohle období, kdy se dá jenom dojít na zahrádku, natrhat si čerstvé ovoce a zeleninu a uvařit si něco dobrého, to je nejlepší.

      Vymazat
  2. Ahoj, já jsem určitě pro články, zrovna toto je moje oblíbená rubrika:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za reakci, to jsem ráda, že tě tyto články baví :)

      Vymazat
  3. A kdy bude svatba a děti? :p Ne promiň :D Všechno nejlepší k narozkám opožděně :) Piš články dál, mně toho na Instagramu půlka stejně unikne :D Na sushi jsem dostala hroznou chuť už včera, v pondělí si pro něj zajedu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až bude tak bude :D Děkuji za přání k narozeninám :) Díky za reakci Jani, cením si toho. No to mi povídej, já bych sushi mohla jíst pořád a závidím ti, že si pro něj můžeš jen tak skočit :D

      Vymazat
  4. Jsem se zapomněla vyjádřit k těm článkům..Jistě, že mně baví, je to o jídle a kosmetice a vůbec nevadí, že je to pořád dokola, opravdu se sem ráda vracím:-) Takže i já se připojuji k přání, aby jsi psala dál:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)