čtvrtek 14. června 2018

Nákupy - květen

Pěkný večer holky!

V květnu jsem oslavila narozeniny a tak jsem samozřejmě byla nakupovat v Yves Rocher. Jejich obchůdky mám moc ráda, protože mi každý měsíc přijde do schránky nějaká sleva nebo nabídka na produkt k nákupu zdarma. Navíc pokud jste u nich zaregistrované, tak dostáváte dárečky k narozeninám bez nutnosti nákupu. Prostě jenom přijdete, ukážete poukázku a dostanete dárek. Letos se jedná o set dvou kosmetických taštiček, dál jsem dostala jako dárek k nákupu mléko po opalování, což se teď v létě hodí. Za své penízky jsem si pořídila tužku na oči v odstínu Brun Ecorce, kterou už jsem jednou měla a byla výborná a rozhodla jsem se, že zkusím i jejich krém na ruce, který má praktické kabelkové balení. 

Dál jsem v DM drogerii jenom doplnila zásoby kosmetiky, pořídila si nové šaty a kabelku a hlavně nové podprsenky, protože jsem dost zhubla a je to znát hlavně na prsou. Všechny podprsenky mi dost odstávaly, takže bylo nutno obměnit šatník a já už chodím na spodní prádlo jenom do Lindexu, protože tam mají pravdu široký výběr barev, střihů, na velká i na malá prsa a rozhodně si vybere každá z nás. Jinak jsem se držela, šetřila jsem a hlavně nekupovala zbytečnosti , tak doufám, že mi to vydrží i teď v červnu :)

 Yves Rocher - mléko po opalování, tužka na oči, krém na ruce, set kosmetických taštiček

 řasenka Dermacol, opalovací + poopalovací péče Sun Dance, suchý šampon Batiste

šaty + kabelka House

podprsenky Lindex

Dejte mi vědět, čím jste si v květnu udělaly radost Vy :)

Krásný zbytek dne! 

10 komentářů:

  1. Ty šaty jsou super! Já měla narozky v únoru a v YR jsem dostala micelárku...tak nevím, jak to mají teda.

    Sim in the Bubblegum
    Píšu, tedy jsem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ze šatů mám taky velkou radost, vypadají krásně k džísce :) Tak třeba to nějak obměňují :)

      Vymazat
  2. V Lindexu jsem spodní prádlo ještě nekupovala, ale zkusím :) Taky potřebuju nějaké nové kousky :) Na řasenku od Dermacolu mám zálusk už dlouho, tak se těším na recenzi. YR mě nechává docela v klidu už nějakou dobu. Dřív jsem letěla s poukázkou něco koupit skoro každý měsíc, ale teď si vzpomínám, že jsem tam naposledy byla na podzim :D Daří se mi spotřebovávat akorát sprcháče a šampony, tak se snažím držet zkrátka a moc nenakupovat. Naštěstí mě ještě pořád dost zaměstnává škola, tak nemám chutě chodit po obchodech. A potřebuju, aby mi to nenakupování vydrželo ještě hodně dlouho, protože už mě to syslení nebaví :D Teda ráda se kochám svými zásobami, ale často se k něčemu dostanu až za rok, když chci používat vždy to nejstarší :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím syslením kosmetiky to mám stejně, vždycky jsem měla "do zásoby" tři plné krabice, no normální blázen :D Teď mám krabici jednu a taky si s tím vystačím, i tak některou kosmetiku začínám používat až dlouho po koupi. Asi stárneme a moudříme :D

      Vymazat
  3. Lindex jsem minulý týden navštívila a musím Ti poděkovat za doporučení, protože ten výběr je tam skutečně super, sice jsem nové spodní prádlo úplně nepotřebovala, ale nemohla jsem odolat:-)
    Moc Tě obdivuji s těmi nákupy, jsi můj velký vzor, taky se snažím nekupovat zbytečnosti, jenže tu je akce, tam zase limitka, tohle jsem chtěla už dlouho a tam dávají dárek k nákupu..takže ono se to nastřádá. Ale snad mně to taky už začne pouštět a budu nakupovat jen to, co potřebuji:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super, to ráda slyším, že jsou ti moje tipy k užitku :-* No vzor je silné slovo. Taky jsem dříve nakupovala jak zběsilá, ale teď už mám jiné priority, ale zase ujíždím na nákupech jídla :D

      Vymazat
  4. Hezké nákupy, suché šampony od batiste zbožnuji a řasenka od dermacolu vypadá zajímavě :).

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Suché šampony Batiste jsou výborné. Vždycky mám nutkání, že bych vyzkoušela jinou značku, ale stejně nakonec vždycky skončím u Batiste, protože se bojím, že by ostatní nebyly tak dobré, to má logiku :D Řasenku aktuálně používám a plánuji na ni článek :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost! :)